FarCry Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εμένα μου ήρθε μήνυμα οτι την έστειλε στις 25 φεβρουαρίου και ακόμα δεν έχει ερθει τίποτα.Συνέβη και σε κάποιον άλλο? Ποια αγόρασες φίλε μου και από πού;
Leon90 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δεν ήξερα ότι το 258 - 238 κάνει 30 ... μάλιστα νέα αριθμητική ! 20 euro διαφορά για αγορά από την χώρα σου με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής δεν το λες και τρελή ευκαιρία. θα σου δώσω μία ευκαιρία να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου ... Επίσης, για κάνε μας ένα μάθημα εσύ που ξέρεις για τις κάρτες γραφικών ... να σε δω ? Βλέπεις εγώ μετά από τόσα χρόνια σπουδών και επαγγελματικής χρήσης μέχρι εκεί έμαθα ... περιμένω ... Α ! και παρακαλώ με στοιχεία έτσι όχι συναισθηματική ή υποθετική εκτίμηση ... Αυτό που δεν έχεις υπολογίσει στην τιμή είναι τα τουλάχιστον 3 ευρώ που θα πρέπει να δώσεις ώστε να έρθει στα χέρια σου απο Ελληνικό e-shop. Άρα πάμε τουλάχιστον στα 261 Ευρώ. Σίγουρα υπάρχουν μικροδιαφορές αναμέσα στις 2 κάρτες. Οι διαφορες στο performance ειναι αμελητεες. Η armor εχει 1 λιγοτερο heatpipe και εχει αλλο συστημα ψυξης (twin frozr V,σε αντιθεση με την gaming X που εχει το VI) Επισης η gaming X εχει backplate(looks) Οσον αφορα τωρα αυτο που γραφεις για την δωρεαν επιστροφη,μην εισαι τοσο σιγουρος,εκτος αν οτι RMA χρειαστηκε να κανεις στην Ελλαδα δεν σου εβγαλαν το λαδι. Το αμαζον σου δινει minimum 1 χρονο εγγυησης (αν πιεσεις μετα τον πρωτο χρονο μερικες φορες δεχονται την πιστωση χρηματων/αντικατασταση) να γυρισεις το προιον πισω.Τα μεταφορικα τα πληρωνεις στην αρχη,ωστοσο γινονται refund μετα.Και οι 2 καρτες ειναι μια χαρα,βεβαια αν μπορεις να δωσεις λιγοτερα χρηματα και να παρεις την gaming X και να εχεις και το support του αμαζον πιστευω ειναι no-brainer. Συγγνωμη για το offtopic. Ναι, απο ότι διαβάζω και εγώ σου επιστρέφουν το κόστος των μεταφορικών όταν τους επιστρέψεις κάποιο ελλατωματικό προϊόν πίσω. Στην σελίδα της κάρτας στο Amazon αναφέρεται ότι έχει εγγύηση 2 ετών απο τον κατασκευαστή της. Άρα μετα τον έναν χρόνο που λές σταματάει υποτίθεται η υποστήριξη της απο το Amazon και πρέπει να απευθύνεσαι πλέον στην MSI ?
mpokwsths Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Οτι το δέμα στάλθηκε με DeutchePost και δεν υπάρχει δυνατότητα tracking. Εφόσον έχει περάσει η διορία + 1 εβδομάδα πρέπει να στείλεις ένα e-mail στο support team. Ξεφτίλα από μέρους τους πάντως να μην κάνουν tracked αποστολή.
sistah Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Πάντως σήμερα 30-3 η τιμή της κάρτας στο Αμαζον είναι 309 ευρώ Ηθελα να το αναφερω νωριτερα αλλα η τιμη ειναι ακομα στα 240. Απλα οχι απο αυτο το λινκ, εαν δεις απο κατω, αναφερει οτι πωλουνται και αλλες 9 νεες απο αλλους πωλητες εκ των οποιων η μια ειναι και η MSI.... https://www.amazon.fr/gp/product/B01JGQBMB4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αυτό που δεν έχεις υπολογίσει στην τιμή είναι τα τουλάχιστον 3 ευρώ που θα πρέπει να δώσεις ώστε να έρθει στα χέρια σου απο Ελληνικό e-shop. Άρα πάμε τουλάχιστον στα 261 Ευρώ. Σίγουρα υπάρχουν μικροδιαφορές αναμέσα στις 2 κάρτες. Ναι, απο ότι διαβάζω και εγώ σου επιστρέφουν το κόστος των μεταφορικών όταν τους επιστρέψεις κάποιο ελλατωματικό προϊόν πίσω. Στην σελίδα της κάρτας στο Amazon αναφέρεται ότι έχει εγγύηση 2 ετών απο τον κατασκευαστή της. Άρα μετα τον έναν χρόνο που λές σταματάει υποτίθεται η υποστήριξη της απο το Amazon και πρέπει να απευθύνεσαι πλέον στην MSI ? Σωστά.Βεβαια υπό περιπτώσεις όπως γράφω μπορεί να δεχτούν rma και μετά την πάροδο του πρώτου χρόνου.
forgotten Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 την παραγγειλα και δεν ηρθε ποτε ,με αποζημιωσαν ωστοσο ειμαι περιεργος να μαθω τι ακριβως συνεβει ,ετυχε 2 φορες να παρω αδειο κουτι αυτη την φορα ειπαν να το παρουν πληρες πακετο....
akisbouk Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ποια αγόρασες φίλε μου και από πού; Την κάρτα της προσφοράς.Έβαλα το απλο. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2017 από akisbouk 1
leros2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Για το θέμα εγγύησης, αναφέρω ότι με το που χάλασε το asus κινητό μου (16μήνες από την ημέρα αγοράς) μου έκαναν επιστροφή χρημάτων... Δεν μου ανέφεραν τίποτα για εγγύηση 1 χρόνου 1
Leon90 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ποια αγόρασες φίλε μου και από πού; Αν διάβαζες λίγο τον τίτλο του θέματος θα καταλάβαινες ποιά κάρτα αγόρασε και απο που Την κάρτα της προσφοράς.Έβαλα το απλο. Πάει πολύς καιρός απο τις 25 Φεβρουαρίου ... Όπως σου είπε και ο Mpokwsths επικοινώνησε με την υποστήριξη του Amazon για να δείς τι θα σου πούν.
pcos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 τωρα που κοντοζηγωνουν οι 590 δεν ξερω αν αξιζει να παμε για 480. δεν ξερουμε για τιμες βεβαια, αλλα μηπως πεσουν λιγο οι τιμες στις 480-580?
Chrysostomos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 580 ακόμα δεν έχει βγει. Λογικά η τιμή θα έπρεπε να πέσει στην 480,αλλά ποιος ξέρει....
FarCry Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Την κάρτα της προσφοράς.Έβαλα το απλο. ευχαριστω φιλε μου Αν διάβαζες λίγο τον τίτλο του θέματος θα καταλάβαινες ποιά κάρτα αγόρασε και απο που Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις αλλά μόνο χαζές απαντήσεις
Leon90 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) ευχαριστω φιλε μου Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις αλλά μόνο χαζές απαντήσεις Χαζή ερώτηση καλά θα ήταν αν έκανες . Τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να τα ρωτούμε νομίζω. Το λιγότερο αλλου πατάω και αλλου βρίσκομαι σε χαρακτηρίζω https://www.youtube.com/watch?v=7XtIPzOxWsA P.S. Ζητώ συγνώμη απο τους υπόλοιπους απλώς έπρεπε να απαντήσω στην χαζή απάντηση του FarCry Επεξ/σία 3 Απριλίου 2017 από Leon90
katsikoula Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 580 ακόμα δεν έχει βγει. Λογικά η τιμή θα έπρεπε να πέσει στην 480,αλλά ποιος ξέρει.... Δεν νομίζω να πέσει (σημαντικά). Απλά θα ξεστοκάρουν όλοι με προσφορές όπως αυτή του θέματος.
gmaz Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Αυτή της προσφοράς πόσο βγαίνει με μεταφορικά ΦΠΑ κλπ; 2-3 βδομάδες κάνει να έρθει περίπου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα