Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πουλησα ενα iphone και μετα καταλαβα οτι η τυπησα με εδωσε ολα τα χρηματα πλαστα και θα θελα να βρω τροπο να την εντοπησω απο το κινητο εχω ο κουτι και το imei

Δημοσ.

καλησπερα παιδια πουλησα ενα iphone και μετα καταλαβα οτι η τυπησα με εδωσε ολα τα χρηματα πλαστα και θα θελα να βρω τροπο να την εντοπησω απο το κινητο εχω ο κουτι και το imei

στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου τι σου είπαν?

Δημοσ.

Για την απενεργοποίηση της συσκευής, οι συνδρομητές πρέπει αρχικά να δηλώσουν την κλοπή στην Αστυνομία και στη συνέχεια να υποβάλουν στον πάροχό τους γραπτό αίτημα απενεργοποίησης, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό της δήλωσης κλοπής.

http://www.naftemporiki.gr/story/859873/ypoxreotiko-to-mplokarisma-klemmenon-kiniton-tilefonon-meso-tou-kodikou-imei

Δημοσ.

Αν και αυτό με τα πλαστά δε μου κολλά ... τεσπα.

Το imei ξεχνα το γιατί αφορά απώλεια/κλοπή οποτε αν παίζει κατι αλλο (π.χ. σου χρωστα χρήματα) μπορει να σε τρέξει αγρια.

Αν δεν εχεις κανεις καθαρισμο του κινητού ΚΑΙ η νεα ιδιοκτήτης δεν εχει κάνει επαναφορά/ενεργοποιηση νεου apple id, τοτε κάνοντας login στην apple μπορεις να κλειδώσεις το κινητό (cloud lock). Τοτε το κινητό της ειναι πρακτικά άχρηστο

edit: Αν όντως σου εδωσε πλαστα, πας καρφί αστυνομία και την δίνεις, εκτός αν η συναλλαγή εγινε στα μουλωχτα

Οταν της πουλησες το κινητό, γιατι δεν της εδωσες το κουτι; Απορία

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως το έκανες δώρο σε καμία γκομενίτσα και χωρίσατε.Εγώ σκέφτομαι και πλαστά να σου έδωσε πως θα το αποδείξης στην αστυνομία αυτή θα πει λέει ψέματα εγώ τον πλήρωσα με 20αρικα ξέρω γω και οχι με 50αρικα

• Like 1
Δημοσ.

Με όλο το σεβασμό ήταν χρήματα από την μονοπολι ; γιατί αν τα χρήματα ήταν όλα πλαστα πας αστυνομία και συλλαμβάνεται. Είναι χοντρό αδίκημα και δεν ρωτάς πως θα κλειδώσεις το κινητό. Εδώ 20€ πλαστό να σου βρουν σε τρέχουν στο τμήμα.

Δημοσ.

παιδια οντως ηταν πλαστα πηγα και στο τμημα και σε τραπεζα απα στο τμιμα με ειπαν εφοσον ηταν δικια μο η συσκευη να βρω τροπο να την εντοπισω αλλιωςσ δεν μπορουν να κανουν κατι για αυτο και ψαχνω καποιο τροπο μηπςσ το βρω με το εμει οσο για τα λεφτα ειναι πενηνταρικα με διαφορα στο χαρτι και σε σενα σημειο μονο το χρωμα δυσκολα τα ξεχωριζεισ αν και η τυπησα που μου τα εδωσε ηξερε καλα πιστευω

Το imei ξεχνα το γιατί αφορά απώλεια/κλοπή οποτε αν παίζει κατι αλλο (π.χ. σου χρωστα χρήματα) μπορει να σε τρέξει αγρια.

Αν δεν εχεις κανεις καθαρισμο του κινητού ΚΑΙ η νεα ιδιοκτήτης δεν εχει κάνει επαναφορά/ενεργοποιηση νεου apple id, τοτε κάνοντας login στην apple μπορεις να κλειδώσεις το κινητό (cloud lock). Τοτε το κινητό της ειναι πρακτικά άχρηστο

edit: Αν όντως σου εδωσε πλαστα, πας καρφί αστυνομία και την δίνεις, εκτός αν η συναλλαγή εγινε στα μουλωχτα

επιδη πρωτα ειπε να το κοιταξει και δεν ειχα το κουτι μαζι μου οταν με ειπε οτι το θελει σχεδον την παρακαλεσα να παμε στο σπιτι μου που ηταν στα 100 μετρα να τησ δωσω κουτι και φορτιστη και αρηθηκε λεγοντας μου πως το θελει για πρωσοπικη χρηση και οχι για πουλημα

επιδη πρωτα ειπε να το κοιταξει και δεν ειχα το κουτι μαζι μου οταν με ειπε οτι το θελει σχεδον την παρακαλεσα να παμε στο σπιτι μου που ηταν στα 100 μετρα να τησ δωσω κουτι και φορτιστη και αρηθηκε λεγοντας μου πως το θελει για πρωσοπικη χρηση και οχι για πουλημα

Δημοσ.

τουλαχιστο πηρες ενα πολυτιμο μαθημα ,θεωρησε οτι τελειωσε το θεμα και το τηλεφωνο αν δεν εχεις απο την αστυνομια δηλωση κλοποης δεν το κλειδωνουν..

Δημοσ.

Και αν κανεις δήλωση κλοπης θα ειναι ψευδης εφόσον το πουλησες...

Για αυτο εγω σε τετοια ποσα κανονίζω συνάντηση σε καφετερια αλυσίδα και τσεκαρουμε στο μηχανημα τους τα χαρτονομισματα...

Τωρα δυστυχως δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι παραμόνο μύνηση που θα σου κοστίσει αλλα θα την πληρώσει αργα ή γρηγορα η τυπισσα

Δημοσ.

Πανε κανε δηλωση κλοπης και αστην να κουρευετε. Τα ιδια επαθε φιλος και εγινε συναλλαγη στο πι και φι μια ςκαι ο αλλος βιαζοταν δηθεν ...550 σε πλαστα ...  τα χρηματα τα εκαψε γιατι θα εβρισκε μπελα τουλαχιστον δεν θα μπορει να χρησιμοποιηθει η συσκευη σαν τηλεφωνο. Κλοπη ειναι στην ουσια αυτο που εκανε απατεωνια

Δημοσ.

παιδια οντως ηταν πλαστα πηγα και στο τμημα και σε τραπεζα απα στο τμιμα με ειπαν εφοσον ηταν δικια

μο η συσκευη να βρω τροπο να την εντοπισω αλλιωςσ δεν μπορουν να κανουν κατι για αυτο

Μαλιστα δηλαδη εσκασες σε αστυνομικο τμημα με τα πλαστα χαρτονομισματα

-ενω γνωριζεις ακριβως την ιδιοτητα τους αυτη, δηλαδη πως ειναι παραχαραγμενα-

και σου ειπαν οτι: δεν μπορουν να κανουν τιποτα γι' αυτο...το ιδιο και σε τραπεζα! :eek:

http://policenet.gr/forum/26497

Δημοσ.

Μαλιστα δηλαδη εσκασες σε αστυνομικο τμημα με τα πλαστα χαρτονομισματα

-ενω γνωριζεις ακριβως την ιδιοτητα τους αυτη, δηλαδη πως ειναι παραχαραγμενα-

και σου ειπαν οτι: δεν μπορουν να κανουν τιποτα γι' αυτο...το ιδιο και σε τραπεζα! :eek:

http://policenet.gr/forum/26497

Η αστυνομία δεν κυνηγάει αυτόν που για κάποιον λόγο βρέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα στα χέρια του αλλά αυτόν που τα τυπώνει. 

Ο παραχαράκτης δεν πάει ούτε στην αστυνομία , ούτε και σε τράπεζα διότι φοβάται μην γίνει έρευνα στο σπίτι του. 

Και το λινγκ που έβαλες αυτό γράφει. Δεν πήγε να πληρώσει ένα παράβολο στην αστυνομία ή τράπεζα με τα πλαστά λεφτά. Τότε μόνο θα συμμετείχε αλλά κι αυτό ακόμα δεν αποδεικνύεται καθώς μπορεί να δηλώσει άγνοια. 

Μόνο όταν βρουν παραχαράχτηκα εργαλεία στον χώρο σου δεν μπορείς να δηλώσεις άγνοια.

Δημοσ.

Μισο λεπτο, και πως το γνωριζουν -με σιγουρια- αυτο? Απλως με / κατα μια προφορικη δηλωση σου?
Ενω εκεινο περιπου που τους λες ειναι πως: ενω γνωριζεις οτι ειναι παραχαραγμενα, εσυ...βολταρεις
με αυτα! -και ισως / ενδεχομενως, προσπαθησεις να τα σπρωξεις καπου μετα = σε καποιον αλλον? :ph34r:

Δεν τιθεται δηλαδη σημερα πουθενα θεμα κατασχεσης (η / και καταστροφης) τους?
Φευγοντας τα παιρνεις μαζι σου και πας παρακατω να κανεις ο,τι θελεις μαζι τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...