pcos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 διαβαζ το pinned θεμα με τις αγορες απο αμαζον. ειναι πολυ παλιο και θελει ανανεωση. σου αφηνει την αισθηση οτι δεν συμφερει-πρεπει να αγοραζουμε τιποτα απο αμαζον. ενω υπαρχουν αρκετες προσφορες και σε μεταχειρισμενα ακομα και σε καλυτερες τιμες απο τις αγγελιες εδω!
zakailiou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πάντως και αυτή .. .ίδια απόδοση έχει και κοστίζει 258 από Ελλάδα https://www.skroutz.gr/s/10792714/MSI-Radeon-RX-480-8GB-Armor-OC-RX-480-ARMOR-8G-OC.html Η μόνη διαφορά είναι στο Boost Clock που στην OC φτάνει τα 1291 MHz ενώ στην Gaming X τα 1316 MHz (με +2 ρυθμίσεις 1303 Gaming και 1266 Silent)και στο Memory Clock Speed όπου στην OC είναι στα 8000 MHz ενώ στην Gaming X τα 8100 OC mode 8000 Gaming Mode, 8000 Silent mode κάτι που μπορεί ο καθένας να το κάνει μόνος του ... μήπως δει κάπου, 1 frame παραπάνω ... Lol Για τα λεφτά της πάντως είναι εξαιρετική κάρτα
mpokwsths Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 1) Αυτή του θέματος είχε 238€ παραδομένη στο σπίτι σου. Αυτή που λες έχει 264€. 2) Αν νομίζεις ότι το μόνο που μετράει είναι το boost clock που ανακοινώνει η εταιρία ... έχεις πολλά να μάθεις για τις Rx 480. 1
Nikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Πάντως σήμερα 30-3 η τιμή της κάρτας στο Αμαζον είναι 309 ευρώ
zakailiou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 1) Αυτή του θέματος είχε 238€ παραδομένη στο σπίτι σου. Αυτή που λες έχει 264€. 2) Αν νομίζεις ότι το μόνο που μετράει είναι το boost clock που ανακοινώνει η εταιρία ... έχεις πολλά να μάθεις για τις Rx 480. Δεν ήξερα ότι το 258 - 238 κάνει 30 ... μάλιστα νέα αριθμητική ! 20 euro διαφορά για αγορά από την χώρα σου με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής δεν το λες και τρελή ευκαιρία. θα σου δώσω μία ευκαιρία να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου ... Επίσης, για κάνε μας ένα μάθημα εσύ που ξέρεις για τις κάρτες γραφικών ... να σε δω ? Βλέπεις εγώ μετά από τόσα χρόνια σπουδών και επαγγελματικής χρήσης μέχρι εκεί έμαθα ... περιμένω ... Α ! και παρακαλώ με στοιχεία έτσι όχι συναισθηματική ή υποθετική εκτίμηση ...
zakailiou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν περίμενα καλύτερη απάντηση ... Μπαίνεις γράφεις την "εξυπνάδα" σου και όταν κάποιος σε ρωτάει να δώσεις σαφές εξηγήσεις ( που φυσικά δεν μπορείς ) γράφεις ότι νάνε ...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν ήξερα ότι το 258 - 238 κάνει 30 ... μάλιστα νέα αριθμητική ! 20 euro διαφορά για αγορά από την χώρα σου με δυνατότητα δωρεάν επιστροφής δεν το λες και τρελή ευκαιρία. θα σου δώσω μία ευκαιρία να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου ... Επίσης, για κάνε μας ένα μάθημα εσύ που ξέρεις για τις κάρτες γραφικών ... να σε δω ? Βλέπεις εγώ μετά από τόσα χρόνια σπουδών και επαγγελματικής χρήσης μέχρι εκεί έμαθα ... περιμένω ... Α ! και παρακαλώ με στοιχεία έτσι όχι συναισθηματική ή υποθετική εκτίμηση ... Οι διαφορες στο performance ειναι αμελητεες. Η armor εχει 1 λιγοτερο heatpipe και εχει αλλο συστημα ψυξης (twin frozr V,σε αντιθεση με την gaming X που εχει το VI) Επισης η gaming X εχει backplate(looks) Οσον αφορα τωρα αυτο που γραφεις για την δωρεαν επιστροφη,μην εισαι τοσο σιγουρος,εκτος αν οτι RMA χρειαστηκε να κανεις στην Ελλαδα δεν σου εβγαλαν το λαδι. Το αμαζον σου δινει minimum 1 χρονο εγγυησης (αν πιεσεις μετα τον πρωτο χρονο μερικες φορες δεχονται την πιστωση χρηματων/αντικατασταση) να γυρισεις το προιον πισω.Τα μεταφορικα τα πληρωνεις στην αρχη,ωστοσο γινονται refund μετα.Και οι 2 καρτες ειναι μια χαρα,βεβαια αν μπορεις να δωσεις λιγοτερα χρηματα και να παρεις την gaming X και να εχεις και το support του αμαζον πιστευω ειναι no-brainer. Συγγνωμη για το offtopic.
mpokwsths Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Συμφωνώ με το φίλο από πάνω προσθέτοντας ότι (από όσα διαβάζω) στις θερμοκρασίες και κυρίως στο παραγόμενο θόρυβο οι δύο κάρτες έχουν μεγάλη διαφορά. Όπως επίσης και στο sustained OC boost clock που πετυχαίνει η κάθε μία.
akisbouk Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εμένα μου ήρθε μήνυμα οτι την έστειλε στις 25 φεβρουαρίου και ακόμα δεν έχει ερθει τίποτα.Συνέβη και σε κάποιον άλλο?
akisbouk Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Οτι το δέμα στάλθηκε με DeutchePost και δεν υπάρχει δυνατότητα tracking.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα