Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν 2 εβδομάδες περίπου ενα G4 μας άφησε χρόνους. Δυστηχώς κάηκε η μητρική πλακέτα. Οπότε θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να πουληθεί έστω για ανταλλακτικά και σε τι τιμή.

Το κινητό εξωτερικά ειναι σαν καινουργιο αφου φορούσε απο την πρώτη κιόλας μέρα θήκη και tempered glass και δεν μου έχει πέσει καμία φορά κάτω. Έχω 2 πίσω καπάκια, το κόκκινο δερμάτινο και ενα πλαστικο(ασημι). Επισης υπάρχουν και 4 θηκες. 2 θηκες (σιλικονης και S case), και 2 της Nilkin, μια εκ των οποιων ειναι Quick Circle (χρώμα κόκκινο - δερμα). Το δίνω κανονικά με τον φορτιστη και το κουτι του.

Μπορεί λετε να πουληθει για ανταλλακτικα και αν ναι σε τι τιμή πιστευετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

*Αν ειναι λάθος η κατηγορία, παρακαλώ να μεταφερθεί. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντησεις παιδια. Δυστηχώς στο κινητο είχε αλλαχτει η ρομ. Οποτε εγγυηση δεν υπαρχει.

μπορεί να μην το καταλάβουν στο σέρβις ότι εχει γίνει αλλαγή rom αν τα έφτασε η πλακέτα και δεν ανάβει η συσκευή ή το χεις στείλει και έφαγες άκυρο ;

Δημοσ.

Οχι, η αληθεια ειναι οτι δεν το εστειλα. Λες να το στειλω μπας και ειμαι τυχερος στην ατυχια μου?

Πως να το καταλάβουν αφού κάηκε;; εννοείτε το πας σέρβις δεν έχεις να χάσεις τίποτα... ενημέρωσε μας.

Δημοσ.

Άμα όντως φταίει η μητρική και δν κάνεις εικασίες η δν επιχειρήσες να το ανοίξεις για να δεις ότι εχει καεί η μητρική σου τότε από στιγμή που είναι dead δν μπορούν να το τσεκαρουν! Είσαι τυχερός στην ατυχία σου φίλε!

Δημοσ.

Οχι, η αληθεια ειναι οτι δεν το εστειλα. Λες να το στειλω μπας και ειμαι τυχερος στην ατυχια μου?

εγώ λέω να το στείλεις άπλα μην αναφέρεις τπτ περί ρουτ, ρομ κτλ σαν τον άλλον με το νέξους (πρώτα είπε ότι το χει ρούταρει και μετά το πρόβλημά που είχε η συσκευή και υστέρα αναρωτιόταν γιατί τον έβγαλαν έκτος εγγύησης)

Δημοσ.

Εστειλα e-maIl στην Procordia και περιμενω απαντηση. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Εαν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω. :)

Δημοσ.

Εστειλα e-maIl στην Procordia και περιμενω απαντηση. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Εαν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω. :)

να πάρεις τηλ στην lg, θα έρθει παιδί από την κουριερ στο σπίτι σου με το κατάλληλο κουτί για να το πάρει .... που κολλάει η Procordia, email κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...