Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα ποντικι μεχρι 20 ευρω το πολυ.μπορει καποιος να μ εξηγησει τι ειναι τα dpi;τα μονα παιχνιδια που παιζω ειναι call of duty mw3 και bo2.αυτην την στιγμη εχω ενα microsoft optical 12ετιας.θα δω διαφορα με καποιο αλλο η δεν παιζει ρολλο;

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα ποντικι μεχρι 20 ευρω το πολυ.μπορει καποιος να μ εξηγησει τι ειναι τα dpi;τα μονα παιχνιδια που παιζω ειναι call of duty mw3 και bo2.αυτην την στιγμη εχω ενα microsoft optical 12ετιας.θα δω διαφορα με καποιο αλλο η δεν παιζει ρολλο;

εχεις wheel intelli mouse optical?

Δημοσ.

τι ειναι αυτο ;δεν εχω ιδεα

εσυ ειπες εχεις ενα microsoft optical 12ετιας

και σε ρωτησα εαν ειναι αυτο που εγραψα :P

κι εγω ψαχνω τετοιο ποντικι. ειναι οντως τοσο καλο?

ναι ειναι, ειδικα μετα το overclocking. εχω βαλει στις αγγελιες ενα που πουλαω. εαν ενδιαφερεσαι, στειλε μου προσωπικο μηνυμα

Δημοσ.

Βασικα το googlara και ειδα οτι μοιαζει με αυτο που εχω.δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι καλο αλλα ειναι πολυ παλιο.και απο το ανοιξε κλεισε το ραφακι του γραφειου που παει μπρος πισω το εχει γδαρει λιγο και χανει κατα καποιο τροπο.που μπορω να βρω ενα ιδιο;τα εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω

Βασικα ενω η ροδελα δειχνει να κλικαρει κανονικα σαν κουμπι και σαν ηχος οταν την πατας δεν κανει κατι.γιαυτο λεω οτιτα επαιξε.μπορει να ειναι θεμα driver;

Δημοσ.

που μπορω να βρω ενα ιδιο;τα εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω

εχω βαλει στις αγγελιες ενα που πουλαω. εαν ενδιαφερεσαι, στειλε μου προσωπικο μηνυμα

Βασικα ενω η ροδελα δειχνει να κλικαρει κανονικα σαν κουμπι και σαν ηχος οταν την πατας δεν κανει κατι.γιαυτο λεω οτιτα επαιξε.μπορει να ειναι θεμα driver;

δεν ξερω τι windows εχεις. σε windows 10 δεν θελει τιποτα. αναγνωριζεται αμεσως και παιζουν ολα τελεια

Δημοσ.

Windows 10 εχω αλλα σταματησε ξαφνικα να δουλευει η ροδελα.τεσπα.υα δω τι θα κανω.βεβαια θελω να αγορασω κατι καινουριο οποτε θα το κοιταξω λιγο περισσοτερο το θεμα.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει το Sharkoon Shark Force σε μαύρο. Πρόκειται για ένα πολύ φθηνό και ποιοτικό Gaming mouse με πολύ καλές αξιολογήσεις σε skroutz και e-shop:

http://www.skroutz.gr/s/5097725/Sharkoon-SHARK-Force.html?keyphrase=shark+force

http://www.e-shop.gr/sharkoon-shark-force-black-edition-p-PER.570514

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, γιατί περιμένω να έρθει το ck104 από το gearbest και το Genesis XL Mousepad από το e-shop.

Νομίζω αξίζει να το λάβεις στα υπόψιν.

post-374281-0-49305500-1487527968_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Windows 10 εχω αλλα σταματησε ξαφνικα να δουλευει η ροδελα.τεσπα.υα δω τι θα κανω.βεβαια θελω να αγορασω κατι καινουριο οποτε θα το κοιταξω λιγο περισσοτερο το θεμα.

επειδη ανεφερες για παρομοιο ποντικι γιαυτο σου ειπα για το δικο μου. αυτα εχουν σταματησει να βγαινουν εδω και χρονια.

τωρα παρομοιο και καινουργιο δεν ξερω να σου πω

μπορει απλα να εχει παρει βρωμα και να θελει ανοιγμα και καθαρισμα το εσωτερικο του

Δημοσ.

Οπότε ψάχνεις ποντίκι με καλώδιο, μεγαλωπο σε μέγεθος με διπλά κουμπιά στο πλαι?

Ναι.δεν ειμαι τυπος που αγκαλιαζει το ποντικι αλλα γενικα θελω λιγο πιο μεγαλο απο αυτο που εχω τωρα

Εγώ έχω πάρει το Sharkoon Shark Force σε μαύρο. Πρόκειται για ένα πολύ φθηνό και ποιοτικό Gaming mouse με πολύ καλές αξιολογήσεις σε skroutz και e-shop:

http://www.skroutz.gr/s/5097725/Sharkoon-SHARK-Force.html?keyphrase=shark+force

http://www.e-shop.gr/sharkoon-shark-force-black-edition-p-PER.570514

Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, γιατί περιμένω να έρθει το ck104 από το gearbest και το Genesis XL Mousepad από το e-shop.

Νομίζω αξίζει να το λάβεις στα υπόψιν.

Ωραιο εμφανισιακα και οικονομικο θα μπορουσα να πω.αξιζει νομιζω να παω σε κατι τετοιο.
Δημοσ.

Ωραιο εμφανισιακα και οικονομικο θα μπορουσα να πω.αξιζει νομιζω να παω σε κατι τετοιο.

πριν αγορασεις θα πρεπει να το πιασεις με το χερι να δεις αν σου κανει. μπορει να μετανιωσεις μετα. με το ματι δεν φαινονται αυτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...