doyle88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα .προσφατα αγορασα ενα blade l2 zte και το δωσα στη μανα μου να κανει τη δουλεια της! το προβλημα που παρατηρησα ειναι οτι ενω το κινητο εχει 4bg για αποθηκευση τα χωριζει γιαα καποιο περιεργο λογο σε 2 partition .internal kai phone storage!to internal einai 1bg και οι εφαργμογες πανε και κανουν ινσταλ εκει με αποτελεσμα με ολα τα γκοογλ που δεν μετακινουνται με το που βαζω facebook to οποιο δεν μου τ μετακινει και αυτο στο phone στορατζ η μνημη να φουλαρει! υπαρχει καποιος τροπος να κανω την μνημη ενα?γιατι αληθεια το κινητο ετσι ειναι αχρηστο!
Λύση saruman123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Λύση Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Στην συγκεκριμένα περιπτώσει το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το ρουταρης και μετά έρχεται να σε σώσει το Link2sd . Αναλυτικό οδηγό θα βρεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/599872-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1/?fromsearch=1
ziaba Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 μπορεί να διαγράψει όλη την σαβούρα να αδειάσει λίγο η μνήμη αλλά θέλει προσέχη
palawiaris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Tώρα τελευταία ήθελα να πάρω κάτι κινεζοειδή κινητά για το αμάξι και μόνο και για να ξανασχοληθώ λίγο με το αντρόιντ μετά από χρόνια πάλι. Είχα πάρει το zte blade l5 που το έδωσα δώρο στον πεθερό μου και το zte blade l5 plus,που πάνω κάτω είναι τα ίδια κινητά με το δικό σου.Από όσο θυμάμαι και στα 2 παίρνανε sd κάρτα και μπορούσες να τα βάλεις όλα στην κάρτα,χωρίς κανένα θέμα με έξτρα εφαρμογές.Οπότε μην τα πειράξεις καθόλου με root και βάλε κάρτα μνήμηςΚαι μία μικρή συμβουλή:Με ένα φτηνό Windows phone η μάνα σου θα κάνει πιο καλά και σίγουρα με ασφάλεια την δουλειά της από αυτά τα πραγματικά σκουπίδια κινητά.Σκουπίδια κινητά το εννοώ απόλυτα,χωρίς να θέλω να σε προσβάλω.Ακόμα και για αυτό που το ήθελα,να βρίσκετε στο αμάξι πάντα με Bluetooth συνδεμένο,ούτε για αυτό δεν κάνανε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα