Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καθενας διαβαζει και αποφασιζει μονος του συμφωνα με το τι θεωρει εκεινος σημαντικοτερο σε μια καρτα

Εγω ανεφερα την αισθηση που εχω αποκομισει μετα απο οτι εχω διαβασει-δει σε video και review και το ιδιο μου εχουν επιβεβαιωσει 2 παιδια που ετυχε να εχουν περασει απο τα χερια τους MSI-Sapphire 480 σχετικα με θερμοκρασιες-θορυβο....Εγω δεν εχω 480 αλλα 470 Strix..Απο εκει και περα δεν εχω να πω κατι αλλο

Το link που μου παραθετεις το γνωριζω πολυ καλα http://www.insomnia....αρτασ-γραφικων/

Δεν λεω κατι απλα για να πω εχοντας περασει παρα πολλες καρτες απο τα χερια μου

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα την παραγγελία 10/2 και την έστειλαν 16/2. Φυσικά είναι ακόμα στο δρόμο. Το λέω γιατί το ότι μετακινείται συνέχεια η ημερομηνία διαθεσιμότητας δεν σημαίνει ότι δεν στέλνουν σε κανένα ενδιάμεσα.

• Like 2
Δημοσ.

Usually ships within 1 to 2 months δεν σας χτυπάει λίγο περίεργο ?

Καθόλου. Στην πραγματικότητα θα είναι ο μισός χρόνος αναμονής. Σε παλαιότερη αγορά, με χρόνο παραλαβής 1 μήνα παρέλαβα μετά από 2 και κάτι εβδομάδες.

Δημοσ.

Όταν έκανα την παραγγελία μου (στις 18/02) έγραφε θα είχανε ξανά stock στις 22/02.

Τελικά έστειλαν e-mail οτι έγινε dispatched σήμερα.

Δε ξέρω αν έχει σημασία, είχα επιλέξει express delivery. Τελικό κόστος 244,44€ και βάσει του e-mail παραλαμβάνω την Παρασκευή. 

Δημοσ.

Επειδη οταν ελεγα για καλυτερο cooler της MSI 480 εναντι της 480 Nitro καποιοι πεσανε να με φανε διαβαστε τι λεει κατοχος και των δυο σε διπλανο forum https://www.thelab.gr/forums/topic/171138-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-polaris-%CF%84%CE%B7%CF%82-amd/?page=94#comment-2573979

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη οταν ελεγα για καλυτερο cooler της MSI 480 εναντι της 480 Nitro καποιοι πεσανε να με φανε διαβαστε τι λεει κατοχος και των δυο σε διπλανο forum https://www.thelab.gr/forums/topic/171138-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-polaris-%CF%84%CE%B7%CF%82-amd/?page=94#comment-2573979

Εγω ειμαι στο αλλο forum. Η διαφορα ειναι χαοτικη.

Για να ειμαστε ακριβεις μονο, να προσθεσω οτι η Nitro υπερεχει ελαφρως στο οτι εχει active VRM και VRAM cooling αφου τα ψυχει σαν τμημα της βασικης ψυκτρας.

Η MSI εχει ενα ανεξαρτητο μεταλικο plate πανω σε αυτα το οποιο στηριζεται για ψυξη σε οτι airflow καταφερει να διαπερασει το βασικο heatsink. Αρα ειδικα σε χαμηλες στροφες δεν παιρνουν πολλη ψυξη.

Παρ'ολ'αυτα δε τα βλεπω να πολυμασανε.

Τελος η sapphire υπερεχει για οποιον θελει να κανει μοντες η να βαλει υδροψυξη αφου δεν εχει το αυτοκολλητο στη βιδα που εχει η MSI και δε χανεις την εγγυηση αν την ανοιξεις.

Για οποιον παντως θελει καλη υλοποιηση και να μη πειραξει πολλα πολλα η msi ειναι ετη φωτος καλυτερη

• Like 3
Δημοσ.

Για τέτοιο hardware καλύπτει κάποιος αντιπρόσωπος εδώ ή πρέπει η καρτούλα να σταλεί πίσω στο Amazon (με το όποιο κόστος) σε περίπτωση βλάβης;

Δημοσ.

Τη στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα και σου δίνουν όλα τα λεφτά σου πίσω (όσο αγοράσες τη κάρτα + αρχικά μεταφορικά + μεταφορικά που την έστειλες πίσω). Αυτό ισχύει σίγουρα για προιοντα που πουλάει το ίδιο το Amazon, για 3ους πωλητες δεν ξέρω αν ισχυει η ιδια πολιτική...    

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειμαι στο αλλο forum. Η διαφορα ειναι χαοτικη.

Για να ειμαστε ακριβεις μονο, να προσθεσω οτι η Nitro υπερεχει ελαφρως στο οτι εχει active VRM και VRAM cooling αφου τα ψυχει σαν τμημα της βασικης ψυκτρας.

Η MSI εχει ενα ανεξαρτητο μεταλικο plate πανω σε αυτα το οποιο στηριζεται για ψυξη σε οτι airflow καταφερει να διαπερασει το βασικο heatsink. Αρα ειδικα σε χαμηλες στροφες δεν παιρνουν πολλη ψυξη.

Παρ'ολ'αυτα δε τα βλεπω να πολυμασανε.

Τελος η sapphire υπερεχει για οποιον θελει να κανει μοντες η να βαλει υδροψυξη αφου δεν εχει το αυτοκολλητο στη βιδα που εχει η MSI και δε χανεις την εγγυηση αν την ανοιξεις.

Για οποιον παντως θελει καλη υλοποιηση και να μη πειραξει πολλα πολλα η msi ειναι ετη φωτος καλυτερη

Ωραίος ο φίλος. Καλύτερο mini-review και από κανονικά reviews αφού έγινε σύγκριση επί ίσοις όροις.

Ίδιο ASIC quality δηλαδή. Κάτι τέτοιο δεν το βλέπουμε στα reviews και πολλές φορές εξάγονται λανθασμένα συμπεράσματα για την ποιότητα/απόδοση της υλοποίησης του κάθε κατασκευαστή.

Στο θέμα μας: καμία σύγκριση MSI με Sapphire αφού η πρώτη έχει χαμηλότερη θερμοκρασία με τους ανεμιστήρες της να δουλεύουν σχεδόν 1000 στροφές πιο χαμηλά (και σίγουρα πιο αθόρυβα). Πιθανότατα λοιπόν η MSI να παίζει μπάλα με τις XFX και Asus όπως ανέφερε παραπάνω κάποιος φίλος. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο θέμα μας: καμία σύγκριση MSI με Sapphire αφού η πρώτη έχει χαμηλότερη θερμοκρασία με τους ανεμιστήρες της να δουλεύουν σχεδόν 1000 στροφές πιο χαμηλά (και σίγουρα πιο αθόρυβα). Πιθανότατα λοιπόν η MSI να παίζει μπάλα με τις XFX και Asus όπως ανέφερε παραπάνω κάποιος φίλος. ;)

<---- Αυτός 1-0      :-D  και ο Inler

Λοιπόν πέρα απ' την πλάκα, αν οποιαδήποτε RX 480 8GB έχει τιμή κάτω από το «ψυχολογικό όριο» των 250 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά ακόμα καλύτερα) δεν είναι σε καμία περίπτωση μια λάθος αγορά. Το λυπηρό είναι πως στα ελληνικά καταστήματα δεν βρίσκεις ούτε και την κάτω του μετρίου gigabyte σε ανάλογη τιμή...

Επεξ/σία από johnpap21
  • Like 2
Δημοσ.

<---- Αυτός 1-0      :-D  και ο Inler

Λοιπόν πέρα απ' την πλάκα, αν οποιαδήποτε RX 480 8GB έχει τιμή κάτω από το «ψυχολογικό όριο» των 250 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά ακόμα καλύτερα) δεν είναι σε καμία περίπτωση μια λάθος αγορά. Το λυπηρό είναι πως στα ελληνικά καταστήματα δεν βρίσκεις ούτε και την κάτω του μετρίου gigabyte σε ανάλογη τιμή...

Δεν ξέρω τί έχει συμβεί με τα ελληνικά καταστήματα, αλλά ειδικά στην κατηγορία των καρτών γραφικών οι τιμές τους είναι απλώς γελοίες. Δεν συμβαίνει το ίδιο σε άλλες κατηγορίες τεχνολογικού hardware, όπου οι διαφορές με εξωτερικό δεν είναι του ίδιου ύψους, οπότε δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω.

Βασικά το καπέλο των ελληνικών καταστημάτων ισοδυναμεί με μια αλλαγή κατηγορίας. RX 480 4gbs σε τιμές 8GBs και gtx 1060 3gbs σε τιμές 6GBs...

Δημοσ.

"mpokwsths"  thanks για την ανάρτηση της προσφοράς που βρήκες.

Περίμενα κάποια καλή προσφορά απο Ελλάδα για rx480 στα 4GB αλλά δεν έβρισκα κάτι ενδιαφέρον.

Μόλις είδα ότι πουλιέται η 8αρα MSI στα 238 μαζί με τα μεταφορικά δεν άντεξα και την παρήγγειλα :D

Έκανα "κράτηση" ουσιαστικά της κάρτας μιάς και απο προχθές δεν έχουν απόθεμα. Η συναλλαγή έγινε μέσω χρεωστικής κάρτας και μου δέσμευσαν 1 ευρώ.

Μου ήρθε μαιλ πρίν απο λίγο όπου αναφέρει ότι θα την αποστείλουν γρηγορότερα απο την αρχική τους πρόβλεψη.

Πλεόν η τιμή μαζί με τα μεταφορικά ανέβηκε στα 258.65.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...