Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για χρόνια στα windows χρησιμοποιούσα τον bs player για αναπαραγωγή ταινιών! Τωρα με τον μακ o quick time μου φαίνεται απαράδεκτος,δοκίμασα επίσης τον Vic player αλλα η επιλογή των αυτόματων υπό τίτλων τελικά δεν ιφιαταται! Υπαρχει λοιπον καποιος player για μακ που να το υποστηρίζει αυτο; η έστω ο bs player για μακ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 τι εννοεις αυτοματοι ? να στα βαζει ο player ? oχι δε γινεται, θες flixtools Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιον αλλον τοτε player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 afaik δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα σε mac os μεσα απο player o vlc που μπορουσε πλεον δε γινεται σε μενα τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα φίλοι ,το plugin που χρησιμοποιεί ο vlc λέγεται vlsub ,υπαρχει αναβαθμισμένη έκδοση που κατεβάζει υποτιτλους. βεβαια το καλύτερο σε υποτιτλους είναι μακράν το kodi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα ο vlc ακόμα μπορεί νομίζω Και σε γενικές γραμμές -πέρα από το άσχημο interface- δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 βγαλανε καινουργιο update για το addon στο vlc, ενω δουλεψε για 2-3 μερες παλι κατι εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα