apostatis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 γεια σας εχω το home cinema lg LH-T751TB και στον υπολογιστη μου εχω μητρικη την asus p5k και καρτα ηχου την creative sound blaster x-fi xtreme gamer μπορω να συνδεσω κατευθειαν τα ηχεια στον υπολογιστη χωρις την χρηση του dvd- ενισχυτη?
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πάρε ενα καρφί 3.5 σε δύο RCA για να το συνδέσεις στην Aux In (analog). Το LG παίρνει και οπτική ίνα BTW.Κοίτα να δείς πόσα μέτρα καλώδιο χρειάζεσαι, πριν αγοράσεις.
apostatis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 καλυτερα στην μητρικη ή στην καρτα ηχουν να το συνδεσω?
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μάλλον στη κάρτα ήχου, αλλά "ακούς" και κρίνεις. θέση στο βύσμα θα αλλάξεις.
lefter Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα Θελω να συνδεσω laptop, τηλεοραση & home cinema. Εχω και το converter που στελνω με φωτο. Πως θα κανω τη συνδεση. 1)τηλεοραση 2)home cinema 3)converter 4)laptop Για τον ηχο ρωταω κυριως Το laptop δεν εχει hdmi γι αυτο εχω το converter. Ευχαριστω Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2017 από lefter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα