123abc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Kserei kaneis pos 8a dunamoso ton ac3 hxo se ena divx?
nefelodamon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Αυτο που κανω εγω με το BeSweet 1.4 (Gui 1.4.5) ειναι re-encode του ac3 σε ac3 ιδιου ή και λιγοτερου bitrate με ενεργοποιημενο το Set Manual Gain απο το κουμπι Advanced. To ποσα gain θα βαλεις θα το βρεις με δοκιμες. (Εγω κατω απο 18db δεν βαζω για να το στρωσω) Μια αλλη λυση ειναι να δωσεις ενταση απο το ac3 filter που εχεις εγκαταστησει. (Οσες φορες ομως το εχω πειραξει το μονο που καταφερα ειναι να μην εχω ηχο στους διαλογους )
Dreamstorm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 kalitera na peirakseis ligo to ac3 filter...gmt den thimamai tora na sou pw den to exo mprosta mou...psaksto ligo omos, kanei douleia.
lthanasis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Επίσης (όταν το φτιάχνεις όμως, τώρα δεν βοηθάει και πολύ) να βάζεις "hybrid gain".
johnnywalker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Αν θες να δυναμώσεις τον ήχο AC3 κατά την αναπαραγωγή άνοιξε το config του ac3filter και στο tab "main" πήγαινε στην περιοχή "Gains".Εκεί επέλεξε την επιλογή "Normalize" (αν δεν είναι ήδη επιλεγμένη) και ανέβασε το ποενσιόμετρο του "Master" σχεδόν μέχρι τα 20db ή όσο εσύ θες.Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την εγκατάσταση του ac3filer και το έλυσα με αυτό τον τρόπο. Αν θες να δυναμώσεις ή καλύτερα να έχεις την βέλτιστη ρύθμιση στην ένταση του ήχου κατά την κωδικοποίηση Divx το BeSweet σου δίνει αυτή την δυνατότητα με το "normalize" όπου εκεί σου κάνει 2 περάσματα όπου στο 1ο ανιχνεύει τις μέγιστες κορυφές του σήματος και με βάση την μεγαλύτερη επιλέγει αυτόματα το gain έτσι ώστε κατά το 2ο πέρασμα όπου γίνεται και η κωδικοποίηση να μην έχεις ούτε υπεροδήγηση ούτε χαμηλό σήμα. Φιλικά Johnny
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.