Προς το περιεχόμενο

Arvato Public

Mike69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Στις 21 Ιανουαρίου πήγα τι κινητό στο public από όπου το αγόρασα έχει ακόμη εγγύηση είναι ένα Sony xperia z3 compact. Πήγα το τηλέφωνο γιατί είχε θολώσει η κάμερα και το ηχείο έπαιζε σιγά και αλλοιωμένα συν ότι η πίσω όψη είχε σπάσει από πτώση. Επειδή πήρα το κινητό με το πρόγραμμα safety υπήρχε περίπτωση να γλιτώσω το πίσω σπάσιμο. Τέλος πάντων δεν τι δέχτηκε η arvato και λέω να πληρώσω. Μου έραψαν ένα κουστούμι 125ευρω συν ΦΠΑ. Ρώτησα γιατί αυτό το κόστος και μιυ είπαν ότι αλλάζουν οθόνη η οποία δεν είχε πρόβλημα έπαιζε τέλεια το πλαϊνό πλαίσιο το οποίο δεν έχει τίποτα και το καλύτερο; αλλάζουν και μπαταρία! Η οποία ήμουν τόσο χαρούμενος γιατί κράταγε δύο μέρες! Τους είπα ότι δεν δέχομαι να γίνουν όλα αυτά παρά μόνο αυτα που τους είπα κάμερα ηχείο και πίσω όψη. Μου λένε δεν κάνουν μερική επισκευή γιατί δεν θα μπορούν να εγγυηθουν για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής. Πως μπορώ να βρω τι δίκιο μου εκτός από το να τους σπάσω το κεφάλι;

• Like 1
Δημοσ.

Παρήγγειλε ένα dbrand skin https://dbrand.com/skins/how-to-apply/xperia-z3-compact

ξεθόλωσε τη κάμερα καθαρίζοντας το φακό της και για το ηχείο, βάζε ακουστικά.

Αν θες τόσο πολύ λύση σε όλα ρώτα πόσο πάει η αλλαγή motherboard μόνο και ότι δε δέχεσαι κάτι άλλο.

Δημοσ.

Καλημέρα. Στις 21 Ιανουαρίου πήγα τι κινητό στο public από όπου το αγόρασα έχει ακόμη εγγύηση είναι ένα Sony xperia z3 compact. Πήγα το τηλέφωνο γιατί είχε θολώσει η κάμερα και το ηχείο έπαιζε σιγά και αλλοιωμένα συν ότι η πίσω όψη είχε σπάσει από πτώση. Επειδή πήρα το κινητό με το πρόγραμμα safety υπήρχε περίπτωση να γλιτώσω το πίσω σπάσιμο. Τέλος πάντων δεν τι δέχτηκε η arvato και λέω να πληρώσω. Μου έραψαν ένα κουστούμι 125ευρω συν ΦΠΑ. Ρώτησα γιατί αυτό το κόστος και μιυ είπαν ότι αλλάζουν οθόνη η οποία δεν είχε πρόβλημα έπαιζε τέλεια το πλαϊνό πλαίσιο το οποίο δεν έχει τίποτα και το καλύτερο; αλλάζουν και μπαταρία! Η οποία ήμουν τόσο χαρούμενος γιατί κράταγε δύο μέρες! Τους είπα ότι δεν δέχομαι να γίνουν όλα αυτά παρά μόνο αυτα που τους είπα κάμερα ηχείο και πίσω όψη. Μου λένε δεν κάνουν μερική επισκευή γιατί δεν θα μπορούν να εγγυηθουν για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής. Πως μπορώ να βρω τι δίκιο μου εκτός από το να τους σπάσω το κεφάλι;

για να τους πληρώσεις πες να σου επιστρέψουν και τα ανταλλακτικά που ξήλωσαν την καλή οθόνη και την μπαταρία...

μιλάμε για μεγάλη άπατη οι τύποι τους πας την συσκευή για ηχείο και σου αλλάζουν και οθόνη :devil:

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτή η απάτη. Έχουν καταργήσει στην πράξη την έννοια της εγγύησης.

Τα κινεζομάγαζα είναι πιο αξιόπιστα από αυτούς.

Δυστυχώς όμως γίνεται με τις ευλογίες των Ελληνικών αντιπροσωπειών όπως Samsung, Huawei, Microsoft-Nokia, Sony κ.α.

Όταν αγοράζετε συσκευές που έχουν τεχνική υποστήριξη Arvato, είναι αμφίβολο ότι αγοράζετε μαζί και εγγύηση.

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες δημιούργησα το θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/637195-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-onoff/. Το έστειλα με άτομο στην Αλεξανδρούπολη και μου λένε πρέπει να πάει Αθήνα, αν όντως είναι (που είναι) εντός εγγύησης και η βλάβη καλύπτεται δεν θα πληρώσεις τίποτα, αν κρίνουν ότι η βλάβη έγινε από δικό σου κακό χειρισμό θα ενημερωθείς για το κόστος, αν δεχτείς θα πληρώσεις μόνο αυτό, αν δεν δεχτείς για το πάνε έλα του κινητού και την απασχόληση του service θα πληρώσεις 25€. Ξέροντας ότι είναι εντός εγγύησης δέχτηκα, αλλά τώρα με αυτό με αναστατώσατε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...