Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Εδώ και κάποιες μέρες έχω παραλάβει από αγορά (ebay), μια microsd 256GB.... Samsung καθώς λέει.

Την αγόρασα από Κύπρο από άτομο που είχε 100 κάτι αξιολογήσεις στα $60.

Τη κάρτα δε την έχω ανοίξει ακόμα καθώς δεν έχω ακόμα τη συσκευή που θέλω να την τοποθετήσω.

Όμως παρατηρώντας τη σήμερα, μου έχουν μπει βάσιμες υποψίες ότι είναι fake προιόν. 

Μερικές σκέψεις:

- λέει copyright 2014. Είχαμε το 2014 256ρες κάρτες;

- έχει πολύ κακή εκτύπωση πάνω της η κάρτα (ναι είναι όπως τη βλέπετε στη φώτο, δεν έχει ομοιόμορφη εκτύπωση και γυαλιστερή στο... μπλέ χρώμα)

- δε τη βρήκα πουθενά στο διαδίκτυο ως κωδικό ή μοντέλο

Σας παραθέτω σκανναρισμένη τη συσκευασία/ κάρτα μπρος και πίσω. Τι λέτε; :-)

Αν όντως είναι fake, πείτε μου τι μπορώ να κάνω. Να την επιστρέψω; Να ανοίξω dispute στο PayPal;

Η αγορά έγινε από ebay.

post-54881-0-67047200-1487377326_thumb.jpg

post-54881-0-47536100-1487377352_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση όμως σκέφτηκα ότι:

- βρίσκεις 200GB της sandisk 75euro καινούργια και με εγγύηση (βλ. στο skroutz)

- το προϊόν στο ebay δεν είχε εγγύηση (το είχα ρωτήσει πριν το αγοράσω)

- η σελίδα του item στο ebay είχε πολλές πωλήσεις από το ίδιο προιόν κι άλλες κάρτες samsung σε διάφορες χωρητικότητες (τα είχε σε drop down menu) οπότε δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να πρόκειται για μούφα

Δημοσ.

το κουτί από αλλη έκδοση (8gb)

τιμή μιση (και παρακατω) απο την κανονική

νεος πωλητης

Εντάξει, νιαου νιαου στα κεραμιδια

ontopic: Τα παραπάνω δεν μπορους να αξιώσουν refund. Πρέπει να το ανοιξεις, να το βάλεις σε υπολογιστή (λογικά θα δειξει 256GB) αλλά αν του κάνεις τεστ με εργαλεία θα φας πόρτα. Πρώτα όμως θα επικοιωνουσα με τον πωλητη και θα του ελεγα οτι υποψιαζομαι οτι το στικακι ειναι μουφα, διοτι εχει αλλο model number στο κουτι και το χρώμα της κάρτας δεν επρεπε να ειναι μπλε. Αν ειναι fake να στο πει και να του στειλεις πίσω το δέμα (εξοδα δικά του - registrered) και σου κάνει refund. Αν αρχίσει τις παπατζες, επιτόπου dispute 

Σίγουρα ειναι άλλη μάρκα, χειριστής ποιότητας και με πειραγμένο τσιπάκι (το πολύ να ειναι 4GB)

Ωρες ώρες απορώ με κάποιους που οταν κάτι ειναι πολύ φθηνό, το πρώτο που σκέφτεστε είναι "Φίλε το βρηκα μισή τιμή, τους έπιασα κότσους" αντί για το λογικό "κάτσε να το ψάξω παραπάνω, μην έχει λάκο η φάβα"

Από τέτοιες "προσφορές", αντε 3-5% να ειναι πραγματικά ευκαιρία, το υπολοιπο 95% ειναι απατη. 

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ απορώ με κάτι άλλους ηλίθιους που δημοσιεύεται μία "προσφορά” στο φόρουμ η οποία το μόνο που δε γράφει από κάτω είναι " ζητούνται λαλάκες”, γράφουν αρκετοί με επιχειρήματα ότι είναι απάτη..

Αλλά αυτοί επιμένουν λέγοντας ότι δεν έχουν να χάσουν κάτι και ότι θα τους καλύψει το PayPal.

Δηλαδή πόση βλακεία....

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, άνοιξα return στο ebay (με την προεπιλεγμένη επιλογή ότι δεν είναι αυθεντικό προϊόν), ο πωλητής την έκανε δεκτή και μου έστειλε στο e-mail μου τη διεύθυνσή του για αποστολή.

Ούτως η άλλως, δεν το είχα ανοίξει το προιόν και δεν πάνε πάνω από 14 μέρες από την παραλαβή, οπότε είχα το δικαίωμα είτε επρόκειτο για αυθεντικό προιόν είτε όχι, να κάνω return.

Θα πάω τη Δευτέρα να του το ταχυδρομήσω Κύπρο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι! :-)

Λοιπόν, έχω στείλει το αντικείμενο από 21/2/2017. Σύμφωνα με το elta.gr (εντοπισμός αντικειμένου) η κατάσταση είναι η αυτή.

1. Να υποθέσω ότι από τη στιγμή που έφτασε Κύπρο, σταματάει η ενημέρωση στο elta.gr; ή ακόμα όντως δεν το έχει παραλάβει ο παραλήπτης;

2. Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μέσω e-mail αλλά και μέσω ebay με τον πωλητή, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

Να σημειώσω ότι τον είχα ενημερώσει μέσω e-mail ότι το έστειλα και είχα ξεχάσει να ενημερώσω το ebay τη σελίδα κατάστασης επιστροφής, σχετικά με την αποστολή και το tracking number. Έβαλα το tracking number στις 20 Μαρτίου. ΕΙΚΟΝΑ

(sorry είμαι άσχετος με το ebay)

- Πως το βλέπετε, θα λάβω την επιστροφή χρημάτων; :whistle:

- Τι έχω να περιμένω από 'δω και πέρα; Έχουν περάσει ήδη πολλές μέρες. Το ebay θα κάνει κάτι αν δεν εμφανίσει σημεία ζωής ο πωλητής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...