jason97 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) tdi ειναι καλη κινητηρες? ανάμεσα σε polo και golf ποιο προτιμάτε? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2017 από jason97
meletis_m Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 καλησπέρα θέλω μια βοήθεια έχω ένα fiat grande pundo 09 μοντέλο 1250 κυβικά 65 άλογα βενζίνη και το έχω βάλει αέριο και σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω ένα Golf fsi μοντέλο 05 1400 κυβικά 90 άλογα και να του βάλω και σε αυτό αέριο θα είναι σωστή κίνηση θέλω να το κάνω αυτό γιατί μου αρέσει πολύ golf και γενικά το pundo είναι πολύ λίγα κυβικά και δεν τραβάει όσοι έχετε το golf ακούω γνώμες Διευκρίνησε δεν τραβάει μόνο στο υγραέριο ή και στην βενζίνη? Τι σύστημα έχεις? Έχει γίνει σωστή ρύθμιση στο σύστημα υγραερίου(ο χάρτης). Έτσι έλεγα και εγω που εχω υγραέριο, οτι φταίει το αμάξι, πήγα σε άλλο εγκαταστάτη το ρυθμίσαμε επι 1 ωρα στο δρόμο, και το αμάξι άλλαξε αμέσως συμπεριφορά σε ολο το φάσμα στροφων, ως προς το καλύτερο
jason97 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 gti Performance,gtd,active,r line,allstar πως τις βλεπετε?καλυτερα πετρελαιο? ποιο vw εχει μισο υγραεριο μισο ΒΕΝΖΙΝΗ?
GeorgeHellas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Jason κάτσε για μια φορά και γκουγκλαρε τις βασικές σου απορίες. Όταν έχεις μια άποψη και ο ίδιος πάνω σε αυτά που ρωτάς θα καταλάβεις και ο ίδιος γιατί δεν σου απαντάει κανένας. Κανένας δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα. Κάτσε Διάβασε για αυτά που σε ενδιαφέρουν και θα δεις ότι τουλάχιστον για αυτά τα απλά πράγματα δεν χρειάζεται να κάνεις ερωτήσεις σε ένα Φόρουμ. 2
doctorkostis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 αμα είναι έτσι να τα κλείσουμε το forum Έτσι. Τι τα έχουμε τα φόρουμ; Απαντήστε ρε στο παιδί
lary7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Έτσι. Τι τα έχουμε τα φόρουμ; Απαντήστε ρε στο παιδί Εσυ απαντα ντοκτορα, τι το εχεις το διδακτορικο.... 1
jason97 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) ΜΑΚΡΙΑ από το FSI, από προσωπική εμπειρία...γιατί τη έχουν?οι tsi είναι καλοί? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2017 από jason97
doctorkostis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εσυ απαντα ντοκτορα, τι το εχεις το διδακτορικο.... Δε βλεπεις τι κανει το παλικαρι? Καθε απαντηση εχει μια δυο επιπλεον ερωτησεις. Επειδη βαριεται να γκουγκλαρει και να διαβασει. Ε, ρε φιλε, δεν παει ετσι το πραγμα στο φορουμ 2
panosno1com Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 γιατί τη έχουν? οι tsi είναι καλοί? Καινε πολυ λαδι (λενε στα φορουμς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα