Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα minipc για να το χρησιμοποιήσω σαν media player 4k και όχι μόνο βίντεο.

Είδα στην αγορά κάποια intel nuc και δεν ξέρω ποιο απ' όλα να προτιμήσω και γιατί.Θα

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια όσο το δυνατόν φτηνότερη λύση που να μπορώ να φτιάξω ή να αγοράσω ένα htpc για να το χρησιμοποιώ κυρίως σαν media player αρχείων βίντεο 720p, 1080p, 4k.

Τι μου προτείνετε και γιατί.

Δημοσ.

Καλημέρα

Νομίζω ότι έβαλες το θέμα σου σε λάθος υποφορουμ (λαπτοπ).

Αν ξεκινούσα με το σκεπτικό σου και ειχα δει νωρίτερα το ASRock DeskMini 110 (πριν φτιάξω mini-itx setup) θα το προτιμούσα από άποψη χώρου και δυνατότητα επιλογής επεξεργαστή.

Αν από άποψη χώρου και χρημάτων σε παίρνει για Mini itx κουτί πχ

https://www.skroutz.gr/s/5626060/Thermaltake-Core-V1.html ξεκινάς από την αρχή νέο υπολογιστή.

Καλό θα ήταν να ζητήσεις από τους διαχειριστές να μεταφέρουν το θέμα σου και να γράψεις παραπάνω λεπτομέρειες, μια καλή βοήθεια για όλους είναι η φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/391825-πρότυπο-φόρμας-αγοράς-αναβάθμισης-υπολογιστή/

Δημοσ.

Αυτο που μου δειχνεις ειναι κουτι για υπολογιστη και απ' οτι βλεπω απο τη φωτο τεραστιο.

Δυστυχως δεν εχω πολλα λεφτα για να φτιαξω νεο υπολογιστη και ποσο μαλλον τοσο μεγαλο(σε μεγεθος) οσο το κουτι που μου προτεινεις.

Θελω μια οσο το δυνατον οικονομικοτερη λυση για να μπορω να βλεπω 4k videos χωρις σπασιματα εικονας ακομα και αν ειναι καθαρο bluray-iso αρχειο στην 4k τηλεοραση μου.

Νομιζω οτι ουτε το τοπικ που εσυ προτεινεις ειναι το σωστο για αυτο που θελω να κανω.

Παντως σε ευχαριστω πολυ για το χρονο και την απαντηση σου.

Δημοσ.

Αν μου λες να φτιαξω υπολογιστη με 400 ευρω δεν παιζει με τη καμια ομως μα με τη καμια.

Ειπαμε ψαχνω φτηνη λυση οχι κατι των 400 ευρω.

Το πολυ 100 ευρω αντε με πολυ ζορι 150 ευρω οχι παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...