Dantε Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ΟΧΙ. Τεχνικα οπως το λες. Αλλα ειχα περιπτωση ανθρωπου που κατεβηκα μοναστηρακι(ενω εγραφα στην αγγελια οτι θα ρχονται στο χωρο μου,του εκανα και εξυπηρετηση δηλαδη) για να δωσω κατι και με στησε.Αυτο ειναι γαιδουρια και ασυνεπεια και κανονικα επρεπε να επιτρεπει αρνητικη κριτικη.Αλλα ναι μετα θα σπαμαριστει το συμπαν με αρνητικες και πραγματικα πιο πολυ θα σχολειστε με τις αξιολογησεις παρα το φορουμ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τεχνικα οπως το λες. Αλλα ειχα περιπτωση ανθρωπου που κατεβηκα μοναστηρακι(ενω εγραφα στην αγγελια οτι θα ρχονται στο χωρο μου,του εκανα και εξυπηρετηση δηλαδη) για να δωσω κατι και με στησε.Αυτο ειναι γαιδουρια και ασυνεπεια και κανονικα επρεπε να επιτρεπει αρνητικη κριτικη.Αλλα ναι μετα θα σπαμαριστει το συμπαν με αρνητικες και πραγματικα πιο πολυ θα σχολειστε με τις αξιολογησεις παρα το φορουμ. Είναι λογικό να υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι άδικες τόσο για πωλητές όσο και για αγοραστές. Για την ώρα πάντως και μέχρι να αλλάξουν οι κανόνες και οι λειτουργίες στις αγγελίες, ισχύει ο κανόνας πως οι αξιολογήσεις γίνονται μόνο μετά από μια ολοκληρωμένη συναλλαγή. Πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα προσπαθεί να καταχραστεί το σύστημα των αξιολογήσεων, είτε απειλώντας κάποιον, είτε γιατί την έχει δει "τιμωρός" ή Ψινάκης σε κριτική επιτροπή... 1
stelios_2809 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Φυσικά και αυτό μπορεί να γίνει εκατέρωθεν.Αρχικά θεωρώ πως είναι λάθος να ''κρατάς'' για αρκετές μέρες πράγματα. Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις.Αλλά είναι σχετικό νομίζω και έχει να κάνει για λόγους οικονομικούς αλλά και χαρακτήρα ανθρώπων.Πχ. Το προιόν προς πώληση είναι βασικός παράγοντας (διαθεσιμότητα , ανταγωνισμός κλπ) πχ. αν πουλάς κάτι μη ανταγωνιστικό (δικαίωμά σου) σε τιμή (ακριβό) και είσαι ο μόνος , πολύ πιθανό ο αγοραστής να στη κάνει σε πιθανή ευκαιρία. Αν μιλήσουμε σαν αγοραστής / πωλητής και συμφωνήσουμε εγώ προσωπικά δεν θα στην ΄΄έκανα΄΄. Προφανώς όμως για να επιλέξω εσένα θα είχα κάνει μια έρευνα ''αξιολογήσεων''. Η περίπτωσή σου είναι αντίστοιχη. Εγώ προσωπικά αν ήταν να αγοράσω κάτι που έκανε 200 και είχα συμφωνήσει για τόσαθα περίμενα και δεν θα κοίταγα την αγορά για το 190 ή 195. είναι αστείο αν όμως αυτό το 200 εμφανιζόταν 100 , ναι θα το σκεφτόμουν και θα σε ενημέρωνα έγκαιρα. όλη η κουβέντα έχει πολλές τρύπες ναι. στη δική μου περίπτωση δεν με πείραξε που το έδωσε αλλού (για 5-10 ευρώ παραπάνω)με πείραξε που δεν ενημέρωσε και έκανε τον κινέζο (μέχι να πουλήσει) και το πιο πιθανό ήταν αν το γνώριζα να του είχα καλύψει τη διαφορά.άρα και πάλι είναι στο κομμάτι των ανθρώπων ή όχι ?
m0i Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αν οχι αρνητικη κριτικη τουλαχιστον ενα σχολιο θα πρεπει να γινεται, για να ξερουν και οι επομενοι τι να περιμενουν...Φανταστειτε καποιος να κανει 100+χιλιομετρα ή απο το αντικειμενο να εξαρταται μια δουλεια του και να τον κρεμασει ο αλλος, επειδη δεν εχει ολοκληρωθει η συναλλαγη δεν εχει δικαιωμα να μιλησει;(ειτε ειναι πωλητης ειτε αγοραστης)
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Oχι φυσικα. Κοινη λογικη.Γιατι αλλιως θα γινει τσιρκο, αργησες,οχι εσυ αργησες να στειλεις μηνυμα, εχασα το ταξι, αρρωστησε η μανα μου,ειχα τα λεφτα να το αγορασω αλλα πηγα με την γκομενα μπουζουκια , το εδωσα σε συγγενη, βρηκα κατι καλυτερο , το ebay στο καζανκσταν το εχει φθηνοτερο 1
driverpit Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Oχι φυσικα. Κοινή λογική. Γιατί αλλιώς θα γίνει τσίρκο, Δεν υπάρχει λογική είδη έχει ξεφύγει το θέμα με της αγγελίες και της αξιολογήσεις 3
star12 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 το θεμα ειναι οτι ολοι κρυβονται πισω απο ενα πισι και το ολο δεσμευτικο γινεται παντα στα τυφλα,χωρις ομως να υποχρεωνει σε καπιον οτι ναι πρεπει να το παρω τωρα γιατι μου το κρατα,η πρεπει να το δωσω και να περιμενω, οταν βρηκα αλλον.και γω το χα κανει, και ναι δεν ειναι ωραιο μεν,αλλα δεν μπορεις να βασιζεσαι σε κανεναν.και εξαλου ποσο οταν εχεις αναγκη τα λεφτα για να δωσεις τη συσκευη.Αν καιγεσαι να παρεις κατι αλλο,πουλωντας το κινητο σου,η εχεις εξοδα και αναγκαζεσαι να το πουλησεις,και σου λεει ενας στο δυκτιο παντα στα τυφλα,κρατησε μου το ενδιαφερομαι,και ερχεται ενας ξαδερφος η ασχετος και σου λεει στο αγοραζω αυτη τη στιγμη,θες να το ρισκαρεις και να βασιστεις στο λογο του αλλου;που δεν τον εχεις δει ουτε καν φατσικα; και στις 2 περιπτωσεις γινονται π@#@ οχι μονο στη μια. Πριν καιρο σε ενα αλλο σαιτ βρηκα ενα σαουντρακ απο μια ταινια σε δισκο,και ρωτησα το τυπο αν μπορουσε να μου το στειλει με αντικ. και μου λεει,ασε θα ρθω σαλονικα το σαββατο να βρεθουμε να στο δωσω.Φυσικα ουτε καν τον ξανακουσα και ουτε μου πε τιποτα σορρυ η το δωσα η δε θελω να το πουλησω.απλα προχωρησα παρακατω και το πηρα εντελει απo ebay .Μπαινοντας σε διαδικασια να δεχτεις να αγοραζεις μεταχ πραματα ονλαιν η να πουλας παντα ειπαρχει το ρισκο,η απατεωνια και σε τι ατομα θα πεσεις. στην απατεωνια ναι φυσικα να ειπαρχει αρν αξιολογογηση και μυνησεις.αλλα να δινουμε αρν αξιολογηση οχι με εστησε η τελικα το δωσε καπου αλλου ,οπως ειπε και καπιος θα γινει τσιρκο το φορουμ,θα ειπαρχει αντιλογος και δεν θα ξερεις αν μπορεις να τον εμπιστευτεις το χρηστη η οχι
forgotten Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 και που ξερουμε οτι δεν θα υπαρχουν εν τελει εκδικητικες αξιολογησεις ετσι? πχ εισαι δευτερος δεν στο πουλω βαζεις μια αξιολογηση κλπ οτι σε εστησα και ειχαμε να λεμε.θεωρω οτι μια χαρα ειναι οπως ειναι οι αξιολογησεις στο σιτε μετα θα ναι ενα μπαχαλο...
AdmiralBenny Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί κάλιστα να προστεθεί αξιολόγηση μέλους και σε αυτή να γίνονται συγκεκριμένες κριτικές όπως το αν είναι συνεννοήσιμος,η αν πουλάει μέτρια πράγματα σε σχέση με τις αγγελίες και μετά εξαφανίζεται. 1
Panikas13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Έτσι την πάτησα και γω για 10 εύρω παραπάνω το έδωσε άλλου ενώ είχαμε συμφωνήσει
nas91 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Υποτιθεται οτι αν δε πραγματοποιηθει συναλλαγη,δεν αφηνεις αξιολογηση,αλλα αν κανεις μια γυρα στις αγγελιες θα δεις αξιολογησεις χωρις να εχει γινει συναλλαγη.Κατα τα αλλα,πρεπει να ακολουθουμε τους κανονες του φορουμ. 2
Ghost_Rider Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Υποτιθεται οτι αν δε πραγματοποιηθει συναλλαγη,δεν αφηνεις αξιολογηση,αλλα αν κανεις μια γυρα στις αγγελιες θα δεις αξιολογησεις χωρις να εχει γινει συναλλαγη.Κατα τα αλλα,πρεπει να ακολουθουμε τους κανονες του φορουμ. σαμπως τους διαβαζουν οι περισσοτεροι νομιζεις? 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 σαμπως τους διαβαζουν οι περισσοτεροι νομιζεις? Kάνε αναφορά για να μην τους δίνεις ευκαιρίες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Υποτιθεται οτι αν δε πραγματοποιηθει συναλλαγη,δεν αφηνεις αξιολογηση,αλλα αν κανεις μια γυρα στις αγγελιες θα δεις αξιολογησεις χωρις να εχει γινει συναλλαγη.Κατα τα αλλα,πρεπει να ακολουθουμε τους κανονες του φορουμ. Ανεβαίνουν εκατοντάδες αγγελίες καθημερινά. Προφανώς είναι αδύνατον να καθόμαστε και να τις διαβάζουμε όλες, μαζί με τις αξιολογήσεις τους... Όταν εντοπίζετε κάτι περίεργο ή ενάντια στους κανόνες, υποβάλλετε αναφορά και το αναλαμβάνει κάποιος mod. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Πάντα το είχα απορία, πως προκύπτει αν η συναλλαγή έγινε; Πουλάω εγώ κάτι χαλασμένο σε κάποιον και αυτός μου βάζει αρνητική. Αντι να βάλω αρνητική, αρκεί να πω στον μοντ «βλακείες γράφει αυτός, δεν έγινε ποτέ συναλλαγή» και ο μοντ διαγράφει την αρνητική; Τόσο απλό είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα