Προς το περιεχόμενο

dwste ta fwta sas....

redxaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia xserei kaneis pou tha vrw kanena programataki na pezei ta dvd mou?milaw gia full omws min kovei ton ixo kai diafora tetia....eixa to windvr pou edinan mazi me to dvd mou opote exw to serial tou xserei kapios pou tha to vrw? :roll:

kai kati allo paidia:xserei kapios pou tha vrw software pou na leei tis thermokrasies tou cpu? filika

Δημοσ.

Για τις θερμοκρασίες σίγουρα θα έχει κάποιο πρόγραμμα η μητρική σου...

Αν δεν σου κάνει αυτό δοκίμασε τι AIDA 32...δεν ξέρω σε πιά έκδοση έχει φτάσει εγώ έχω την 3.80.

Δημοσ.
Πάνε στην κεντρική σελίδα insomnia και θα βρεις στα "τελευταία files" το media player classic που παίζει απ'όλα.

Λάθος. Για να παίξει κάποιο είδος αρχείου, πρέπει να υπάρχει κάπου εγκατεστημένη η αντίστοιχη μηχανή αναπαραγωγής, και αυτός απλά αναλαμβάνει να αναπαράγει όλα τα είδη αρχείων στο ίδιο interface. Κοινώς, για να δεις DVD, Quicktime, RealMedia κτλ. στον Classic, πρέπει να υπάρχουν εγκατεστημένοι players για τα παραπάνω, και μετά ο Classic θα μπορεί να τα αναπαράγει όλα αυτά...

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] Κοινώς, για να δεις DVD, Quicktime, RealMedia κτλ. στον Classic, πρέπει να υπάρχουν εγκατεστημένοι players για τα παραπάνω, και μετά ο Classic θα μπορεί να τα αναπαράγει όλα αυτά...

Ουσιαστικά, δεν χρειάζεται να έχεις Quicktime player και Realplayer για να δεις αντίστοιχα αρχεία (δηλ. αρχεία mov και rm). Αρκεί να έχεις εγκατεστημένα τα αντίστοιχα codecs. Ένα search στο Google για Quicktime Alternative και Real Alternative Codecs θα δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν βέβαια βαριέστε να ψάχνετε, περάστε μια βόλτα από εδώ.

;)

Δημοσ.

an exeis to win DVD kane ena search sto google gia serial... Yparxoun Xiliades site me S/N... Alla kai pali afou exeis to CD apo tin MoBo, kapou exeis kai to serial...

Enalaktika KaZaA kai kateyase full programa...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...