Προς το περιεχόμενο

Tips για OC σε 6600k?

reborn010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, μιας και το pc ειναι πλεον υδροψυκτο ειπα να ριξω μια ματια στο OC να δω κι εγω σαν παιδι τι παιζει. Ψαχνωντας λιγακι online ειδα πως οι περισοτεροι απλα αλλαζουν το Core Limit Ratio στην επιθυμητη συχνοτητα που θελουν να πιασουν και μετα βλεπουν αν το chip το σηκωνει με μη επικινδυνο βαθμο ρευματος. Ξεκινησα στα 4.6 με 1.35v ετρεξα realbench για 2 ωρες και εφοσον ειδα οτι δεν crashare ανεβασα λιγο ακομα την συχνοτητα. Τωρα ειμαι 4.7 με 1.34v(μεχρι στιγμης stable). Να προσπαθησω για 4.8? Αν ναι μεχρι ποσο ρευμα να δωσω? Περα απο το CLR και το ρευμα υπαρχει καποια αλλη αλλαγη που θα πρεπε να κανω στο BIOS για καλυτερα results? 

post-371524-0-60333300-1487491921_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην πας πάνω απο 1.35vcore.(και αυτο πολύ είναι για 24/7 χρηση)

Προσωπικη μου άποψη είναι πως τσάμπα ζορίσεις τόσο πολύ το cpu. Εγω εχω πετυχει 4.4ghz με 1.2vcore και είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος .

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μέχρι και 1.4V δε γίνεται σοβαρό degradation στη CPU, αλλά θεωρώ ότι τέτοιο voltage είναι ολίγον υπερβολικό για καθημερινή χρήση. Προσωπικά θα ανέβαινα τόσο μόνο για να βρω τα απόλυτα όρια του OC και κατ'επέκταση τη μέγιστη δυνατή συχνότητα λειτουργίας. Φυσικά, αν δεν έχεις αυτή την τρέλα δεν υπάρχει λόγος να φτάνεις στα άκρα. Δες με 1.25V το οποίο θαρρώ ότι είναι το sweetspot για το εν λόγω chip πόση συχνότητα μπορείς να έχεις με απόλυτη σταθερότητα και μείνε εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...