mpokwsths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Η MSI Radeon RX 480 8GB Gaming X στα 238€ τελική τιμή με μεταφορικά από το γαλλικό Amazon. https://www.amazon.fr/gp/product/B01JGQBMB4/ Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη από 280€ Δε γνωρίζω για το ποιόν της συγκεκριμένης υλοποίησης αλλά διαβάζω καλά λόγια. 6
johnpap21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Είναι η 3η πιο καλή υλοποίηση μετά από τις XFX και ASUS. 2
Kazama88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Υποψην οτι εδω και ενα μηνα παιζει η προσφορα αυτη και δεν εχουν στειλει ουτε μια καρτα, ολο τρωει παρατασεις η ημερομηνια. Αρχικα ελεγε 7 feb μετα πηγε στο 14, μετα σε 1 με 2 μηνες. Οποτε μονο να εχετε υπομονη.
ziaba Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 καταγγελία που κάνουμε σ αυτήν την περίπτωσή
forgotten Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 καταγγελία που κάνουμε σ αυτήν την περίπτωσή γιατι? σου λεει καθαρα preorder περιμενε 1-2 μηνεςς δεν σου τραβα τα λεφτα ουτε τπτ, αν γουσταρεις να μην περιμενεις περνεις απο αλλου ,και δεν σου αρνηθηκε ποτε οτι θα σου την στειλει 1
ziaba Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 γιατι? σου λεει καθαρα preorder περιμενε 1-2 μηνεςς δεν σου τραβα τα λεφτα ουτε τπτ, αν γουσταρεις να μην περιμενεις περνεις απο αλλου ,και δεν σου αρνηθηκε ποτε οτι θα σου την στειλει πιο μπροστά έλεγε για 23 Φεβρουάριου και πλήρωνες κανονικά
forgotten Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 πιο μπροστά έλεγε για 23 Φεβρουάριου και πλήρωνες κανονικά δεν σου τραβα λεφτα αγαπητε μου παρα μονο στην αποστολη,εχω preorder και αγορες απο αμαζον χιλιες φορες πιο επαγγελματιες δεν βρισκεις.... 3
Dantε Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Οντως λεφτα τραβανε οταν κανουν ship. Αν δε κανω λαθος δεσμευουν 1Ε απλα για να δουν αν ειναι εγκυρη η καρτα. 1
mpokwsths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Υποψην οτι εδω και ενα μηνα παιζει η προσφορα αυτη και δεν εχουν στειλει ουτε μια καρτα, ολο τρωει παρατασεις η ημερομηνια. Αρχικα ελεγε 7 feb μετα πηγε στο 14, μετα σε 1 με 2 μηνες. Οποτε μονο να εχετε υπομονη. Έχεις παραγγείλει τη συγκεκριμένη κάρτα, σου έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν το τήρησε; Ή κάνεις υποθέσεις; Από την αρκετά μεγάλη εμπειρία μου στο Amazon, όταν δίνει μία ημερομηνία για στοκάρισμα ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ τότε την στέλνει κανονικά στην εμφανιζόμενη ημερομηνία. Αυτό που βλέπεις εσύ και αλλάζει συνέχεια ημερομηνίες έγινε προφανώς από τη μεγάλη ζήτηση και για τη δίκαιη μεταχείριση των πελατών. Δεν είναι Γερμανός το Amazon...
Kostas.karras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Είναι η 3η πιο καλή υλοποίηση μετά από τις XFX και ASUS. ξΕΧΑΣΕς ΤΗΝ SAPPHIRE
Inler Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνα με οτι εχω διαβασει ειναι καλυτερη απο Sapphire και στο επιπεδο των XFX ASUS
ziaba Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 δεν σου τραβα λεφτα αγαπητε μου παρα μονο στην αποστολη,εχω preorder και αγορες απο αμαζον χιλιες φορες πιο επαγγελματιες δεν βρισκεις.... δεν ξέρω αγόρασα preorder ένα κινητό από τις 12 Φεβρουάριου χωρίς ημερομηνία αποστολής (μου έλεγε ότι θα με ενημερώσουν σύντομα ) μου δέσμευσαν τα λεφτά από την κάρτα (όλο το ποσό) ... σήμερα το ακύρωσα και το ξαναγόρασα που το είχαν κανονικά σε στοκ πλέον + σε χαμηλότερη τιμή
forgotten Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 δεν ξέρω αγόρασα preorder ένα κινητό από τις 12 Φεβρουάριου χωρίς ημερομηνία αποστολής (μου έλεγε ότι θα με ενημερώσουν σύντομα ) μου δέσμευσαν τα λεφτά από την κάρτα (όλο το ποσό) ... σήμερα το ακύρωσα και το ξαναγόρασα που το είχαν κανονικά σε στοκ πλέον + σε χαμηλότερη τιμή αν αγορασες απο τριτο πωλητη μεσω αμαζον ισως εγινε αυτο...
ziaba Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 αν αγορασες απο τριτο πωλητη μεσω αμαζον ισως εγινε αυτο... όχι από το ιταλικό Amazon EU S.a.r.L.
pcos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τοτε. μπορει να βαλουν καμια και πιο φτηνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα