Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για χρόνια στα windows χρησιμοποιούσα τον bs player για αναπαραγωγή ταινιών! Τωρα με τον μακ o quick time μου φαίνεται απαράδεκτος,δοκίμασα επίσης τον Vic player αλλα η επιλογή των αυτόματων υπό τίτλων τελικά δεν ιφιαταται! Υπαρχει λοιπον καποιος player για μακ που να το υποστηρίζει αυτο; η έστω ο bs player για μακ;
najinblue3 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 τι εννοεις αυτοματοι ? να στα βαζει ο player ? oχι δε γινεται, θες flixtools
najinblue3 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 afaik δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα σε mac os μεσα απο player o vlc που μπορουσε πλεον δε γινεται σε μενα τουλαχιστον
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα φίλοι ,το plugin που χρησιμοποιεί ο vlc λέγεται vlsub ,υπαρχει αναβαθμισμένη έκδοση που κατεβάζει υποτιτλους. βεβαια το καλύτερο σε υποτιτλους είναι μακράν το kodi 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα ο vlc ακόμα μπορεί νομίζω Και σε γενικές γραμμές -πέρα από το άσχημο interface- δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.
najinblue3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 βγαλανε καινουργιο update για το addon στο vlc, ενω δουλεψε για 2-3 μερες παλι κατι εγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα