Anorymous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, πριν λίγο έφαγε κόλλημα σε παιχνίδι η κονσόλα έκανα reset αλλά δεν ανοίγει. Ξεκινάει ανάβει πράσινο στο power button και μετά από λίγο γίνεται κόκκινο σταθερό δηλαδή δεν αναβοσβήνει. Τι έπαθε ?
VonLoutsos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν ειναι Xbox 360 Fat, υποπτεύομαι Red Ring Of Death..... Υ.Γ Τσέκαρε και εδώ http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/console/flashing-lights-solution Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2017 από VonLoutsos 1
Anorymous Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αν ειναι Xbox 360 Fat, υποπτεύομαι Red Ring Of Death..... Υ.Γ Τσέκαρε και εδώ http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/console/flashing-lights-solution Όχι το S είναι.
soteras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως ειναι το θεμα υπερθερμανσης ειναι ζεστουλη γενικα
Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μηπως ειναι το θεμα υπερθερμανσης ειναι ζεστουλη γενικα Αυτό διάβασα και εγώ το έχω τώρα κλειστό και θα το ανοίξω αργότερα.
JohnHacked Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τα Slim συνήθως δεν έχουν τέτοια θέματα. RGH είναι;
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν ανοίγει φορτώνει κανονικά και μετά από λίγο γίνεται αυτό: Μετα απο λίγο το φωτάκι είναι πράσινο και η οθόνη μαύρη. Μόλις πατάω το κουμπάκι κλείνει και με το που το ανοίγω είναι πράσινο και μετά κόκκινο. Αυτό γίνεται συνέχεια. Τα Slim συνήθως δεν έχουν τέτοια θέματα. RGH είναι; Όχι δεν το έχω πειράξει.
Anorymous Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 απο καρτα γραφικων ειναι αυτο Και εγώ αυτό πιστεύω, αξίζει η επισκευή ή μπα.
Mr_Terror Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 αν ειναι η καρτα γραφικων οχι δεν αξιζει η επισκευη.στις αγγελειες βρισκεις κονσολα σε τιμες χωμα. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα