Προς το περιεχόμενο

win10/android tablet (ελληνικό language pack )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, είμαι πλέον κάτοχος ενός tablet dual boot win10 / android 5.1 . Θέλω να κάτεβάσω στα win

το greek language pack  αλλά διάβασα στο site από όπου το αγόρασα το παρακάτω :

This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROM, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically cause the device experience matters as well as void the device's warranty. Please think twice before operating all these actions.

Υπαρχει περίπτωση να έχω θέμα με το dual boot μετά την εγκατάσταση του language pack ;

θεωρείται upgrade ;

Δημοσ.

καλησπέρα, είμαι πλέον κάτοχος ενός tablet dual boot win10 / android 5.1 . Θέλω να κάτεβάσω στα win

το greek language pack  αλλά διάβασα στο site από όπου το αγόρασα το παρακάτω :

This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROM, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically cause the device experience matters as well as void the device's warranty. Please think twice before operating all these actions.

Υπαρχει περίπτωση να έχω θέμα με το dual boot μετά την εγκατάσταση του language pack ;

θεωρείται upgrade ;

οχι αν γίνει μεσα απο το λειτουργικό. 

Θα ειχες προβλημα αν ήθελες να περάσεις αλλη εκδοση windows/android/κλπ

Δημοσ.

ναι αλλά μετα την εγκατάσταση του language pack το tablet θα κάνει επαννεκίνηση και θα μου βγαλει επιλογή για λειτουργικό .

Η αλλαγή της γλώσσας θεωρείται upgrade ή update ;

Δημοσ.

το language pack ειναι μερος του λειτουργικου. ΟΠΩΣ άνοιγε πριν η συσκευή, το ίδιο θα ανοίγει τώρα, απλά τα windows θα φαίνονται ελληνικά. Καμία αλλη διαφορα και δεν αφορά το κομμάτι του warning. 

Να στο πω διαφορετικά. Αγοράζεις ένα android κινητό που ειναι στα αγγλικά, αλλά απο τις ρυθμίσεις μπορεις να επιλέξεις τα ελληνικά, ακομα κι αν χρειαστεί να κατεβάσεις το ελληνικό λεξικο. Το να αλλαξεις γλώσσα δεν επηρεάζει την εγγύηση. Αν όμως πέρναγες άλλη rom, εκεί θα ειχες προβλημα. 

Αν όλα αυτά σου φαίνονται κινέζικα ή ακομα νομίζεις οτι θα χασεις την εγγύηση, μείνε οπως εισαι χωρίς language pack.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...