Ratata Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα! Τις τελευταιες μερες ο υπολογιστης μου κανει κατι περιεργα . Αρχικα το συστημα μου ειναι το παρακατω : i5 6600k z170 pro gaming 2x4 ddr4 2400 hyperx gtx 1060 6gb g1 rev 1.0 wd caviar blue 1tb windows 10 64bit Τις τελευταιες μερες στο bf1 η καρτα γραφικων ειναι στο 100% συνεχεια . ακομα και στο main menu και ο cpu ειναι στο 40% στο main menu και ingame φταινει και αυτος 100% , Πριν η καρτα ηταν 50-60% max ingame και cpu 40-50% Στο gta v η καρτα πηγαινει 80% και ο cpu 80% και καποιες φορες χτυπαει κι αυτος 100αρια . Πριν ο cpu και η καρτα ηταν στο Max 60% . Επισης εχω παρατηρησει μια αυξηση στη θερμοκρασια του επεξεργαστη . Δηλαδη πρωτη φορα πηγε πανω απο 60 βαθμους . Τι μπορει να φταει ? Ευχαριστω
MSSB Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις εγκαταστήσει τίποτα πριν στο κάνει αυτό; Κάποιο torrent πρόγραμμα, κάτι άλλο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει; Μήπως τρέχει κανένα mining πρόγραμμα από πίσω χωρίς να το ξέρεις. Αν έχεις κάνει κανένα oc, ξανά κοίτα το.
Ratata Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις εγκαταστήσει τίποτα πριν στο κάνει αυτό; Κάποιο torrent πρόγραμμα, κάτι άλλο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει; Μήπως τρέχει κανένα mining πρόγραμμα από πίσω χωρίς να το ξέρεις. Αν έχεις κάνει κανένα oc, ξανά κοίτα το. Ο,τι έχω μέσα είναι μόνο αυθεντικά παιχνίδια και κάποια προγράμματα τύπου Skype . Oc δεν έχω κάνει, και τι εννοείς mining πρόγραμμα? Έχω την εντύπωση πως φταίει η μητρική αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρος, περιμένω και γνώμη από άλλους. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα