stelios_2809 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα , έψαχνα μέσω του φόρουμ να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο κινητό. ο πωλητής δευσμεύτηκε για την πώληση του και ανέμενα να συναντηθώ αύριο για αγορά. τον έψαχνα από προχθές και σήμερα εμφανίστηκε λέγοντας το έδωσα φίλε σόρρυ. αξίζει ένα - στην αξιολόγηση του? πρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί ?σκέφτομαι και αν αυτό σαν λογική ξεκινούσε έναν ανούσιο κύκλο αρνητικών αξιολογήσεων. το θέμα μου είναι πως πήξε χαμένος ο χρόνος μου και θα χρειαστεί να ταξιδέψω εξωτερικό χωρίς εφεδρική συσκευή που χρειαζόμουν για τη δουλειά μου.
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, Αφού δεν έγινε συναλλαγή, τυπικά δεν μπορείς να κάνεις αρνητική αξιολόγηση, όσο και να σε κρέμασε. 4
evoracing Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και ουδέτερη αξιολόγηση που απλά μπορείς να αναφέρεις το συμβάν. 1
redhotstef Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, Αφού δεν έγινε συναλλαγή, τυπικά δεν μπορείς να κάνεις αρνητική αξιολόγηση, όσο και να σε κρέμασε. Αυτο ακριβως. Επισης οταν βαζεις κατι αγγελια, θελεις να φυγει σημερα κιολας. Οταν το κρατας για ενα ατομο, αυτο το ατομο δεν ξερεις αν θα μετανιωσει μετα οταν ερθει εκεινη η μερα. Και ταυτοχρονα, δεν μπορεις να του κανεις αρνητικη καθως , δεν υπαρχει συναλλαγη. Μου εχουν τυχει και μενα περιπτωσεις να κανω κρατηση, αλλα δυστυχως για αυτους, τις αποριπτω. Επισης εχω κανει και το παραπανω, να κρατησω ενα αντικειμενο για τρεις μερες μεχρι να ερθει στα μερη μου αυτος, και στη δευτερη μερα να το δωσω σε αλλον. Βλακεια ισως, αλλα αναγκαζεσαι, απο διαφορους παραγοντες. Και εγω οταν ελειπα απο Αθηνα το καλοκαιρι ειδα κατι καλο στο ινσομνια και ηθελα να το παρω και δεν δεχοταν αποστολες ο πωλητης. Προσευχομουν να μην το πουλησει σε κανεναν μεχρι να επιστρεψω, απλα. Να του ελεγα να το κρατησει μια δυο βδομαδες τι νοημα ειχε? Αν ηταν θα εβαζε την αγγελια την αλλη βδομαδα, πχ. Αλλα ετυχε, ετυχε και θελησε να μπει τοτε η αγγελια για καποιο λογο. Βραχυπροθεσμο. Δικαιολογοντας τα αδικαιολογητα
stelios_2809 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ναι οκ δεν υπάρχει και κανα συμβόλαιο Αλλά είναι ανθρώπου μετά
overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, Αφού δεν έγινε συναλλαγή, τυπικά δεν μπορείς να κάνεις αρνητική αξιολόγηση, όσο και να σε κρέμασε. Η αξιολογηση δεν γινεται μονο σε περιπτωση που γινει η συναλλαγη αλλα και για την ολη διαδικασια της. Απο την μια μπορεις να αφησεις, αλλα απο την αλλη υπαρχουν πιθανοτητες να σου αφησει και αυτος αρνητικη επειδη του αφησες και εσυ, οποτε αστο.
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Η αξιολογηση δεν γινεται μονο σε περιπτωση που γινει η συναλλαγη αλλα και για την ολη διαδικασια της. Απο την μια μπορεις να αφησεις, αλλα απο την αλλη υπαρχουν πιθανοτητες να σου αφησει και αυτος αρνητικη επειδη του αφησες και εσυ, οποτε αστο. Που ακριβώς λέει ότι μπορείς να κάνεις αξιολόγηση ακόμα και όταν δεν γίνει συναλλαγή? Γιατί εγώ άλλα γνωρίζω. 2
overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Που ακριβώς λέει ότι μπορείς να κάνεις αξιολόγηση ακόμα και όταν δεν γίνει συναλλαγή? Γιατί εγώ άλλα γνωρίζω. Παίρνεις μέρος, άρα έχεις δικαίωμα για αξιολόγηση.
Sheogorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παίρνεις μέρος, άρα έχεις δικαίωμα για αξιολόγηση. Παρατηρήθηκε ότι μερικά, ελάχιστα στον αριθμό μέλη, κάνουν κατάχρηση της δυνατότητας αξιολόγησης των αγγελιών. Συγκεκριμένα, ενώ δεν έχουν προχωρήσει σε συναλλαγή με το μέλος που δημοσίευσε την αγγελία, δημοσιεύουν αρνητικές (συνήθως) αξιολογήσεις με επικριτικά σχόλια είτε για την τιμή του πωλούμενου αγαθού είτε για την παλαιότητά του είτε σχολιάζοντας την αγγελία. Το ίδιο συμβαίνει και με την αναφορά προσβλητικών μηνυμάτων. Ορισμένα μέλη θεωρούν ορθό να αποστέλουν αναφορές αγγελιών επειδή δεν συμφωνούν με την τιμή του πωλούμενου αγαθού ή επειδή θέλουν να σχολιάσουν αγγελίες. Κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό. Η διαχείριση του forum έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού των αγγελιών που δημοσιεύονται. Μέσω της παραπάνω "μεθόδου" παρακάμπτεται η απενεργοποίηση αυτή, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους Όρους Χρήσης του forum. Όποιο μέλος έχει ολοκληρώσει συναλλαγή μέσω των αγγελιών του forum με άλλο μέλος έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει θετικά ή αρνητικά τη συναλλαγή αυτή. Επειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο, τα μέλη θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο της αξιολόγησης. http://www.insomnia.gr/forum-19/announcement-14-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-insomniagr/ 2
Ghost_Rider Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 εξαρταται απο τα αποθεματα υπομονης που διαθετεις...αλλα πραγματι θα ημουν εξω φρενων αν συνεβαινε κατι τετοιο και πανω στο θυμο του κανεις βαζει και μια αρνητικη...παιδιαρισματα του νηπιου τι να πω
sakkisaa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή αν εγώ ταξιδεψω 200 χλμ για να πάρω κάτι το οποίο συμφωνήσαμε και ο άλλος με πουλήσει δεν πρέπει να γνωρίζουν το ποιον του οι επόμενοι αγοραστές. Μου ετυχέ να συναντηθώ με άτομο καί να φέρει άλλο πράγμα από αυτό της αγγελιας (τσακαλακι-κλεφτρόνι), φυσικά η συναλλαγή δεν έγινε, αλλά δεν θα πρέπει να προστατεύουν οι επομενοι; Θα μου πείτε αυτοί έχουν 20 λογαριασμούς ο καθένας. Και αυτό πρέπει να το δούνε οι διαχειριστές.
stelios_2809 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 εκτός του χαμένου χρόνου , της τσαντίλας δεν έγινε και κάτι σοβαρό.για την περίπτωσή μου , απλα θα μου δημιουργήσει μια δυσκολία για λίγες μέρες.δεν θα του βάλω αρνητική καθώς δεν θέλω να με ''εκδικηθεί'' στο μέλλον. αυτό με τις αγγελίες έχει παραγίνει όμως , χθες έψαχνα στο φορουμ καιμερικοί υποψήφιοι γράφουν θετικές στον εαυτό τους (από διαφορετικό λογαριασμό αλλά κάνει μπαμ) ...προσοχή
forgotten Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 προσωπικα με εστησε ενας που του κραταγα συσκευη για 10 μερες και στο τελος μου λεει φιλε βρηκα καλυτερο στα ιδια λεφτα ευχαριστω. σε αυτο το γεγονος ποια η αποψη σου? γιατι ωραια τα λεμε η μια μερια παντα και ωραια και η αλλη μεχρι να βρεθει στραβη, να μην σχολιασω γεγονοτα ατομων που καναν χιλιες δυο ερωτησεις για να σου παζαρεψουν στο τελος.... 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παίρνεις μέρος, άρα έχεις δικαίωμα για αξιολόγηση. ΟΧΙ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα