Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ουσιαστικά ψάχνουμε κινητό με καλή κάμερα.Αναλυτικότερα..

1) Το ποσό που διαθέτουμε:Max 100 ιδανικά 80

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Γενικά απλή,θα αντικαταστήσει ένα lg leon που ήταν οκ για την χρήση που προοριζόταν 

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:Αδιάφορο

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Μπα

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Ναι,όσο το δυνατόν καλύτερες

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Όχι

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;Απαραίτητο

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;Όχι ιδιαίτερα

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Αndroid 

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Θεωρητικά ναι άλλα αφενός είναι σχετικό αφετέρου στο budget λίγο δύσκολο

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Αν δεν έχουμε πλέον τελωνεία(ή τεσπα είναι αρκετά σπάνιο) ή αν είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη  που νομίζω δεν υπάρχει τελωνείο ναι

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Όχι

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Μόνο καινούργιο,δεν είναι για μένα δεν παίρνω ρίσκο 

Αν όντως δεν υπάρχει τελωνείο από ευρωπαϊκές αποθήκες τσέκαρα αυτό:  http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_493360.html?wid=3 που απότι διάβασα έχει πολύ καλές κρητικές.Γνώμες για το συγκεκριμένο και προτάσεις ευπρόσδεκτες 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεπέρνα το ανδροιντ, ειδικά σε αυτήν την τιμή, και δες το lumia 650

-κάμερες

-ποιότητα κατασκευής (αλουμίνιο + καλό πλαστικό)

-οθόνη (εξαιρετική όμως)

-lag free

-επώνυμο (ούτε ουχανς ούτε τζενκις χαν)

• Like 1
Δημοσ.

Σε μια φαση ειχα το lumia 950xl και η γυναικα του αδερφου μ εχει το 650!
Σε εφαρμογες του συστηματος και "ελαφριες" εφαρμογες ανοιγε ακαριεαια ιδια ταχυτητα με το 950 XL (το καλυτερο windows phone θεωριτικα) και σε εφαρμογες οπως facebook messenger ηταν ελαχιστα πισω.. οκ στα παιχνιδια εχανε πολυ αλλα αναμενομενο!

ΑΨΟΓΟ κινητο πραγματικα αξιζει καθε ευρο του και ας ειναι windows! 

Δημοσ.

-κάμερες

-οθόνη (εξαιρετική όμως)

-lag free

Σε μια φαση ειχα το lumia 950xl και η γυναικα του αδερφου μ εχει το 650!

Σε εφαρμογες του συστηματος και "ελαφριες" εφαρμογες ανοιγε ακαριεαια ιδια ταχυτητα με το 950 XL (το καλυτερο windows phone θεωριτικα) και σε εφαρμογες οπως facebook messenger ηταν ελαχιστα πισω.. οκ στα παιχνιδια εχανε πολυ αλλα αναμενομενο!

ΑΨΟΓΟ κινητο πραγματικα αξιζει καθε ευρο του και ας ειναι windows! 

Οκ θα το προτείνω και βλέπουμε.Για παιχνίδια δεν το συζητάμε,δεν προορίζεται για τέτοια χρήση,ουσιαστικά η κάμερα μας ενδιαφέρει

Δημοσ.

-κάμερες

-οθόνη (εξαιρετική όμως)

-lag free

όντως σε αυτά τα χρήματα πας μονο σε lumia για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που ζητάς. 

Δεδομένου οτι ειναι για κοπέλλα, απεφυγε κινητά τυπου χοτζιμιγκ. Ανεβείτε σε budget ή lumia 

τα lumia ειναι vfm αλλά χάσαν τη αγορά επειδή εχουν λίγες εφαρμογές, αλλά για απλή χρήση κινητών ειναι μια χαρα

Δημοσ.

To 650 θα πρότεινα και εγώ ειδικά εφόσον είναι για κοπέλα είναι πολύ όμορφο με καλές κάμερες. Τα βασικά social media υπάρχουν στο store.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Whats up και viber χρησιμοποιει μονο αποσο ξερω τωρα τι εφαρμογες αλλες θα θελει μελλοντικα δεν ξερω γιαυτό ειπα προτιμω android. Παντως αν ειναι η μονη λυση,θα το μεταβιβασω

Επεξ/σία από spy94
Δημοσ.

Η αγορά android σε αυτά τα χρήματα ενώ υπάρχει το lumia 650, θα είναι φίλε μου λάθος.

Το έχω αγοράσει σε 3 γυναίκες της οικογένειας μου και ενώ ήταν επιφυλακτικές, μόλις το πήραν στα χέρια τους έπαθαν πλάκα.

Τέλεια οθόνη, πολύ καλές κάμερες, πάει σφαίρα χωρίς να λαγκάρει πουθενά, όμορφο (υποκειμενικό αυτό).

Αν δουλεύει η κοπελιά με Windows σε laptop ή desktop θα εξοικειωθεί και πολύ εύκολα...μην το φοβάσαι.

Δημοσ.

Προσοχή στο viber δεν δουλεύουν τα emotion στα Windows Phones.

Εγώ θα πρότεινα να δεις το lenovo c2 που πήρα πριν λίγες μέρες για την γυναίκα μου, οθοναρα, κάμερες τέλειες και δυνατό,100 μου βγήκε από Wind, το είχε προσφορά.

Δημοσ.

Προσοχή στο viber δεν δουλεύουν τα emotion στα Windows Phones.

Εγώ θα πρότεινα να δεις το lenovo c2 που πήρα πριν λίγες μέρες για την γυναίκα μου, οθοναρα, κάμερες τέλειες και δυνατό,100 μου βγήκε από Wind, το είχε προσφορά.

Τι δεν δουλεύουν;
Δημοσ.

δες το Moto e3 και άσε τα Windows

Mε (πολύ) χειρότερη οθόνη, κάμερα, εμφάνιση, χωρίς Nfc, μόλις 8GB αποθηκευτικό χώρο κτλ κτλ. Η πλάκα είναι ότι το τρανταχτό αδύνατο σημείο του 650 είναι ο επεξεργαστής του, και το moto e3 καταφέρνει να έχει ακόμα χειρότερο.

Δημοσ.

Mε (πολύ) χειρότερη οθόνη, κάμερα, εμφάνιση, χωρίς Nfc, μόλις 8GB αποθηκευτικό χώρο κτλ κτλ. Η πλάκα είναι ότι το τρανταχτό αδύνατο σημείο του 650 είναι ο επεξεργαστής του, και το moto e3 καταφέρνει να έχει ακόμα χειρότερο.

ο επεξεργαστής του Ε3 είναι ισχυρότερος μην λέμε ότι να ναι έχει πύρινες Α53 ενώ το σναπ του λουμια τους Α7...
και γιατί δεν ανέφερες τίποτα για την άθλια μπαταρία του 650 που τελειώνει με το καλήμερα γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την τόσο τούμπανο οθόνη, κάμερα και nfc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...