Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τοτε. μπορει να βαλουν καμια και πιο φτηνα!

ακυρώνεις και πας σε καλύτερή πρότασή έχεις αυτήν την δυνατότητά χωρίς χρέωσή αν δεν γίνει η αποστολή

• Like 1
Δημοσ.

υλοποιησεις για την RX480

XFX/HIS>ASUS(με πολυ μικρη διαφορα)>SApphire>Reference>MSI>Gigabyte>POwercolor.

Εγω διαφωνω στο παραπανω

Η MSI συμφωνα με οτι εχω διαβασει ειναι πολυ καλυτερη απο Sapphire οσον αφορα θορυβο-θερμοκρασιες σε αναλογο επιπεδο με XFX-Asus για να μην πω καλυτερο

Νομιζω οσον αφορα το PCB παλι ειναι καλυτερη απο Sapphire

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο εννοειται αλλα αν η μια βαραει 75-80αρια(Sapphire) και η αλλη 65αρια(MSI) καποιους τους ενδιαφερει

Δημοσ.

δεν ξέρω αγόρασα preorder ένα κινητό από τις 12 Φεβρουάριου χωρίς ημερομηνία αποστολής (μου έλεγε ότι θα με ενημερώσουν σύντομα ) μου δέσμευσαν τα λεφτά από την κάρτα (όλο το ποσό) ... σήμερα το ακύρωσα και το ξαναγόρασα που το είχαν κανονικά σε στοκ πλέον + σε χαμηλότερη τιμή

Μηπως εχεις prepaid/χρεωστική και όχι πιστωτική? Η prepaid δεν είναι πιστωτική, ασχετα αν εσφαλμένα την αποκαλούν έτσι. Δεν σου παρέχει πίστωση/δάνειο. Είναι πρακτικά μια προπληρωμένη χρεωστική, την οποία έχεις φορτώσει με λεφτά. Αν τελειώσουν δεν μπορείς να αγορασεις κάτι με αυτή. Δεν μπορεί να ξερει το Χ Αμαζον αν σε Ψ μέρες που θα είναι διαθέσιμο να σε τιμολογήσει και να στο στείλει εσύ θα έχεις λεφτά μεσα. Οπότε σου δεσμεύει εκ των προτέρων το ποσό.

Το ίδιο και με την χρεωστική που είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό, είναι στην ουσία σαν να πληρώνεις με μετρητα. Το Αμαζον δεν μπορεί να ξέρει αν εχεις δικαιωμα overdraft (υπεραναληψης) στον λογαριασμό σου (άρα πρακτικά δικαίωμα δανεισμού => πίστωση => λειτουργεί και ως εν δυνάμει πιστωτική), οποτε αν ξεμεινεις απο ρευστο στο λογαριασμό, δεν θα υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν.

Σε πιστωτική (Visa, Master) το Αμαζον μερικές φορές χρεώνει 1 ευρώ με την παραγγελία (για να ελέγξει ότι η κάρτα δέχεται χρεώσεις - δεν μου το έκανε ποτέ προ capital controls - το ξεκίνησε μετά την χαλάρωση των CC προφανώς για να βεβαιωθεί το Αμαζον ότι η κίνηση θα περασει και δεν θα κοπεί) το οποιο μετα αντιλογίζεται και σε χρεώνει κάθε φορά για το μέρος της παραγγελίας που θα στείλει αν δεν το στείλει όλο μαζί.

Δημοσ.

υλοποιησεις για την RX480

XFX/HIS>ASUS(με πολυ μικρη διαφορα)>SApphire>Reference>MSI>Gigabyte>POwercolor.

ξεχασα να γραψω οτι αυτο αφορα ποιοτητα πλακετας και επιμερους ηλεκτρονικων μερών.

• Like 1
Δημοσ.

Η Sapphire είναι 2 3 καλύτερη επιλογή. Πάνω απο 70 ποτέ.. Δείτε και στο forum των καρτών που τα παιδιά είναι πιο ψάγμενα. Έχω την Sapphire 8άρα 480 από την προηγούμενη προσφορά του amazon..

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις παραγγείλει τη συγκεκριμένη κάρτα, σου έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν το τήρησε; Ή κάνεις υποθέσεις;

Από την αρκετά μεγάλη εμπειρία μου στο Amazon, όταν δίνει μία ημερομηνία για στοκάρισμα ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ τότε την στέλνει κανονικά στην εμφανιζόμενη ημερομηνία. Αυτό που βλέπεις εσύ και αλλάζει συνέχεια ημερομηνίες έγινε προφανώς από τη μεγάλη ζήτηση και για τη δίκαιη μεταχείριση των πελατών. Δεν είναι Γερμανός το Amazon...

Καλα δεν ισχυει αυτο σχετικα με την ημερομηνια.

Μια χαρα ειχα παραγγειλει 480 και μου την πηγαν με 3 αναβολες πισω ενα μηνα.Τελικα την ακυρωσα και πηρα αλλη καρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Η Sapphire είναι 2 3 καλύτερη επιλογή. Πάνω απο 70 ποτέ.. Δείτε και στο forum των καρτών που τα παιδιά είναι πιο ψάγμενα. Έχω την Sapphire 8άρα 480 από την προηγούμενη προσφορά του amazon..

Αν κραταει τους 70 με 1400rpm οκ αν τους κραταει με 2000rpm+ ειναι αλλο θεμα

• Like 1
Δημοσ.

Πανω απο 40 % -1720 rpm  θα σου τα κανει τσουρεκια .Και εγω την εχω και αρχισε να μου κανει μλκιες - τριζει το μπροστα ανεμηστηρι . Τωρα που σκ@τα βρισκω τα ανταλακτ. ειναι ενα θεμα .

Δημοσ.

Μηπως εχεις prepaid/χρεωστική και όχι πιστωτική? Η prepaid δεν είναι πιστωτική, ασχετα αν εσφαλμένα την αποκαλούν έτσι. Δεν σου παρέχει πίστωση/δάνειο. Είναι πρακτικά μια προπληρωμένη χρεωστική, την οποία έχεις φορτώσει με λεφτά. Αν τελειώσουν δεν μπορείς να αγορασεις κάτι με αυτή. Δεν μπορεί να ξερει το Χ Αμαζον αν σε Ψ μέρες που θα είναι διαθέσιμο να σε τιμολογήσει και να στο στείλει εσύ θα έχεις λεφτά μεσα. Οπότε σου δεσμεύει εκ των προτέρων το ποσό.

Το ίδιο και με την χρεωστική που είναι συνδεδεμένη με τραπεζικό λογαριασμό, είναι στην ουσία σαν να πληρώνεις με μετρητα. Το Αμαζον δεν μπορεί να ξέρει αν εχεις δικαιωμα overdraft (υπεραναληψης) στον λογαριασμό σου (άρα πρακτικά δικαίωμα δανεισμού => πίστωση => λειτουργεί και ως εν δυνάμει πιστωτική), οποτε αν ξεμεινεις απο ρευστο στο λογαριασμό, δεν θα υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν.

Σε πιστωτική (Visa, Master) το Αμαζον μερικές φορές χρεώνει 1 ευρώ με την παραγγελία (για να ελέγξει ότι η κάρτα δέχεται χρεώσεις - δεν μου το έκανε ποτέ προ capital controls - το ξεκίνησε μετά την χαλάρωση των CC προφανώς για να βεβαιωθεί το Αμαζον ότι η κίνηση θα περασει και δεν θα κοπεί) το οποιο μετα αντιλογίζεται και σε χρεώνει κάθε φορά για το μέρος της παραγγελίας που θα στείλει αν δεν το στείλει όλο μαζί.

όχι μήπως, χρεωστική έχω.... πόσοι ειναι αυτοί που αυτήν την εποχή κάνουν αγορές με πιστωτικές; το 95% των περιπτώσεων αγορών με κάρτα εννοούμε χρεωστική ή προπληρωμένη
Δημοσ.

Εγω διαφωνω στο παραπανω

Η MSI συμφωνα με οτι εχω διαβασει ειναι πολυ καλυτερη απο Sapphire οσον αφορα θορυβο-θερμοκρασιες σε αναλογο επιπεδο με XFX-Asus για να μην πω καλυτερο

Νομιζω οσον αφορα το PCB παλι ειναι καλυτερη απο Sapphire

Aν ξερεις κατι παραπανω απο τα παιδια που προτεινουν καρτες στην φορουμ τοτε οκ..

http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...