kakos84 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 μου έρθε mail για την κάρτα ότι εστάλη και θα την έχω εδώ Παράδοση Τρ, 7, Μαρτίου 1
pcos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ευτυχως που δεν παραγγειλα. εσωσα χρημα για εναν ryzen next week
Nick64 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Έκανα την παραγγελιά μου στις 18/2 το βράδυ. Άλλαξε το απόθεμα και έγραφε αποστολή σε 1-2 μήνες, ενώ όταν είχα κάνει την παραγγελία έλεγε 23/2 stock. Μετά από κάποια μηνύματα μου χάρισαν τα έξοδα αποστολής. Χθες στις 23/2 έφυγε από Αγγλία (ναι από Αγγλία και όχι Γαλλία). Σήμερα 24/2 μου έστειλε μήνυμα η DHL ότι θα παραλάβω δέμα. Πλήρωσα 227€ για την κάρτα με express delivery περιμένοντας την σε κανά 2-3 εβδομάδες και τελικά θα την έχω μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες. Αυτά είναι 3
Leon90 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το κόστος για την "γρήγορη" αποστολή ήταν γύρω στα 14 ευρώ και η παραγγελία είναι στα χέρια σου μέσα σε 2 εβδομάδες Η "απλή" κοστίζει γύρω στα 8,50 ευρώ και κάνει άνετα 3 εβδομάδες. Εγώ την παρηγγειλά στις 20 του μηνός με "απλή αποστολή" και μου αναφέρει ότι θα την αποστείλουν σήμερα για να την έχω έως τις 8 Μαρτίου.
Nick64 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το κόστος για την "γρήγορη" αποστολή ήταν γύρω στα 14 ευρώ και η παραγγελία είναι στα χέρια σου μέσα σε 2 εβδομάδες Η "απλή" κοστίζει γύρω στα 8,50 ευρώ και κάνει άνετα 3 εβδομάδες. Εγώ την παρηγγειλά στις 20 του μηνός με "απλή αποστολή" και μου αναφέρει ότι θα την αποστείλουν σήμερα για να την έχω έως τις 8 Μαρτίου. Το κόστος για την γρήγορη αποστολή ήταν 17€. Θα πλήρωνα 244€ και χωρίς τα έξοδα πήγε 227€. Επίσης όσες φορές έχω πάρει με την express έρχεται πάντα μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Επειδή όμως δεν υπήρχε stock ήρθε σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας μου (18/2 ήταν Σάββατο). Βασικά από την ώρα που ενημερώθηκε το stock ήρθε σε 1 εργάσιμη ημέρα. Πέμπτη 23/2 (12:00) μου έστειλε μήνυμα το amazon ότι έγινε shipped με DHL και σήμερα 24/2 (15:00) την παρέλαβα. Επίσης η ημερομηνία που είχα ως ενδεικτική ήταν 3/3 και ήρθε μια εβδομάδα νωρίτερα. Δεν σημαίνει ότι θα έρθει 8/3. Είναι ενδεικτική ημερομηνία και θεωρώ υπολογίζει το αργότερο. Επομένως αν την δεις να έρχεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα τη δικιά σου, μην εκπλαγείς. Αλλά εξαρτάται και με τι εταιρεία θα στην στείλουν. 1
leros2004 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Στην απλή παράδοση δίνουν tracking number? Γιατί στις 2 τελευταίες αγορές μου απο amazon (co.uk & De) είμαι ισοπαλία....
Leon90 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το κόστος για την "γρήγορη" αποστολή ήταν γύρω στα 14 ευρώ και η παραγγελία είναι στα χέρια σου μέσα σε 2 εβδομάδες Η "απλή" κοστίζει γύρω στα 8,50 ευρώ και κάνει άνετα 3 εβδομάδες. Εγώ την παρηγγειλά στις 20 του μηνός με "απλή αποστολή" και μου αναφέρει ότι θα την αποστείλουν σήμερα για να την έχω έως τις 8 Μαρτίου. Οπότε η DHL σε ενημερώνει την ημέρα που είναι να παραλαβείς ... μια χαρά ... Νόμζα πως σε ενημερώνει γενικότερα ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραλάβεις κάποιο δέμα... Έκανα τροποποίση της αποστολής απο "απλή" σε "γρήγορη" για να τσεκάρω πάλι τις τιμές αφού ακόμη δεν μου έχουν χρεώσει την κάρτα. Στο κόστος αποστολής ( Livraison ) η "γρήγορη" μου βγάινει στα 14 κάτι. Μήπως μετά προσθέτουν ΦΠΑ (TVA) και στα μεταφορικά ; Τέλος πάντων.
Leon90 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Στην απλή παράδοση δίνουν tracking number? Γιατί στις 2 τελευταίες αγορές μου απο amazon (co.uk & De) είμαι ισοπαλία.... Δεν έχω λάβει κάποιο κάποιο tracking number μιάς και ακόμη δεν έχει φύγει απο αυτούς. Δεν γνωρίζω αν δίνουν κιόλας με την "απλή" αποστολή. Συνδέσου στο amazon.fr πήγαινε πάνω εκέι που λέει "Votre compte" και πάτα "Vos Commandes". Στην συνέχεια πάτα εκεί που λέει "Suivre votre colis" και θα δείς σε τι κατάσταση βρίσκεται η παραγγελία σου.
madmikex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά τώρα που λέει "En stock le 4 mars 2017" σημαίνει ότι θα τις έχει 4 Μαρτίου και θα φύγουν από Γαλλία αυτή την ημερομηνία;
kakos84 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά τώρα που λέει "En stock le 4 mars 2017" σημαίνει ότι θα τις έχει 4 Μαρτίου και θα φύγουν από Γαλλία αυτή την ημερομηνία; Ναι
madmikex Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει ξανά από amazon.fr να βοηθήσει λίγο γιατί με ενδιαφέρει να τη παραγγείλω τη κάρτα.
dimyok Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ψυχολογικά αν του φάνε το δέμα από το κιβώτιο η τον ανακρινουνε στα ελτα από που ήρθε και γιατί
forgotten Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 εμενα μου την εστειλαν ηδη με ταχυδρομειο,ωρες ωρες αυτη η μανια τους να στειλουν πακετα ακριβα με φθηνο τροπο καταντα επικινδυνη( μου εχουν κλεψει απο πακετο τον επεξεργαστη και ελαβα μονο ψυκτρα,το κουτι ανοιγμενο απο κατω και επανακολημενο ,ας ειναι καλα το customer service toys)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα