spirosR7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα φιλοι μου εχω ενα λαπτοπ turbox εδω και λιγο καιρο εχει ενα σοβαρο προβλημα μολις το ανοιγω κανει αρχικα ενα μπιπ και μετα 2 πιο γρηγορα συνεχομενα μπιπ ενω η εικονα ειναι μαυρη. Δοκιμασα να καθαρισω/αλλαξω θεσεις στις ραμ αλλα τιποτα ενας φιλος μου ειπε να κανω flash τα bios αλλα δεν εχω ιδεα. Τι προτεινετε λευτα για σερβις δε παιζουν παντως...
soteras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αμα το εχεις λιγο καιρο εχει εγγυηση ετσι δεν ειναι αμα εχει το πας πισω δεν αναφερεις τιποτα απο οτι ειπες κινεζος απλα δεν ανοιγει κατι περημενεις
spirosR7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το εχω πολυ καιρο δυστυχως (εδω και λιγο καιρο εχει προβλημα εννοουσα οχι οτι το εχω λιγο καιρο) και ξερω ποσο προβληματικα ειναι... Τι μπορω να κανω;
rayven18 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Γράψε λιγα παραπάνω πράγματα οπως την ετικέτα απο πίσω με μοντέλο κλπ
spirosR7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μοντελο w76cu windows 7 32bit το ολο πραγμα αρχισε οταν εβαλα τα 10 υπολειτουργουσε και ετσι αναγκαστηκα να γυρισω στα 7 απο τοτε δε το εχω λυσει αυτο το προβλημα...
spirosR7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 οχι με τη μια μετα απο πολλες προσπαθειες τυχαια δειχνει ... δε ξερω τι το επηρεαζει
MSSB Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις σκεφτεί ότι λόγο της απαράμιλλης υψηλής ποιότητάς του, μπορεί να είναι και στα τελευταία του; Έχετε το στα υπ' όψιν. 1
rayven18 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα και η καρτα γραφικών να πέθανε, αν βγάλεις την cmos και την αφήσεις να ξεφορτήσει λίγο και την ξαναβάλεις θα πρέπει να έχεις εικόνα, λογο switchable graphics. Κάντην ενα reflow στην τελική και όσο κρατήσει 1
spirosR7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το πηρα παλια φιλε δεν ηξερα τοτε. Το παθημα μου εγινε μαθημα χαχα. Για την ακριβεια φορτωνει κανονικα και μπαινει κανονικα στα windows με εικονα κτλ. αλλα αλλοτε ανοιγει η οθονη και αλλοτε κανει τα μπιπ και δεν ανοιγει...Να και ενα περιεργο τωρα χθες το εκανα φορματ οταν τελικα ανοιξε και απο τοτε οταν το ανοιγω κανει τα μπιπ και δεν εχει εικονα αλλα στην επομενη αμεσως προσπαθεια αν το κλεισω και το ξανανοιξω ανοιγει κανονικα.
soteras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δοκιμσαε να βαλεις τη μια ραμ μονο πανω ποτε στο ενα σλοτ ποτε στο αλλο. Οφφ τοπικ:Επισης τα τουβλακια αντεχουν πολυ απο κακομεταχιρισιη δεν ξερω αν επεεσα σε καλο μοντελο η οχι αλλο 7 χρόνια τώρα σκυλι το μηχανημα.Βεβαια το πηγα μια φορα στο service για αλλαγη δισκου λογο εγγυησης και απο τοτε ποτε ξανα.Εχει φαει και πολλες αναβαθμησεις ραμ/δισκο.Η αχρηστια του service τα καταστρεφει που σου λενε αλλα νταλον. Επισης όλον αυτον τον καιρο τον ειχες καθαρισει ποτε απο σκονες η τον αφηνες να χτυπαει τρελες θερμοκρασιες
spirosR7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Λογικα η gpu θα ειναι... ειδα αυτο το βιντεο και λεει πως αν υπερθερμανθει για λιγη ωρα τοτε φτιαχνετε μου το ειχαν πει και αλλοι αλλα δε το πιστευα αξιζει να το δοκιμασω?
soteras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Λογικα η gpu θα ειναι... ειδα αυτο το βιντεο και λεει πως αν υπερθερμανθει για λιγη ωρα τοτε φτιαχνετε μου το ειχαν πει και αλλοι αλλα δε το πιστευα αξιζει να το δοκιμασω? Απλα του δινεις διαρκεια ζωής κανα 3 μηνο και αν.Πρεπει να ειναι πολυ εμπιστος αυτος που θα το κανει καθως θελει πολυ δεξιοτεχνια και ειναι ρισκο.Καλυτερα πουλα το ετσι κανα 100 αρι εκτος απο το δισκο που κρατας και παρε αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα