idomeneas7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πως ερμηνεύετε την εισαγωγή με τις υπέρβαρες γυναίκες που χορεύουν γυμνές? 1
overpower Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εμμμμ οκ. Ηταν κατι διαφορετικο σαν εισαγωγη η αληθεια ειναι. Καλη ταινια, αλλα θα ηθελα να δειξει και τι γινεται με τις ζωες τους. Κταλαβαινω οτι ο αλλος το εκανε το βιβλιο σαν εκδικηση, και μαλλον και για αυτο την εστησε στο τελος, αλλα θα μπορουσαν να δειξουν κατι παραπανω, πχ με τον γκομενο της που προφανως δεν ειχε παει Νεα Υορκη και την απατουσε. Ηθελα να ανοιξω θεμα, αλλα ολο ξεχνουσα....
idomeneas7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ο λόγος που δεν δείχνει καθόλου τον τωρινό Gyllenhaal είναι επειδή θα χάλαγε το μυστήριο. 'Ετσι μπορείς να τον φαντάζεσαι όπως θες και να αναρωτιέσαι για το πως είναι η ζωή του. Ο άντρας της είναι αδιάφορος, ήταν απλά ωραίος και πλούσιος για αυτό τον διάλεξε. 'Ηθελε μια "σιγουρη" και δομημένη ζωή αλλά κατέληξε να είναι τελείως κενή συναισθηματικά (συν το κέρατο που έτρωγε). Οπότε δεν περίμενα να δω περισσότερα για τον άντρα. Οι γυμνές ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάνε. 1
volos27 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ηταν η απολυτη εκδικηση,του μαμησε την ζωη κ αυτος μαμησε την δικης 100 φορες χειροτερα
Fotis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πως ερμηνεύετε την εισαγωγή με τις υπέρβαρες γυναίκες που χορεύουν γυμνές? Ελπιζω να γνωριζεις ποιος ειναι ο Τοm Ford χωρις να googlareis ετσι ? Προερχεται απο ενα χωρο που κυριαρχει η αψεγαδιαστη εμφανιση και το στυλ .Οπου κανενα απολυτως "ελαττωμα " δεν ειναι αποδεκτο και ο ναρκισισμος και ελιτισμος κυριαρχει . Αυτη την εικονα προσπαθει να αποδομησει ο Ford στην εναρκτηρια σκηνη με τις υπερβαρες με εντονο μακιγιαζ ,ξεπεσμενες μαζορετες μαζι με την εικονα της Αμερικης - χρησιμοποιωντας τα συμβολα της - του εντονου καταναλωτισμου και της κυριαρχιας της εικονας . Ομως προσεξε το παραδοξο , αυτο αποτελει το κεντρικο θεμα σε μια υψηλου επιπεδου galery δλδ η νυξη του Tom Ford αυτοαναιρειται ως κοινωνικο σχολιο καθως προβαλεται και εξυπηρετει την αναγκη μιας εκθεσης τεχνης για πολυ υψηλα εισοδηματα που διψανε για συμβολισμους ,ανωδυνη κριτικη στα πλαισια μιας κοινωνικης εκδηλωσης . Και εκει ακριβως εγκειται η αξια του , δεν πεφτει στην παγιδα του διδακτισμου εκβιαζοντας σκεψεις (πως θα μπορουσε αλλωστε λογω θεσης ) χρησιμοποιωντας κλισε συμβολισμους αλλα σου παρουσιαζει την αληθεια οπως ειναι ,στην ουσια διαβρωνει με ισχυρο οξυ που ειναι η σκηνοθετικη του ματια ολες τις καθιερωμενες αντιληψεις και την συμβατικη κοινωνικη κριτικη . Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2017 από Fotis13 7
Metaksas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Λετε να αυτοκτόνησε στο τελος(οπως στο βιβλιο του π σκοτωνεται καταλαθος με το οπλο) για αυτο δεν πηγε? 1
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πως ερμηνεύετε την εισαγωγή με τις υπέρβαρες γυναίκες που χορεύουν γυμνές? χρειαζονται διαιτα. 1
fylatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Λετε να αυτοκτόνησε στο τελος(οπως στο βιβλιο του π σκοτωνεται καταλαθος με το οπλο) για αυτο δεν πηγε? Νομίζω ότι ήταν αλληγορικό, όπως και όλη η ταινία σκηνή σκηνή. 1
ASFE Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Περιεργη ταινια... Και μου αρεσε και δεν μου αρεσε. 2
fasttam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πάντως ένα καπέλο στον Ford να το βγάλω. Αν δεν κάνω λάθος είναι μόλις η δεύτερη ταινία του, έρχεται από έναν άλλο χώρο και είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσα. Ο τρόπος που κλιμακώνει τη βία ενάντια στην οικογένεια, (ενώ είναι παιδική χαρά σε σχέση με όσα έχουμε δει κατά καιρούς), είναι πλάκωμα στο στήθος και μεγάλη μαγκιά του. Νομίζω κι εγώ ότι η αρχική σκηνή είναι λίγο αυτοσαρκασμός. 2
chill Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ελπιζω να γνωριζεις ποιος ειναι ο Τοm Ford χωρις να googlareis ετσι ? Προερχεται απο ενα χωρο που κυριαρχει η αψεγαδιαστη εμφανιση και το στυλ .Οπου κανενα απολυτως "ελαττωμα " δεν ειναι αποδεκτο και ο ναρκισισμος και ελιτισμος κυριαρχει . Αυτη την εικονα προσπαθει να αποδομησει ο Ford στην εναρκτηρια σκηνη με τις υπερβαρες με εντονο μακιγιαζ ,ξεπεσμενες μαζορετες μαζι με την εικονα της Αμερικης - χρησιμοποιωντας τα συμβολα της - του εντονου καταναλωτισμου και της κυριαρχιας της εικονας . Ομως προσεξε το παραδοξο , αυτο αποτελει το κεντρικο θεμα σε μια υψηλου επιπεδου galery δλδ η νυξη του Tom Ford αυτοαναιρειται ως κοινωνικο σχολιο καθως προβαλεται και εξυπηρετει την αναγκη μιας εκθεσης τεχνης για πολυ υψηλα εισοδηματα που διψανε για συμβολισμους ,ανωδυνη κριτικη στα πλαισια μιας κοινωνικης εκδηλωσης . Και εκει ακριβως εγκειται η αξια του , δεν πεφτει στην παγιδα του διδακτισμου εκβιαζοντας σκεψεις (πως θα μπορουσε αλλωστε λογω θεσης ) χρησιμοποιωντας κλισε συμβολισμους αλλα σου παρουσιαζει την αληθεια οπως ειναι ,στην ουσια διαβρωνει με ισχυρο οξυ που ειναι η σκηνοθετικη του ματια ολες τις καθιερωμενες αντιληψεις και την συμβατικη κοινωνικη κριτικη . Κατανοητό πλήρως still το βρήκα υπερβολικό. Δεν μου άρεσε οπτικά ΚΑΘΟΛΟΥ, disturbing το λιγότερο! 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Κατανοητό πλήρως still το βρήκα υπερβολικό. Δεν μου άρεσε οπτικά ΚΑΘΟΛΟΥ, disturbing το λιγότερο! Μα αυτο ηταν το ζητουμενο να "ενοχλησει" και οχι να αρεσει . 1
chill Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μα αυτο ηταν το ζητουμενο να "ενοχλησει" και οχι να αρεσει . Κατανοητό γράφω όπως είδες αλλά μια γουλιά την έβγαλα 1
maximusgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Πωπω η ταινία είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν ήξερα πώς να νιώσω στο τέλος... Πολύ μπερδεμένα συναισθήματα μου δημιούργησε και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει ταινία κατά τη γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα