Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγει την δεύτερη φορά γιατί απλα η gpu στην πρώτη προσπάθεια ζεστένεται αρκετα και είναι σαν ενα προσωρινό reflow :P στο xbox 360 παλιά κυκλοφορούσε ενα κόλπο οπου το τηλίγανε σε κουβέρτες για να ζεσταθεί και να γίνει reflow χωρίς να το ανοίξουνε :D Δεξιοτεχνία το reflow δεν θα το έλεγα, και με bga μηχάνημα να το κάνεις υπάρχει περίπτωση να κρατήσει και να μήν χαλάσει, υπάρχει περίπτωση και να χαλάσει σε 2 μέρες. Προσωπικά όσα laptop και καρτες γραφικών έχω κάνει reflow δουλεύουνε χωρίς πρόβλημα, φοράω μια gts 250 την είχα κάνει reflow πριν δύο χρόνια και ακόμα δεν μασάει, θέμα τύχης είναι

Δημοσ.

ανοιξε με τη 2η φορα και σε μενα τωρα θα δειξει

Update μεχρι στιγμης ανοιγει κανονικα τωρα ποσο θα κρατησει ετσι θα δειξει λεω να το πουλησω 200 οπως ειναι...
Δημοσ.

ανοιξε με τη 2η φορα και σε μενα τωρα θα δειξει

Update μεχρι στιγμης ανοιγει κανονικα τωρα ποσο θα κρατησει ετσι θα δειξει λεω να το πουλησω 200 οπως ειναι...

Ποσο να το πουλησεις ;

200 ευρω ,και ειναι μερικων ετων και Τurbo x;

Ουτε καν.Κανεις με στοιχειωδη λογικη δεν θα το παρει 200.

Eδω με 250 αγοραζεις ολοκαινουριο απο επωνυμο κατασκευαστη ,του βαζεις με λιγα χρηματα ssd δισκο (αν θες,και αν δεν εχει δηλαδη) και πηγαινει σαν ρουκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο περιεργεια και μονο που μπορω να βρω αυτο το ολοκαινουργιο λαπτοπ το επωνυμο με τα 250 ευρω που λες γραψε μου και τα χαρακτηριστικα...επισης δεν εγραψα πουθενα οτι κολαει η οτι σερνετε (οποτε γιατι να βαλω ssd) το προβλημα που ειχε ειναι ξεκαθαρο και το παθαινουν πολλα λαπτοπ αποσο ειδα με λιγη ερευνα στο google.

Δημοσ.

I3-330 ~5ετιας με σοβαρο προβλημα να πιάσει 200ευρω...?

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ούτε στο εκατομυριο.

Καινούργιο στα 250 βρίσκεις με atom.Παραδοξως οι καινούργιοι 4 πυρηνοι είναι οκ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι και αλλιως δε το πουλαω ρε παιδια αφου εχει και προβλημα. Με ατομ μονο browsing μπορεις να κανεις τιποτα αλλο (απο δικια μου εμπειρια που ειχα σε λαπτοπ με ατομ)

Επεξ/σία από spirosR7
Δημοσ.

Απο περιεργεια και μονο που μπορω να βρω αυτο το ολοκαινουργιο λαπτοπ το επωνυμο με τα 250 ευρω που λες γραψε μου και τα χαρακτηριστικα...επισης δεν εγραψα πουθενα οτι κολαει η οτι σερνετε (οποτε γιατι να βαλω ssd) το προβλημα που ειχε ειναι ξεκαθαρο και το παθαινουν πολλα λαπτοπ αποσο ειδα με λιγη ερευνα στο google.

Οριστε φιλε μου :

http://www.public.gr/cat/computers-and-software/laptops/

Δεν ειναι ολοκαινουρια ;....Δεν ειναι απο κατασκευαστες επωνυμους;

Δεν εχουν απο 200-250 ευρω ; (πολλα απο αυτα )

Ξερω οτι δεν εγραψες για ssd αλλα τον προσθεσα στο κοστος των 200+ ευρω σε περιπτωση που θελει καποιος να αναβαθμισει.(σε οσα απο αυτα μπορει να βγει ο hdd και να μπει ssd ).

Tεσπα δεν ηθελα να φανω επιθετικος αλλα δεν μπορεις να το δωσεις 200 οταν βρισκεις καινουρια σε αυτη την τιμη ,ποσο μαλλον που ειναι turbo x.

Δημοσ.

Αν εσυ βολευεσε με τετοια χαρακτηριστικα οκ. Εγω παλι δε βρισκω λογικο να συγκρινουμε μονο τις τιμες και οχι τα χαρακτηριστικα. Εγω το βρισκω πιο λογικο να παρεις ενα μεταχειρισμενο με καλυτερα χαρακτηριστικα απο ενα καινουργιο που το μονο που θα κανεις ειναι browsing και κανενα candy crash απο παιχνιδια. Και στη τελικη το γραφω κιολας οτι τα turvox δεν ειναι καλα και οτι δε σκοπευω να το πουλησω μιας και εχει προβλημα απλα νομιζα πως εφτιαξε και ειπα να το δωσω αφου ετσι και αλλιως δε το χρησιμοποιω.

Δημοσ.

Αν εσυ βολευεσε με τετοια χαρακτηριστικα οκ. Εγω παλι δε βρισκω λογικο να συγκρινουμε μονο τις τιμες και οχι τα χαρακτηριστικα. Εγω το βρισκω πιο λογικο να παρεις ενα μεταχειρισμενο με καλυτερα χαρακτηριστικα απο ενα καινουργιο που το μονο που θα κανεις ειναι browsing και κανενα candy crash απο παιχνιδια. Γουστα ειναι αυτα τεσπα...

Δεν ειπα οτι βολευομαι,ουτε εχουν τα καλυτερα χαρακτηριστικα,σαφως ,αλλα μιλησες και ειπες "θα το δωσω κανα 200αρι"...

Σε εδωσα link με laptop 200 και κατι ευρω καινουρια.Σε εξηγω οτι το σκεπτικο σου για πωληση laptop turbo x καποιων ετων ,στην τιμη που ανεφερες,ειναι λαθος περα για περα.Σε οποια απορια εθεσες ,εδωσα απαντηση νομιζω.

Τεσπα ,ας μην το κουραζουμε αλλο,σαφως και ειναι γουστα αυτα ,αλλα μεταχειρισμενο  θα αγοραζα μονο σε εξαιρετικη περιπτωση..Αν ηταν απο γνωστο πχ ,που ηξερα πως το προσεχε κλπ κλπ..

Δημοσ.

Ακριβως αυτο ειναι απλα σαν ιδεα μου ηρθε να το δωσω επειδη ενα αλλο παιδι νωριτερα ειπε να το δωσω 100 ευρω. Προτιμω να το κραταω ως εφεδρικο υπολογιστη για μια ωρα αναγκης οσο δουλευει. Η μπορει καποια στιγμη να το παω για επισκευη αν ειναι σε λογικη τιμη και δε θελει πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...