Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ και περίπου 10 χρόνια είμαι συνδρομήτης της forthnet και έχω 2play με adsl(κάποιο διάστημα είχα βάλει vdsl αλλά το σταμάτησα λόγω κόστους). Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εταιρεία, αυτή τη στιγμή κλειδώνω περίπου στα 19000-20000/1000 με ενεργοποιημένο fast path(επισυνάπτω εικόνα της γραμμής). Αποσυνδέσεις κλπ δεν έχω ποτέ, γενικά κανένα παράπονο. Από θέμα κόστους δίνω 24,90 μηνιαίως για το 2play με 12 ώρες κλήσεις προς κινητά, ενώ δεν έχω κάνει ανανέωση εδώ και δύο χρόνια περίπου οπότε φεύγω οποιαδήποτε στιγμή. Είδα την προσφορά της wind με το 2play στα 22 ευρώ και με 5,5 ευρώ παραπάνω(μετά το δωρεάν τρίμηνο) vdsl δηλαδή 27,50 το μήνα για 2play vdsl και 5 ώρες κινητά. Μου φαίνεται δελεαστική προσφορά μιας και θα δίνω μόνο 2,5 ευρώ παραπάνω το μήνα από ότι τώρα(θα χάσω βέβαια 7 ώρες προς κινητά αλλά δεν μιλάω και τόσο).

Το θέμα τώρα είναι το εξής, η wind σαν εταιρεία και σε vdsl λέει; εντάξει το δίκτυο του ότε είναι, αλλά πολλές φορές έχουμε ακούσει προβλήματα ανάλογα με τον πάροχο, θα έχω θέματα(είμαι Καλλιθέα Αθήνα); Επίσης αν αποφασίσω να κάνω αίτηση για μεταφορά στη wind θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης 34,90; Τέλος, αν μου κάνουν αντιπροσφορά από τη forthnet, άκουσα ότι σε αντιπροσφορά προτείνουν 17 ευρώ το adsl 2play που έχω τώρα, οπότε +10 που χρεώνει το vdsl θα είναι πάλι στα 27 το μήνα θα ήθελα να παραμείνω στη forthnet τι θα πρέπει να κάνω για αυτό; να ακυρώσω την αίτηση μεταφοράς στη wind; να μιλήσω με forthnet; πως θα γίνει να παραμείνω και να μην χρεωθώ με κάποιο κόστος σε αυτή την περίπτωση, πως θα ακυρωθεί δηλαδη η διαδικασία μεταφοράς και θα "αποδεχθώ" ουσιαστικά την πρόταση της forthnet.

post-283681-0-00183500-1487440073_thumb.png

Δημοσ.

Αν ήμουν σην θέση σου δεν θα έφευγα για 2-3 ευρω και μαλιστα για να παω στην wind, ουτε θα εκανα τα περα δώθε που εγκυμονούν μπλεξίματα

Ευχαριστώ φίλε μου και εγώ κατατοπιζομαι στο να παραμείνω στη forthnet. Μάλλον θα ζητήσω να μου κάνουν το 2play που έχω τώρα στα 21,90€ που το δίνουν σε νέους συνδρομητές(συνήθως όποτε τους ζήτω κάτι τέτοιο σε ανανέωση μου το κάνουν) και θα βάλω πάνω σε αυτό vdsl ώστε να είναι 31,90 το μήνα και η διαφορά να είναι μικρή.

Δημοσ.

Στην θέση σου θα έκανα φορητότητα στην Wind εφόσον δίνει καλύτερο και πιο φθηνό πακέτο, και μετά θα έπαιζα με forthnet και Wind, αν η forthnet στην αντιπρόταση μου έδινε καλύτερη τιμή θα έμενα εκεί, αν όχι θα την έκανα για Wind. Με την φορητότητα θα μπορέσεις να κάνεις παιχνίδι

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ και περίπου 10 χρόνια είμαι συνδρομήτης της forthnet και έχω 2play με adsl(κάποιο διάστημα είχα βάλει vdsl αλλά το σταμάτησα λόγω κόστους). Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εταιρεία, αυτή τη στιγμή κλειδώνω περίπου στα 19000-20000/1000 με ενεργοποιημένο fast path(επισυνάπτω εικόνα της γραμμής). Αποσυνδέσεις κλπ δεν έχω ποτέ, γενικά κανένα παράπονο. Από θέμα κόστους δίνω 24,90 μηνιαίως για το 2play με 12 ώρες κλήσεις προς κινητά, ενώ δεν έχω κάνει ανανέωση εδώ και δύο χρόνια περίπου οπότε φεύγω οποιαδήποτε στιγμή. Είδα την προσφορά της wind με το 2play στα 22 ευρώ και με 5,5 ευρώ παραπάνω(μετά το δωρεάν τρίμηνο) vdsl δηλαδή 27,50 το μήνα για 2play vdsl και 5 ώρες κινητά. Μου φαίνεται δελεαστική προσφορά μιας και θα δίνω μόνο 2,5 ευρώ παραπάνω το μήνα από ότι τώρα(θα χάσω βέβαια 7 ώρες προς κινητά αλλά δεν μιλάω και τόσο).

Το θέμα τώρα είναι το εξής, η wind σαν εταιρεία και σε vdsl λέει; εντάξει το δίκτυο του ότε είναι, αλλά πολλές φορές έχουμε ακούσει προβλήματα ανάλογα με τον πάροχο, θα έχω θέματα(είμαι Καλλιθέα Αθήνα); Επίσης αν αποφασίσω να κάνω αίτηση για μεταφορά στη wind θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης 34,90; Τέλος, αν μου κάνουν αντιπροσφορά από τη forthnet, άκουσα ότι σε αντιπροσφορά προτείνουν 17 ευρώ το adsl 2play που έχω τώρα, οπότε +10 που χρεώνει το vdsl θα είναι πάλι στα 27 το μήνα θα ήθελα να παραμείνω στη forthnet τι θα πρέπει να κάνω για αυτό; να ακυρώσω την αίτηση μεταφοράς στη wind; να μιλήσω με forthnet; πως θα γίνει να παραμείνω και να μην χρεωθώ με κάποιο κόστος σε αυτή την περίπτωση, πως θα ακυρωθεί δηλαδη η διαδικασία μεταφοράς και θα "αποδεχθώ" ουσιαστικά την πρόταση της forthnet.

Επειδή πρόσφατα το έκανα, τα 22€ της Wind  είναι 22,5€ λόγω φόρου.

Η Forthnet τα 17€ τα δίνει μόνο από κέντρο. Αν για να σου δώσει VDSL πρέπει να σε συνδέσει σε καμπίνα ΟΤΕ, δεν θα σε χρεώσει 27€ όπως υπολογίζεις αλλά 30+.  

Στην Wind δύσκολα θα φύγεις με υπαναχώρηση χωρίς κόστος (πληρωμή κόστους σύνδεσης) γιατί κινούνται αστραπιαία. Σου έρχεται ειδοποίηση για ημερομηνία σύνδεσης την επόμενη μέρα και σε 4 μέρες σε σύνδεσαν.

Βέβαια αστραπιαία κινείται και η Forthnet. Με πήραν τηλέφωνο 2,5 ώρες μετά την υπογραφή με Wind για αντιπροσφορά.

Δημοσ.

Τον ίδιο προβληματισμό έχω κ εγώ. Αν κ το συμβόλαιο του 3play της Nova έχει λήξει από καιρό, το σκέφτομαι πολύ για wind, λόγω αρνητικών κριτικών στα διάφορα φόρουμ. Οπότε μάλλον με κόβω να παραμένω στην εταιρία, χωρίς την τηλεόραση. (τιμή κάπου στα 21 ευρώ νομίζω). 

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Θα παραμείνω στη forthnet νομίζω προσφέρει το πιο vfm πακέτο στα 21,90 το μήνα σε σύγκριση με τις άλλες εταιρίες. Θα κάνω νέο συμβόλαιο γιατί τώρα δίνω 24,90 και θα ζητήσω την προσφορά με τα 21,90 , αν αργότερα κατεβάσει την τιμή στο vdsl θα κάνω εκ νέου νέο συμβόλαιο το οποίο θεωρείται αναβάθμιση και θα βάλω vdsl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...