NaGR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 ok, έχεις δίκιο. παρασύρθηκα καθώς η τιμή με ελληνικό ΦΠΑ έβγαινε ίδια με την τελική του τίτλου. 1
madmikex Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοεις με τον αριθμο αυτο? Εχει 129,90 τιμη το λινκ του πρωτου post? Sapphire Radeon RX480 8GB Nitro+ OC (11260-01-20G)
kakos84 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 δεν ξέρω τελικά εγώ μπορώ να την βάλω να την πουλήσω γιατί τελικά δεν βλέπω να φτιάχνω καινούριο πείσει σύντομα άδικα την παράκοιλα LoL
sistah Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Με Corsair 500W 80Plus θα υπαρχει προβλημα? Απο οσο βλεπω δινει recommended 500w αλλα καλου κακου ειπα να ρωτησω.
Heybro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Η καρτουλα είναι ότι πιο vfm υπάρχει. Παίζει τα πάντα Full high 1080p σε 60+fps με το 2k να πέφτει στα 40αρια. 6000gflops είναι αυτά. Με έναν g4560 16gb Ram και μια 110m φτιάχνετε ένα mid range budget σύστημα που τρέχει τα παντα άψογα.
leros2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Παίρνεις τη κάρτα και κρατάς καρτέρι για τους Ryzen 2
Leon90 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Παρέλαβα χθές το μεσημέρι. Με "απλή αποστολή" την παρήγγειλα στις 20 Φεβρουαρίου , ήταν να την στείλουν στις 24 αλλά τελικά έφυγε απο αυτούς στις 27. Η τελευταία εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής ήταν στις 8 Μαρτίου. Έστειλα χθές λίγες ώρες πρίν παραλάβω την παραγγελία, μήνυμα στο chat του AmazonFR ζητώντας πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας και μου απήντησαν ότι θα μου επιστρέψουν το κόστος αποστολής. Στην δικιά μου περίπτωση με την "απλή" αποστολή, ήρθε στα χέρια μου μέσω ΕΛΤΑ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήρθε με την αρχική - εργοστασιακή συσκευασία της MSI. Δεν είχε κάποια έξτρα δηλαδή συσκευασία της Amazon.
saxos55 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήρθε με την αρχική - εργοστασιακή συσκευασία της MSI. Δεν είχε κάποια έξτρα δηλαδή συσκευασία της Amazon. Γίνεται σε μερικά προϊόντα αυτό (στo Αγγλικό site το λένε frustration-free packaging): Το γράφει φυσικά και στο link της πρώτης σελίδας του thread: Απλά το γράφω ενημερωτικά για όσους το διαβάσουν.
sistah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ετσι ειναι, και εγω το προσεξα καταλαθος και tickαρα να πακεταριστει με amazon κουτι απο εξω -δωρεαν-.Δεν καταλαβαινω γιατι να το στειλουν χυμα και γιατι να μην ειναι by default μεσα σε συσκευασια οπως κανουν στα περισσοτερα πακετα.
saxos55 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ετσι ειναι, και εγω το προσεξα καταλαθος και tickαρα να πακεταριστει με amazon κουτι απο εξω -δωρεαν-. Δεν καταλαβαινω γιατι να το στειλουν χυμα και γιατι να μην ειναι by default μεσα σε συσκευασια οπως κανουν στα περισσοτερα πακετα. Αυτοί ισχυρίζονται ότι το packaging είναι frustration-free, δηλαδή ότι το κάνουν για δική σου διευκόλυνση. Όπως καταλαβαίνεις η αλήθεια είναι το κάνουν στα πακέτα που έχουν βολικό μέγεθος (από άποψη διαχείρισης αποστολής) για να έχουν μειωμένο κόστος. 1
Leon90 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Γίνεται σε μερικά προϊόντα αυτό (στo Αγγλικό site το λένε frustration-free packaging): frustration 1.jpg frustration 2.jpg Το γράφει φυσικά και στο link της πρώτης σελίδας του thread: frustration 3.jpg frustration 4.jpg Απλά το γράφω ενημερωτικά για όσους το διαβάσουν. Eχθές που παρέλαβα έψαξα λίγο στο νετ και βρήκα και άλλους που σχολιάζαν την πολιτική της αυτή Πρώτη φορά παραγγέλνω απο Amazon και είχα την εντύπωση πως θα ήταν default. Όπως λές το κάνουν σε ορισμένα προιόντα και εγώ δεν το είχα προσέξει. Αυτοί ισχυρίζονται ότι το packaging είναι frustration-free, δηλαδή ότι το κάνουν για δική σου διευκόλυνση. Όπως καταλαβαίνεις η αλήθεια είναι το κάνουν στα πακέτα που έχουν βολικό μέγεθος (από άποψη διαχείρισης αποστολής) για να έχουν μειωμένο κόστος. Ε ναι λογικά για το κόστος του περιτυλίγματος το κάνουν και για να μην καταλαμβάνει το δέμα παραπάνω χώρο κατα την αποστολή. Ετσι ειναι, και εγω το προσεξα καταλαθος και tickαρα να πακεταριστει με amazon κουτι απο εξω -δωρεαν-. Δεν καταλαβαινω γιατι να το στειλουν χυμα και γιατι να μην ειναι by default μεσα σε συσκευασια οπως κανουν στα περισσοτερα πακετα. Στο καλάθι κάτω απο το προϊόν σου εμφανίζει την επιλογή "συσκευασία δώρου" ; Γιατί στην κεντρική σελίδα του προϊόντος δεν βλέπω κάποια τέτοια επιλογή ...
saxos55 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Στο καλάθι κάτω απο το προϊόν σου εμφανίζει την επιλογή "συσκευασία δώρου" ; Γιατί στην κεντρική σελίδα του προϊόντος δεν βλέπω κάποια τέτοια επιλογή ... Στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας (αφού τη βάλεις στο καλάθι, επιλέξεις διεύθυνση, μέθοδος πληρωμής κτλ) εμφανίζεται η επιλογή: 1
sistah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Eχθές που παρέλαβα έψαξα λίγο στο νετ και βρήκα και άλλους που σχολιάζαν την πολιτική της αυτή Πρώτη φορά παραγγέλνω απο Amazon και είχα την εντύπωση πως θα ήταν default. Όπως λές το κάνουν σε ορισμένα προιόντα και εγώ δεν το είχα προσέξει. Aπαντησε απο πανω ο saxo για μενα (αν και εγω το ειδα στο σταδιο πριν την πληρωμη) αλλα να προσθεσω οτι τουλαχιστον απο το uk οσες φορες εχω παραγγειλει, ερχετε με amazon κουτι, πρωτη φορα το συναντησα τετοια περιπτωση.
kakos84 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 εχτές την παρέλαβα και εγώ στην κάρτα την στιλάνε χύμα έλεος όσο καιρό παρακενο αμαζον είναι σε κουτιά οχι χιμα
sistah Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Παρελαβα και εγω με Standard Delivery μετα απο 10 ημερολογιακες ημερες παρολο που αναφερει οτι θα φτασει στις 20/03.Το express θυμαμαι ελεγε 14/03, not bad.Πολυ ησυχη καρτα στο full load!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα