vaggelis7172 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας παιδια!!Εχω windows 7 home premium και 8 gb ram σε σταθερο υπολογιστη.Δισκο ssd 120 gb και μητρικη μια gigabyte ga-f2a88xm-hd3.Το θεμα ειναι οτι χωρις να κανω τιποτα,να εχω ανοιχτο τιποτα στην διαχειριση εργασιων μου δειχνει: φυσικη μνημη 99%.Επισης το συστημα εχει αρχισει και σερνεται,με δυσκολια ανοιγουν οι σελιδες στον chrome.Τι μπορει να φταιει?Ευχαριστω.
MSSB Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκίνα με κανένα scan με το anti-virus σου, καθάρισμα registry (ccleaner / freeware είναι από τη piriform) spybot search and destroy και από και πέρα βλέπουμε. Εμένα ιός μου μυρίζει. Αν δεν είναι πρόβλημα, εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε format. 2
oneofthem Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 πήγαινε εκεί που λέει διεργασίες και κάνε ταξινόμηση με βάση τη μνήμη που χρησιμοποιούν για να δεις τι συμβαίνει ή αν δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις ανέβασε δύο εικόνες με τις διεργασίες και με τη μνήμη για να σου πούμε εμείς
vaggelis7172 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Στις διεργασιες και στις υπηρεσιες υπηρχε μια καταχωρηση με ονομα Wondershare που μου καταναλωνε 6 GB(ειχα κατεβασει ενα τετοιο προγραμμα για mirroring του κινητου στην οθονη του pc).Απεγκατεστησα λοιπον το προγραμμα και πηγα στις υπηρεσιες που ολως περιεργως υπηρχε ακομα η καταχωρηση και επελεξα τροπος εκκινησης:Μη αυτοματα(ηταν στο αυτοματα).Κανω επανεκκινηση και χωρις να εχω ανοιχτο τιποτα η καταναλωση ειναι το πολυ στο 20%(απο τα 7,19 GB μου τρωει το πολυ 1,35)Λογικα ειμαι ενταξει?
panosem Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 πήγαινε εκεί που λέει διεργασίες και κάνε ταξινόμηση με βάση τη μνήμη που χρησιμοποιούν για να δεις τι συμβαίνει ή αν δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις ανέβασε δύο εικόνες με τις διεργασίες και με τη μνήμη για να σου πούμε εμείς Όπως λέει και ο φίλος, στις διεργασίες, όπως θα βρεις την πρώτη svhost διεργασία που τρώει πολύ ραμ ρίξ' της ένα τερματισμό, και λογικά θα ξεμπλοκάρεις.
oneofthem Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Στις διεργασιες και στις υπηρεσιες υπηρχε μια καταχωρηση με ονομα Wondershare που μου καταναλωνε 6 GB(ειχα κατεβασει ενα τετοιο προγραμμα για mirroring του κινητου στην οθονη του pc).Απεγκατεστησα λοιπον το προγραμμα και πηγα στις υπηρεσιες που ολως περιεργως υπηρχε ακομα η καταχωρηση και επελεξα τροπος εκκινησης:Μη αυτοματα(ηταν στο αυτοματα).Κανω επανεκκινηση και χωρις να εχω ανοιχτο τιποτα η καταναλωση ειναι το πολυ στο 20%(απο τα 7,19 GB μου τρωει το πολυ 1,35)Λογικα ειμαι ενταξει? ναι, μάλλον έπεσες σε κακογραμμένο πρόγραμμα (συνηθίζεται σε προγράμματα σαν αυτό που λες) και σωστά έκανες αλλά μιας και δεν γνωρίζω το πρόγραμμα και από που το κατέβασες, παρακολούθησέ το μήπως δεν είναι απλά κακογραμμένο και είναι malware (δηλαδή αν δεν μπορείς να το ξεφορτωθείς με τίποτα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα