nomikarios25 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γειά σας.Φίλος θα προβεί στην αγορά κινητού το αργότερο μέχρι την τρίτη.Μέχρι στιγμής ήταν κάθετος για την αγορά του zte axon 7 από ιταλικο amazon(βγαίνει κάνα 400άρι με μεταφορικά και τα συναφή) μιας και είναι κολλημένος με το συγκεκριμένο κινητό(και όχι άδικα να προσθέσω εγώ.).Τελευταία στιγμή και ενώ πλέον έχει πέσει η τιμή του κατα γενική ομολογία καλύτερου κινητου του 16 σκέφτεται αν αξίζει να δώσει την 100 ευρώ και κάτι διαφορά.Να σημειώσω ότι τα υπέρ και τα κατά της εκάστοτε συσκευής είναι πλήρως γνωστά και είναι αποκλειστικά ανάμεσα στις 2 συσκευές.Προσωπική γνώμη είναι ότι όποιο και να επιλέξει σίγουρα δεν θα απογοητευτεί.Η καλύτερη κάμερα του s7 δικαιολογεί τα 120 ευρώ διαφορά ή αντισταθμίζεται από τα καλύτερα ηχεία της αγοράς,τον καλύτερο ήχο από ακουστικά ,το δίκαρτο του θέματος και την τριετή εγγύηση που παρέχει η zte για το axon 7?ευχαριστώ πολύ και κάθε γνώμη με επιχειρήματα φυσικά είναι καλοδεχούμενη!
papp0us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το ΖΤΕ έχει πολλά προβήματα με το Software, και σοβαρές αμφιβολίες για τις αναβαθμίσεις, στις οποίες η ΖΤΕ είναι φουλ αναξιόπιστή. Απο εκει και πέρα, είναι καθαρά επιλογή ανάμεσα σε αυτό που λές. Κάμερα Vs ήχος(κατα κύριο λόγο. Έχουν και άλλες μικρές διαφορές) Επίσης σημαντική λεπτομέρεια, είναι το αν χρειάζεται τη Dual SIM λειτουργία, ή όχι. Γενικά δε μπορώ να σου πώ με το χέρι στην καρδιά για μια απο τις δυο συσκευές, γιατι καμία δεν με ικανοποιεί σε θέμα προσωπικής χρήσης.(Στο Edge με ενοχλεί κυρίως το...edge και δευτερευόντως η Touchwiz) Εγώ θα έπαιρνα το Oneplus 3T, η το Galaxy S7(οχι το Edge). Αλλα αυτά για μένα
nomikarios25 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το ΖΤΕ έχει πολλά προβήματα με το Software, και σοβαρές αμφιβολίες για τις αναβαθμίσεις, στις οποίες η ΖΤΕ είναι φουλ αναξιόπιστή. Απο εκει και πέρα, είναι καθαρά επιλογή ανάμεσα σε αυτό που λές. Κάμερα Vs ήχος(κατα κύριο λόγο. Έχουν και άλλες μικρές διαφορές) Επίσης σημαντική λεπτομέρεια, είναι το αν χρειάζεται τη Dual SIM λειτουργία, ή όχι. Γενικά δε μπορώ να σου πώ με το χέρι στην καρδιά για μια απο τις δυο συσκευές, γιατι καμία δεν με ικανοποιεί σε θέμα προσωπικής χρήσης.(Στο Edge με ενοχλεί κυρίως το...edge και δευτερευόντως η Touchwiz) Εγώ θα έπαιρνα το Oneplus 3T, η το Galaxy S7(οχι το Edge). Αλλα αυτά για μένα Αυτό με τις αναβαθμισεις πλέον δεν ισχύει.Η zte έχει δώσει προτεραιότητα στο θέμα αυτό και ήδη το nougat είναι καθοδόν.Όσον αφορά το one plus 3 απορρίπτεται μιας και όπως προανέφερα ο ενδιαφερόμενος είναι ανάμεσα στις 2 συσκευές και μόνο.Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου.
panos- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως να συμπληρωνε την φορμα γιατι απο οτι καταλαβαινω ισως και να ειναι παρα πολλα τα 400, δεδομενου και οτι με λίγα πανω απο τα μισα παιρνεις καλυτερα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό με τις αναβαθμισεις πλέον δεν ισχύει.Η zte έχει δώσει προτεραιότητα στο θέμα αυτό και ήδη το nougat είναι καθοδόν.Όσον αφορά το one plus 3 απορρίπτεται μιας και όπως προανέφερα ο ενδιαφερόμενος είναι ανάμεσα στις 2 συσκευές και μόνο.Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου. Καλά μην περνεις όρκο τα ακούω εδώ και 2 χρόνια για όλες της ναυαρχίδες της και διάφορα μοντέλα είναι σε προτεραιότητα οι αναβαθμίσεις αλλά οι αναβαθμίσεις δεν ήρθαν πότε
arma1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Το edge με κλειστα ματια, απο τα καλυτερα σε ολους τους τομεις ,θα εχει αργοτερα και καλυτερη μεταπωληση σε σχεση με το zte
panos- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εμ αν το καταλάβατε έκανε θέμα και έφυγε.
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θα έπαιρνα το Oneplus 3T, η το Galaxy S7(οχι το Edge). Αλλα αυτά για μένα Αν ποτε ξαναμπει η απαντηση δωθηκε. Αυτό με τις αναβαθμισεις πλέον δεν ισχύει.Η zte έχει δώσει προτεραιότητα στο θέμα αυτό και ήδη το nougat είναι καθοδόν. Ενταξυ αφου το Nougat ειναι καθοδον και βλεπω να το παιρνει οταν η google θα ξεκιναει τις δοκιμες για Android 8 καλα ειμαστε. Το Galaxy S7 απο τον Γεναρη φοραει Nougat,το Htc 10 απο τον Νοεμβριο νομιζω,και το Oneplus3t απο τον Δεκεμβριο. Και για να μην παιζουμε και με τις λεξεις εγω αλλα διαβαζω απο την ιδια την εταιρεια http://www.androidauthority.com/zte-axon-7-android-nougat-update-delayed-745386/ According to a recent Facebook post from ZTE Mobile Germany, the Nougat update will be delayed. The company said that in its current state, the software doesn’t meet their quality standards. Those of you who have been waiting for the update will have to be patient for a bit longer, as it is scheduled to hit the Axon 7 sometime in the first quarter (Q1), which means you might not get it until the end of March.
leo066 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 επίσης το προηγούμενο axon απλά το ξέχασε, οπότε δεν θα ήμουν ιδιαιτέρα αισιόδοξος για την υποστήριξη από την εταιρία Αν ποτε ξαναμπει η απαντηση δωθηκε. Ενταξυ αφου το Nougat ειναι καθοδον και βλεπω να το παιρνει οταν η google θα ξεκιναει τις δοκιμες για Android 8 καλα ειμαστε. Το Galaxy S7 απο τον Γεναρη φοραει Nougat,το Htc 10 απο τον Νοεμβριο νομιζω,και το Oneplus3t απο τον Δεκεμβριο. Και για να μην παιζουμε και με τις λεξεις εγω αλλα διαβαζω απο την ιδια την εταιρεια http://www.androidauthority.com/zte-axon-7-android-nougat-update-delayed-745386/ According to a recent Facebook post from ZTE Mobile Germany, the Nougat update will be delayed. The company said that in its current state, the software doesn’t meet their quality standards. Those of you who have been waiting for the update will have to be patient for a bit longer, as it is scheduled to hit the Axon 7 sometime in the first quarter (Q1), which means you might not get it until the end of March.
ziaba Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 δεν υπάρχει σύγκριση το edge ειναι ότι καλύτερο ποιο Zte και μπαρμπούτσαλα
nomikarios25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμ αν το καταλάβατε έκανε θέμα και έφυγε. Λυπάμαι που έχουμε και δουλειά και δεν μπορούμε όλη μέρα να είμαστε πάνω από ένα σάιτ να ασχολούμαστε με τα κινητά. Να πάρει iPhone τέλος. τελείως άσχετο,ειρωνικό και ανούσιο σχόλιο. Αν ποτε ξαναμπει η απαντηση δωθηκε. Ενταξυ αφου το Nougat ειναι καθοδον και βλεπω να το παιρνει οταν η google θα ξεκιναει τις δοκιμες για Android 8 καλα ειμαστε. Το Galaxy S7 απο τον Γεναρη φοραει Nougat,το Htc 10 απο τον Νοεμβριο νομιζω,και το Oneplus3t απο τον Δεκεμβριο. Και για να μην παιζουμε και με τις λεξεις εγω αλλα διαβαζω απο την ιδια την εταιρεια http://www.androidauthority.com/zte-axon-7-android-nougat-update-delayed-745386/ According to a recent Facebook post from ZTE Mobile Germany, the Nougat update will be delayed. The company said that in its current state, the software doesn’t meet their quality standards. Those of you who have been waiting for the update will have to be patient for a bit longer, as it is scheduled to hit the Axon 7 sometime in the first quarter (Q1), which means you might not get it until the end of March. αλλού με ξύνεις Γίαννη μου και αλλού έχω φαγούρα δεν υπάρχει σύγκριση το edge ειναι ότι καλύτερο ποιο Zte και μπαρμπούτσαλα ο πλέον άσχετος με κινητά.Αν αποκαλείς μπαρμπούτσαλα το axon 7 τότε τράβα σε άλλο σάιτ
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Λυπάμαι που έχουμε και δουλειά και δεν μπορούμε όλη μέρα να είμαστε πάνω από ένα σάιτ να ασχολούμαστε με τα κινητά. τελείως άσχετο,ειρωνικό και ανούσιο σχόλιο. αλλού με ξύνεις Γίαννη μου και αλλού έχω φαγούρα ο πλέον άσχετος με κινητά.Αν αποκαλείς μπαρμπούτσαλα το axon 7 τότε τράβα σε άλλο σάιτ μπροστά στο edge ειναι μπαρμπούτσαλο ... σε 2 χρόνια το Zte με τις αναβαθμίσεις του δεν θα το θυμάται ούτε η ίδια η εταιρία ... και δεν σχολιάζω την κάμερα, την μεταπωλητική του αξία , διαθέσιμοτητα απο αξεσουάρ, υποστήριξη σέρβις κτλ
nomikarios25 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 μπροστά στο edge ειναι μπαρμπούτσαλο ... σε 2 χρόνια το Zte με τις αναβαθμίσεις του δεν θα το θυμάται ούτε η ίδια η εταιρία ... και δεν σχολιάζω την κάμερα, την μεταπωλητική του αξία , διαθέσιμοτητα απο αξεσουάρ, υποστήριξη σέρβις κτλ όσο γράφεις τόσο με επιβεβαιώνεις ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Στο θέμα εγγύησης το zte δίνει 3 χρόνια με 6ημηνη θραύση οθόνης κάτι που για να το πάρεις σε άλλα κινητά πρέπει να πληρώσεις.Αξεσουάρ λές..ναι γιατί ως γνωστόν όλοι με αυτά ασχολούνται.Αναβαθμίσεις?μα και το s7 edge την 8 θα πάρει και μετά τέλος.Μία από τα ίδια όπως συμβαίνει σε όλα τα android.Ασχετος με Α κεφαλαίο λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα