Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από amazon γι αυτό. Επιλογή courier κτλ επιλογή δώρου, όπως από το gearbest κτλ.

:blink:

To Amazon δεν είναι κινεζομάγαζο.

Από Ευρώπη έρχονται τα πράγματα.

Δε χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί όπως επιλογή ταχυδρομείου ή η σήμανση ως «δώρο» στη συσκευασία για να μην πληρώσεις τελωνείο.

Επιλέγεις μόνο αν θες να σου έρθει με απλή αποστολή (σε 10 μέρες περίπου) ή με επισπευσμένη (σε 2-3 μέρες) αλλά με χρέωση.

• Like 2
Δημοσ.

εμενα μου την εστειλαν ηδη με ταχυδρομειο,ωρες ωρες αυτη η μανια τους να στειλουν πακετα ακριβα με φθηνο τροπο καταντα επικινδυνη( μου εχουν κλεψει απο πακετο τον επεξεργαστη και ελαβα μονο ψυκτρα,το κουτι ανοιγμενο απο κατω και επανακολημενο ,ας ειναι καλα το customer service toys)

πηγαινε στο ταχυδρομειο να μιλησουν στο ταχυδρομο (συνηθως ειναι ο ιδιος ανα περιοχη) να αφηνει ειδοποιηση ή να χτυπαει κουδουνι οταν βλεπει πακετο απο amazon.

fixed :)

Δε χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί όπως επιλογή ταχυδρομείου ή η σήμανση ως «δώρο» στη συσκευασία για να μην πληρώσεις τελωνείο.

Επιλέγεις μόνο αν θες να σου έρθει με απλή αποστολή (σε 10 μέρες περίπου) ή με επισπευσμένη (σε 2-3 μέρες) αλλά με χρέωση. επιπλεον χρεωση της κανονικης.

• Like 1
Δημοσ.

fixed :)

Σωστά. Είχα γράψει εξτρά χρέωση στο αρχικό. Έκανα edit να σβήσω το εξτρα και να γράψω επιπλέον, έσβησα το εξτρά, πάτησα Αποθήκευση Αλλαγών

Εγκεφαλικό.

• Like 3
Δημοσ.

Επιλέγεις μόνο αν θες να σου έρθει με απλή αποστολή (σε 10 μέρες περίπου) ή με επισπευσμένη (σε 2-3 μέρες) αλλά με χρέωση.

Οκ φίλε ευχαριστώ. Και κάτι άλλο, αν πληρώσω με χρεωστική τα χρήματα τα παίρνουν από τη κάρτα όταν θα φύγει η παραγγελία ή τη μέρα της αποστολής; Υπάρχει τρόπος να αφήσω σημείωση να παραλάβω απο το κατάστημα στα ΕΛΤΑ; Γιατί αυτοί το αφήνουν χύμα κάτω στη πολυκατοικία και μπορεί να το πάρει το δέμα οποίος να ναι.

Tη βάζω στο καλάθι και μετά μου βγάζει άλλη τιμή. ??????????????

RhVxsB1.png

Δημοσ.

Tη βάζω στο καλάθι και μετά μου βγάζει άλλη τιμή. ??????????????

Είναι από τη διαφορά του ΦΠΑ που υπάρχει, εκτός αυτού η τιμή ανέβηκε κατα 10€ οπότε μαζί με τα μεταφορικά θα σου βγει πλέον 248€.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι από τη διαφορά του ΦΠΑ που υπάρχει, εκτός αυτού η τιμή ανέβηκε κατα 10€ οπότε μαζί με τα μεταφορικά θα σου βγει πλέον 248€.

Όμορφα  :shock:

Δημοσ.

Δεν μπορούσαν να βάλουνε  την 11260-01...

Δημοσ.

Δεν μπορούσαν να βάλουνε  την 11260-01...

Τι εννοεις με τον αριθμο αυτο?

όχι, πάτα το λινκ στο πρώτο ποστ.

129,90 τιμή κάρτας

137,56 τελική με μεταφορικά.

Εχει 129,90 τιμη το λινκ του πρωτου post?

Δημοσ.

όχι, πάτα το λινκ στο πρώτο ποστ.

229,90 τιμή κάρτας

237,56 τελική με μεταφορικά.

Αυτά τα 237,56 που λες είναι η νέα τιμή του προϊόντος με τη διαφορά ΦΠΑ που υπάρχει για την Ελλάδα, χωρίς τα μεταφορικά. Την τελική τιμή (μαζί με μεταφορικά τα οποία σε αυτή την περίπτωση είναι +10€) την βλέπεις στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...