georod7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 καλημερα. λιγο θα ηθελα τη βοηθεια σας. ειχα προχθες μια περιπετιουλα με τον υπολογιστη μου με ενα ιο μετα απο μια βλακεια μου.τελος παντων τον καθαρισα, αλλα, περιεργως δεν μπορω να μπω στη σελιδα της RYANAIR απο τοτε!!! δηλαδη ειναι να καραφλιασεις. μπαινω παντου εκτος απο αυτη τη σελιδα. εχω δοκιμασει οτι κυκλοφορει στο διαδικτυο απο κλεισιμο antivirus και antimalware, επανεκκινηση router, chrome mozilla edge, flushdns......και τι δεν εχω δοκιμασει!!! πιθανολογω οτι ειναι καποιο καταλοιπο του ιου που δεν μπορω να εντοπισω αν καποιος μπορει να βοηθησει....!!! ευχαριστω.
prixtis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε με άλλον χρήστη. Αν μπει, κάτι έχει μείνει στο profile του τρέχοντος χρήστη. Αν δεν μπει, κάτι συμβαιει με το σύστημα. Ξεκίνα από και βλέπουμε τα επόμενα βήματα.
georod7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 το δοκιμασα κι αυτο! τιποτα. τωρα τρεχω το ad-aware pro μηπως και βρει αυτο κατι...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα