Προς το περιεχόμενο

Τελική επιλογή DVDRW

LIVE7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδή από τα προηγούμενα post δεν έβγαλα άκρη θα ήθελα μερικές τεκμηριωμένες απόψεις για:

1)DVDRW SONY (+-)DWU14A (24X16X32)(4X4) 140 €

2)DVDRW TEAC DV-W50DK 165 €

3)DVDRW PIONEER +- AO6 (16X10X32)(4X12) 170 €

Οι τιμές είναι αυτές που βρίσκω στη Πάτρα (με ΦΠΑ) και δεν θέλω να μπλέξω με e-shop κλπ.Οπότε θα ήθελα εντυπώσεις (κυρίως αν γράφουν δισκάκια φτηνά) και ποιό εμπιστεύεστε ποιοτικά.

Το Sony μια και είναι το φθηνότερο είναι ΟΚ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Πηγαινε και παρε το Sony. Εγω εχω και το Sony και το Pioneer και τα δυο γραφουνε τελεια στα φτηνα dvd(αυτα με το 1€ που πουλανε εδω στις αγγελιες) και μαλιστα τα dvd παιζουνε σε ολα τα dvd decks που εχω δοκιμασει...

Παρε λοιπον το Sony και με τα 30€ που ειναι η διαφορα στην τιμη απο το Pioneer παρε αδεια dvd. :)

Αληθεια απο ποιο μαγαζι στην Πατρα βρηκες αυτες τις τιμες αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

Εγώ έχω το TEAC και είναι πάρα πολύ καλό.Ψάξε λίγο παραπάνω και άν βρεις το LG gsa 4040b 4X πάρτο.Είναι κορυφαίο.Είναι εγαιρετικό είναι πλήρως συμβατό με όλα τα πρότυπα και επίπλέον σαν cdrecorder είναι γρηγορότερο απο τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του. :)

Δημοσ.

kai ego gia to sony pao kai perimeno na to ksanferei to eshop giati oi times edo sta xania einai paranoikes. To exei 129 euro me fpa.

Opote rotao kati sta pc shops edo prota mou rxetai na gelaso kai meta na tous bareso! Milame gia 30-50 euro diafora sta perisotera pargmata apo oth ta xei to eshop. Pira ena maxtor 120gb apo to eshop 115 euro me fpa kai metforika, eno ena apo ta kalytera katasthmata edo to data force, to eixe gyro sta 150! Gia dvdr akoma xeirotera, to plextor paradeismtos xarin mporei na to breis kai pano apo 300 euro. Opote giath oxi eshop?? den exo akousei kana parapano kai ego exo kanei hdh 4 paragelies, oles irthan se 3-4 meres, stis times pou lene kai xoris problima.

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ισοπαλία μεταξύ TEAC-Sony κλείνω προς το φθηνότερο Sony.

be_eas: Οι τιμές για TEAC-Pioneer είναι από Πλαίσιο, ενώ του Sony από το BEST (πρώην Alpha) στην Κορίνθου στο ύψος του παλιού Αρσάκειου.Δεν έχω όρεξη να κάνω διαφήμιση σε κανένα αλλά είναι από τους λίγους καλούς επαγγελματίες και πλέον έχει και καλές τιμές.

ΥΓ:Όποιος έχει να προσθέσει κάτι, ευχαρίστως.

ΥΓ2:Στο Πλαίσιο το TEAC δεν γράφει 2 χρόνια εγγύηση αλλά 1.

Δημοσ.
be_eas: Οι τιμές για TEAC-Pioneer είναι από Πλαίσιο' date=' ενώ του Sony από το BEST (πρώην Alpha) στην Κορίνθου στο ύψος του παλιού Αρσάκειου.Δεν έχω όρεξη να κάνω διαφήμιση σε κανένα αλλά είναι από τους λίγους καλούς επαγγελματίες και πλέον έχει και καλές τιμές.

[/quote']

Δεν τιθεται θεμα διαφημισης νομιζω.... :) Εαν ξερουμε ενα καλο μαγαζι ειναι καλο να το λεμε και στους αλλους, οποτε δεν διαφημιζουμε αλλα βοηθαμε... Οπως εχουν πει λοιπον και οι αρχοντες αυτου του φορουμ αυτο ειναι επιτρεπτο...

Το μαγαζι που αναφερεις δεν το γνωριζω(ειδες τι μου κανει το ατιμο το παρκινγκ??? :evil: :evil: Ποτε δεν εχω παρκαρει καπου εκει κοντα για να το δω...)

Οταν κατεβω Πατρα (απο την Κυριακη) λεω να περασω μια βολτα να το δω... Καλο ειναι να ενημερωνεσαι... 8) 8) :wink:

Δημοσ.

to teac einai sthn ousia Pioneer... Psaxto ligo... Idioi mhxanismoi...

Opote pame Pioneer vs Sony... Pshfos sto Pioneer A06 (auto exw). Pare an thes to Pioneer 106D. Einai h bulk ekdosh tou A06 ;) 20E fthnotero

Δημοσ.

ΥΓ2:Στο Πλαίσιο το TEAC δεν γράφει 2 χρόνια εγγύηση αλλά 1.

Απο το Πλαισιο το πηρα και γραφει 2 χρονια εγγυηση.... update your infos... 8)

Δημοσ.

kirimis: Στο site του Πλαισίου γράφει 1 χρόνο.Αλλά για να το λες μπορεί να έχουν κάνει λάθος.Δεν θα είναι και η πρώτη φορά

be_eas:Είναι Κορίνθου 167 δίπλα σε ένα video club.Αξίζει να το επισκεφθείς.

Για 2 χρόνια εγγύηση πάντως αξίζει να δώσω 30Ε παραπάνω και να πάρω το TEAC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...