spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 spy94 πάρε της ένα ζευγάρι παντόφλες (που λεει και το ανέκδοτο) Δεν πληρώνω εγώ,οπότε είμαι καλά,κάνω υπομονή εισαι κακουλης. Δες και το TPLINK Neffos C5 καθαρα επειδη ειναι android, και ειναι μια πιο σιγουρη εφαρμογη απο θεμα εφαρμογων και γενικως fancy πραγματων που θελουν οι γυναικες , μετα λυση παραμενει και το 650 αλλα με WIndows Που ειναι οκ απλα ισως να θελει αππς (οι περισσοτερες θελουν ημερολογια περιοδου με γατακια και εφαρμογες φωτογραφιας που σε κανουν πιο λεπτη που ισως τα Windows να μην εχουν.) Έχω αρχίσει να μπερδεύομαι και γω και αυτή όσο προστίθονται επιλογές.Στο τέλος θα της πω απλά πάρε ότι θες το βλέπω ???? Εννοώ αν το παραγείλω από hong kong υπάρει κανονικά ο κίνδυνος τελωνείου,έτσι δεν είναι?
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά στο pc της εγώ έχω αλλάξει λειτουργικά από 7 σε 8.1 και 10.Δεν γκρίνιαξε,τις εξήγησα και 2-3 πραγματάκια και την πάλεψε οπότε πιστεύω θα της παλέψει και εδώ Πως με κόβεις,να ξέρω? Τελικά δουλεύουν η όχι?Για κοριτσάκι που καίγεται στο viber έχει σημασία Το C2 και φεύγει ελάχιστα σε τιμή και δεν της πολυάρεσε Για το moto ούτε λέξη δεν άκουσε φίλε ziaba. Της το έδειξα και σε άσπρο τίποτα! Όσο για τους επεξεργαστές νομίζω θα την παλέψουν και οι δύο και ο οποιοσδήποτε άλλλος,δεν κάνει και τίποτα,μόνο αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιεί και κάτι χαζά παιχνιδάκια που δεν την πολυνοιάζουν. Γενικά είναι αναμενόμενο κινητά των 100€ κάπου να πονάνε Για το κινητό που έβαλα στην αρχή κανένας καμιά γνώμη?Της άρεσε σαν κινητό και είναι αρκετά φθηνό και ψήθηκε.Βέβαια και το lumia της άρεσε πολύ απλά σκέφτεται το αν θα την βολέψει.Δεν έχω και γω εμπειρία να την βοηθήσω Κάτσε πως ξεφεύγει στην τιμή το c2 ; 99 ευρώ το έχουν. Άκυρο είσαι άτυχος... Πριν λίγες μέρες το είχαν 99, το πήρα από Wind... Τώρα το βλέπω 109. Παντως αξίζει τα δώσεις 109, δύσκολα θα βρεις τόσο όμορφο κινητό με HD οθόνη και πολύ καλές κάμερες. Μαζί με τα μεταφορικά(Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κατάστημα) πιάνουμε τουλάχιστον 115-120 Αν είσαι Τούμπα έχει το plus3gr/skroutz. Εχουν καννονικα emoji τα Windows απο το keyboard. Σίγουρο ; σε HTC 8x φίλου δεν κουνιούνται τα emotion... Υπάρχουν άλλα δεν έχει frames
panos- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σίγουρο ; σε HTC 8x φίλου δεν κουνιούνται τα emotion... Υπάρχουν άλλα δεν έχει frames ααα λες τα αυτοκολλητα. Αλλο αυτο. Αυτα δεν κινουνται αλλα δεν νομιζω να ειναι ΤΟΟΣΟ σημαντικο, ετσι και αλλιως πλεον χρησιμοποιουμε περισσοτερο τα Emoji παρα τα αυτοκολλητα.
spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αν είσαι Τούμπα έχει το plus3gr/skroutz. Για ποιο μιλάς φίλε μου?
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ααα λες τα αυτοκολλητα. Αλλο αυτο. Αυτα δεν κινουνται αλλα δεν νομιζω να ειναι ΤΟΟΣΟ σημαντικο, ετσι και αλλιως πλεον χρησιμοποιουμε περισσοτερο τα Emoji παρα τα αυτοκολλητα. Για τους άντρες όχι για τις γυναίκες όμως σημαντικό.. Για ποιο μιλάς φίλε μου? Ανατολικής Θράκης φίλε.. Πάνω από τον Άγιο θεράποντα.
spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ανατολικής Θράκης φίλε.. Πάνω από τον Άγιο θεράποντα. Για ποιο κινητό εννοώ Το μαγαζί το ξέρω
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Για ποιο κινητό εννοώ Το μαγαζί το ξέρω Για ότι τελικά αποφασίσεις... Έχει καλες τιμές.. Επίσης αν θες μπορώ να σε στείλω Wind στη μποτσαρη είναι φίλος ο Γιώργος θα πεις το όνομα μου και θα πάρεις τιμή καλύτερη. Έλα πριβε αν τελικά αποφασίσεις να σου πω λεπτομέρειες.
spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Οκ θα τα πούμε το βράδυ απότι φαίνεται
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Οκ θα τα πούμε το βράδυ απότι φαίνεται Έγινε φίλε μου
spy94 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Λοιπόν,τελικά αγοράστηκε το lumia 650 καινούργιο μεν αλλά από αγγελία στα 70€.Νομίζω ότι είναι όντως αξιόλογο για τα χρήματα του και αρκετά εμφανίσιμο.Θέλει βέβαια λίγο χρόνο να το συνηθίσει,την δυσκόλεψε λίγο αλλά αρχή είναι ακόμη.Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια! 1
newsformobiles Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έχω να προτείνω και άλλη μία λύση, εάν σου κάτσει βέβαια.... Διοργανώνω το 2ο μου giveaway, με δώρο κινητό, όχι κάτι super σαν χαρακτηριστικά, αλλά είναι δωρεάν κινητό. Δεν χάνεις τίποτα και μπορεί εάν είσαι τυχερός να κερδίσεις. Υ.Σ. Τώρα είδα πήρες Lumia. Πάραυτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα