spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Η αγορά android σε αυτά τα χρήματα ενώ υπάρχει το lumia 650, θα είναι φίλε μου λάθος. Το έχω αγοράσει σε 3 γυναίκες της οικογένειας μου και ενώ ήταν επιφυλακτικές, μόλις το πήραν στα χέρια τους έπαθαν πλάκα. Τέλεια οθόνη, πολύ καλές κάμερες, πάει σφαίρα χωρίς να λαγκάρει πουθενά, όμορφο (υποκειμενικό αυτό). Αν δουλεύει η κοπελιά με Windows σε laptop ή desktop θα εξοικειωθεί και πολύ εύκολα...μην το φοβάσαι. Γενικά στο pc της εγώ έχω αλλάξει λειτουργικά από 7 σε 8.1 και 10.Δεν γκρίνιαξε,τις εξήγησα και 2-3 πραγματάκια και την πάλεψε οπότε πιστεύω θα της παλέψει και εδώ xiaomi mi4c απεξω προφανως κ αν ξερεις απο φλασαρισματα rom κλπ κολπα Πως με κόβεις,να ξέρω? Προσοχή στο viber δεν δουλεύουν τα emotion στα Windows Phones. Εγώ θα πρότεινα να δεις το lenovo c2 που πήρα πριν λίγες μέρες για την γυναίκα μου, οθοναρα, κάμερες τέλειες και δυνατό,100 μου βγήκε από Wind, το είχε προσφορά. Τι δεν δουλεύουν; Τελικά δουλεύουν η όχι?Για κοριτσάκι που καίγεται στο viber έχει σημασία Το C2 και φεύγει ελάχιστα σε τιμή και δεν της πολυάρεσε Για το moto ούτε λέξη δεν άκουσε φίλε ziaba. Της το έδειξα και σε άσπρο τίποτα! Όσο για τους επεξεργαστές νομίζω θα την παλέψουν και οι δύο και ο οποιοσδήποτε άλλλος,δεν κάνει και τίποτα,μόνο αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιεί και κάτι χαζά παιχνιδάκια που δεν την πολυνοιάζουν. Γενικά είναι αναμενόμενο κινητά των 100€ κάπου να πονάνε Για το κινητό που έβαλα στην αρχή κανένας καμιά γνώμη?Της άρεσε σαν κινητό και είναι αρκετά φθηνό και ψήθηκε.Βέβαια και το lumia της άρεσε πολύ απλά σκέφτεται το αν θα την βολέψει.Δεν έχω και γω εμπειρία να την βοηθήσω
Seventy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Samsung Galaxy J3 2016 (8GB) LG K10 (16GB)
spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Samsung Galaxy J3 2016 (8GB) LG K10 (16GB) 1) Το ποσό που διαθέτουμε:Max 100 ιδανικά 80 Μαζί με τα μεταφορικά(Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κατάστημα) πιάνουμε τουλάχιστον 115-120
vanmour Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ο επεξεργαστής του Ε3 είναι ισχυρότερος μην λέμε ότι να ναι έχει πύρινες Α53 ενώ το σναπ του λουμια τους Α7... και γιατί δεν ανέφερες τίποτα για την άθλια μπαταρία του 650 που τελειώνει με το καλήμερα γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την τόσο τούμπανο οθόνη, κάμερα και nfc Οκ για τον επεξεργαστή. Για την μπαταρία τι να πω; Δυο μέρες με πάει.
saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα ουσιαστικά ψάχνουμε κινητό με καλή κάμερα.Αναλυτικότερα.. 1) Το ποσό που διαθέτουμε:Max 100 ιδανικά 80 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Γενικά απλή,θα αντικαταστήσει ένα lg leon που ήταν οκ για την χρήση που προοριζόταν 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Αδιάφορο 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Μπα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Ναι,όσο το δυνατόν καλύτερες 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Όχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;Απαραίτητο 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;Όχι ιδιαίτερα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Αndroid 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Θεωρητικά ναι άλλα αφενός είναι σχετικό αφετέρου στο budget λίγο δύσκολο 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Αν δεν έχουμε πλέον τελωνεία(ή τεσπα είναι αρκετά σπάνιο) ή αν είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη που νομίζω δεν υπάρχει τελωνείο ναι 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Μόνο καινούργιο,δεν είναι για μένα δεν παίρνω ρίσκο Αν όντως δεν υπάρχει τελωνείο από ευρωπαϊκές αποθήκες τσέκαρα αυτό: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_493360.html?wid=3 που απότι διάβασα έχει πολύ καλές κρητικές.Γνώμες για το συγκεκριμένο και προτάσεις ευπρόσδεκτες Ευχαριστώ εκ των προτέρων! http://www.report me for spam/zte-nubia-z7-max-2gb-ram-32gb-rom-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-55-inch-corning-gorilla-g-33825 1
spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 http://www.report me for spam/zte-nubia-z7-max-2gb-ram-32gb-rom-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-55-inch-corning-gorilla-g-33825 Τούμπανο φαίνεται αλλά με το τελωνείο?
saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τούμπανο φαίνεται αλλά με το τελωνείο?Ευρωπαϊκη αποθήκη είναι
spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Από Ευρωπαική αποθήκη είναι out of stock και 120€.101 είναι από honk kong.Δεν το ξέρω το site,αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με
panos- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εχουν καννονικα emoji τα Windows απο το keyboard. 1
saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Από Ευρωπαική αποθήκη είναι out of stock και 120€.101 είναι από honk kong.Δεν το ξέρω το site,αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ μεΣωστά τα λες,η διαφορά είναι ότι έρχεται από Hong Kong και καθυστερεί 3-5 μέρες για να φτάσει στο reportspam γι'αυτό προφανως και η τιμή(99€)Στην Ευρωπαϊκή τους αποθήκη δεν το έχουν. Μετα πας σε κάτι σαν αυτό http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4a-8420.php Από εδώ http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Official-Global-Version-XIAOMI-Redmi-4A-5-0inch-HD-MIUI-8-Android-6-0-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-425-Quad-Core-1-4GHz-2GB-16GB-5-0MP-13-0MP-3120mAh-Battery-WIFI-GPS---Gold-374921.html
spy94 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά τα λες,η διαφορά είναι ότι έρχεται από Hong Kong και καθυστερεί 3-5 μέρες για να φτάσει στο reportspam γι'αυτό προφανως και η τιμή(99€) Στην Ευρωπαϊκή τους αποθήκη δεν το έχουν. Μετα πας σε κάτι σαν αυτό http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4a-8420.php Από εδώ http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--Official-Global-Version-XIAOMI-Redmi-4A-5-0inch-HD-MIUI-8-Android-6-0-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-425-Quad-Core-1-4GHz-2GB-16GB-5-0MP-13-0MP-3120mAh-Battery-WIFI-GPS---Gold-374921.html Πέρα από τις 4-5 μέρες όμως δεν υπάρχει και το πιθανό τελωνείο?Ρωτάω γιατί η αναμονή δεν μας πειράζει ενώ το τελωνείο μας πειράζει
ziaba Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Οκ για τον επεξεργαστή. Για την μπαταρία τι να πω; Δυο μέρες με πάει. το Ε3 με την χρήση που κάνεις θα σε πάει 4 μέρες τότε Γενικά στο pc της εγώ έχω αλλάξει λειτουργικά από 7 σε 8.1 και 10.Δεν γκρίνιαξε,τις εξήγησα και 2-3 πραγματάκια και την πάλεψε οπότε πιστεύω θα της παλέψει και εδώ Πως με κόβεις,να ξέρω? Τελικά δουλεύουν η όχι?Για κοριτσάκι που καίγεται στο viber έχει σημασία Το C2 και φεύγει ελάχιστα σε τιμή και δεν της πολυάρεσε Για το moto ούτε λέξη δεν άκουσε φίλε ziaba. Της το έδειξα και σε άσπρο τίποτα! Όσο για τους επεξεργαστές νομίζω θα την παλέψουν και οι δύο και ο οποιοσδήποτε άλλλος,δεν κάνει και τίποτα,μόνο αυτές τις εφαρμογές χρησιμοποιεί και κάτι χαζά παιχνιδάκια που δεν την πολυνοιάζουν. Γενικά είναι αναμενόμενο κινητά των 100€ κάπου να πονάνε Για το κινητό που έβαλα στην αρχή κανένας καμιά γνώμη?Της άρεσε σαν κινητό και είναι αρκετά φθηνό και ψήθηκε.Βέβαια και το lumia της άρεσε πολύ απλά σκέφτεται το αν θα την βολέψει.Δεν έχω και γω εμπειρία να την βοηθήσω τότε είναι άξια της μοίρας της
isay Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 spy94 πάρε της ένα ζευγάρι παντόφλες (που λεει και το ανέκδοτο)
saruman123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πέρα από τις 4-5 μέρες όμως δεν υπάρχει και το πιθανό τελωνείο?Ρωτάω γιατί η αναμονή δεν μας πειράζει ενώ το τελωνείο μας πειράζει ????
panos- Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 spy94 πάρε της ένα ζευγάρι παντόφλες (που λεει και το ανέκδοτο) εισαι κακουλης. Δες και το TPLINK Neffos C5 καθαρα επειδη ειναι android, και ειναι μια πιο σιγουρη εφαρμογη απο θεμα εφαρμογων και γενικως fancy πραγματων που θελουν οι γυναικες , μετα λυση παραμενει και το 650 αλλα με WIndows Που ειναι οκ απλα ισως να θελει αππς (οι περισσοτερες θελουν ημερολογια περιοδου με γατακια και εφαρμογες φωτογραφιας που σε κανουν πιο λεπτη που ισως τα Windows να μην εχουν.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα