karlito13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα,μιας και η Info Quest ζηταει 120 ευρω για την γνησια μπαταρια για iPhone 6s,μπορειτε να προτεινει καποιος καποιον αξιολογο πωλητη απο ebay ή απο καπου αξιολογα απο Ελλαδα για αγορά;Δεν προτιμώ ifixit γτ δεν εχω και την καλυτερη εμπειρια.Εχει κανεις αφορασει απο τον Δήαιο στο κεντρο συην Αθηνα;
taslikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αν το 6s σου είναι στο προγραμμα δωρεάν αντικατάστασης άλλαξε την από document δωρεάν.. αλλιώς πάρε μια από ematrix
karlito13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 δεν ειναι στο προγραμμα,εχεις παρει απο e-matrix?
taslikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 δεν ειναι στο προγραμμα,εχεις παρει απο e-matrix? Τσέκαρε μέσω εγγυησης(έχεις 2 έτη). Όπως και να έχει μιλα με document θα σε βοηθήσουν.. ναι έχω πάρει έχουν πολύ καλές μπαταρίες εκεί αλλά αν μπορέσεις να βάλεις αυθεντική καλύτερα βάλε..
karlito13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τσέκαρε μέσω εγγυησης(έχεις 2 έτη). Όπως και να έχει μιλα με document θα σε βοηθήσουν.. ναι έχω πάρει έχουν πολύ καλές μπαταρίες εκεί αλλά αν μπορέσεις να βάλεις αυθεντική καλύτερα βάλε..πηρα στην document τους ειπα για τα unexlected shutdowns ,μου ειπαν να το παω να τρεξουν διαγνωστικο.Δεν ειμαι στο προγραμμα αλλα κλεινει.
taslikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 πριν το πας document κανε αναβαθμιση στο τελευταιο λογισμικο, και τσεκαρε: ρυθμισεις>απορρητο>διαγνωστικά και χρήση>δεδομένα διαγνωστικών>και βρες στατιστικα που λεει Low battery(καπως ετσι) ανοιξε το και θα σου λεει σε καποιο μερος την λεξη capacity. αν το capacity ειναι μεγαλυτερο του 1 σημαινει πως το κινητο εχει κλεισει σε ποσοστο μη επιτρεπτο αρα θελει αντικατασταση μπαταριας.. οποτε πριν το πας document κανε αυτα τα δυο, αλλα ποτε μην κανεις restore γιατι θα χαθουν αυτα τα στατιστικα. αν αυτοι δουν πως το κινητο εχει κλεισει σε ποσοστο μεγαλυτερο του 1% αλλαζουν μπαταρια μεσα στην εγγυηση.
karlito13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 πριν το πας document κανε αναβαθμιση στο τελευταιο λογισμικο, και τσεκαρε: ρυθμισεις>απορρητο>διαγνωστικά και χρήση>δεδομένα διαγνωστικών>και βρες στατιστικα που λεει Low battery(καπως ετσι) ανοιξε το και θα σου λεει σε καποιο μερος την λεξη capacity. αν το capacity ειναι μεγαλυτερο του 1 σημαινει πως το κινητο εχει κλεισει σε ποσοστο μη επιτρεπτο αρα θελει αντικατασταση μπαταριας.. οποτε πριν το πας document κανε αυτα τα δυο, αλλα ποτε μην κανεις restore γιατι θα χαθουν αυτα τα στατιστικα. αν αυτοι δουν πως το κινητο εχει κλεισει σε ποσοστο μεγαλυτερο του 1% αλλαζουν μπαταρια μεσα στην εγγυηση.τα βρηκα τα logs,το θεμα ειναι οτι εχω jailbreak στην 10.2 , θα μου το περασουν για αλλαγη;
taslikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 τα βρηκα τα logs,το θεμα ειναι οτι εχω jailbreak στην 10.2 , θα μου το περασουν για αλλαγη;Όχι σβήνεις αμέσως το jailbreak(δες τροπο ώστε να μην θελήσει iTunes μέσω cydia για να μην χάσεις το iOS 10.2) και το πας εκεί.. Αλλά το πρόβλημα είναι πως τωρα θα σβηστούν τα logs και θα πρέπει να περιμένεις ποτέ θα τους σβήσει και αυτούς για να αου την αλλάξουν....
karlito13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Όχι σβήνεις αμέσως το jailbreak(δες τροπο ώστε να μην θελήσει iTunes μέσω cydia για να μην χάσεις το iOS 10.2) και το πας εκεί.. Αλλά το πρόβλημα είναι πως τωρα θα σβηστούν τα logs και θα πρέπει να περιμένεις ποτέ θα τους σβήσει και αυτούς για να αου την αλλάξουν....αν το παω σε unjail mode φενετε στα διαγνωστικά;
taslikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 αν το παω σε unjail mode φενετε στα διαγνωστικά; Δεν ξέρω αν θα υπάρχει στα διαγνωστικά αλλά είναι σίγουρο πως θα καταλάβουν ότι έχει γίνει jailbreak αν δεν το βγάλεις εντελώς.. και θα σε βγάλουν εκτός εγγύησης...
karlito13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν θα υπάρχει στα διαγνωστικά αλλά είναι σίγουρο πως θα καταλάβουν ότι έχει γίνει jailbreak αν δεν το βγάλεις εντελώς.. και θα σε βγάλουν εκτός εγγύησης...με ενα restore το κινητο επανερχεται,δεν χρειαζεται να χαθει η εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα