Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια ,

Ελπιζω να ειμαι σωστα εδω για την ερωτηση μου. Εχω ipad air και παρακολουθω καποιες σειρες online. Μια φιλη μου , η οποια εχει ταμπλετ της samsung ,κατεβαζει τις σειρες οσο ειναι σε μερος που εχει ιντερνετ, αποθηκευει αρκετα επεισοδια, και οταν ειναι σε μερος χωρις ιντερνετ μπορει και τις βλεπει. Προσπαθησα να κανω το ιδιο και εγω, αλλα δεν τα καταφερνω. Παταω στο download , δειχνει να " κατεβαζει" ομως ... Τιποτα δεν γινεται.

Μπορειτε να με βοηθησετε; Ευχαριστω πολύ και ευχομαι καλή Μέρα

Δημοσ.

Άστο πολυ δύσκολα πράγματα ζητάς ,δεν ειναι τα iPad για τέτοια χρήση ,γίνεται να κατεβάσεις ταινειες μέσο iTunes αλλα και αυτο θα σε γανιασει τόσο πολυ που θα αγανακτήσεις (ένας απο τους λόγους που θα φύγει και το δικό μου iPad air2)

Δημοσ.

Κατεβάζεις αυτο

Video MediaBox Lite - Free App downloader by Emi Suzuki

https://appsto.re/gr/LD-a6.i

Και του βαζεις το link(διεύθυνση της σελίδας) του κάθε επεισοδίου που βλέπεις online και το κατεβάζει στο ipad.

Σου δουλεύει σωστά ?ποιοτητα,ανάλυση ,διακοπές ?εμενα παντως όχι
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε iPhone το είχα δοκιμασει πριν κανα μήνα και δούλευε μια χαρά. iPad δεν εχω

Για την ανάλυση μπορεί να φταίει και το βίντεο που κατέβασες

Μπορείτε επίσης να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και μέσω του vlc να τα μεταφέρετε στο iPad ασύρματα

Επεξ/σία από p8denu
Δημοσ.

Σε iPhone το είχα δοκιμασει πριν κανα μήνα και δούλευε μια χαρά. iPad δεν εχω

Για την ανάλυση μπορεί να φταίει και το βίντεο που κατέβασες

Μπορείτε επίσης να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και μέσω του vlc να τα μεταφέρετε στο iPad ασύρματα

Στο iPad τιποτα σωστό δεν μου έδωσε ,τώρα απο σταθερό Υπ άρχουν κάποιες βασανιστικές λύσεις ομως το παιδί έγραφε να κατεβάσει απο μέρη που έχει Ίντερνετ και όχι απο το σπίτι ,εξάλλου αν ειναι να κατεβάζει στο pc γιατι να το μεταφέρεις στο iPad
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το plex δεν μπορείς να πάρεις το iPad και να δεις το βίντεο κάπου που δεν έχει Ίντερνετ μιας και αυτο ζήτησε το παιδί και γι αυτο πρότεινα και τη μεταφορά στο iPad μέσω του vlc.

Υπάρχει και αυτη η λύση αλλα δεν την εχω δοκιμασει

https://m.youtube.com/watch?v=y5cmzV4w80M

Επεξ/σία από p8denu
Δημοσ.

Πιο εύκολο είναι ένα λάπτοπ η σταθερό ανοιχτό και μέσω Plex να βλέπεις από iPad

Ρε γίγαντα και γιατι να μην βλέπει κατευθειαν απο το λαπτοπ ?για να λέει οτι βλέπει απο iPad ?

Δημοσ.

Με το plex δεν μπορείς να πάρεις το iPad και να δεις το βίντεο κάπου που δεν έχει Ίντερνετ μιας και αυτο ζήτησε το παιδί και γι αυτο πρότεινα και τη μεταφορά στο iPad μέσω του vlc.

Υπάρχει και αυτη η λύση αλλα δεν την εχω δοκιμασει

https://m.youtube.com/watch?v=y5cmzV4w80M

Αν πάρει το Plex pass μπορεί να κάνει Download σε όποια συσκευή θέλει είναι 4 και κατι το μήνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...