Προς το περιεχόμενο

mls novel σπασμενο τζαμι

pantsovilla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα

έχω το mls novel http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/159416-mls-iqtab-novel-8-3g

και πρόσφατα μου έσπασε το τζαμι ρώτησα σε μαγαζιά δεν το αναλαμβάνει κανενας γιατι δεν έχουν ανταλλακτικά για mls.ετσι πηγα και στο σερβις της mls οπού η απάντηση τους ήταν οτι το τζάμι κανει 55 ευρό αλλά θα μας το αφήσετε για τουλάχιστον 15 με 20 μέρες για δουλειά μισής ώρας όποτε την εκανα με ελαφρα

αποφάσισα να το παλέψω μόνος αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο αν και έμαθα οτι φτιαχνονται κινα τα mls.

μηπως ξερει καποιος κατι σχετικο π.χ σαιτ που μπορώ να βρω ,sirial number oθονης και οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να με βοηθήσει?

ευχαριστώ εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To digitizer έχει σπάσει;;επάνω(στα περισσότερα) στην καλωδιοταινία αναφέρουν κάποια στοιχεία(P/n)

αν υπάρχουν,γράψε τα εδώ

Επεξ/σία από coolerman

To digitizer έχει σπάσει;;επάνω(στα περισσότερα) στην καλωδιοταινία αναφέρουν κάποια στοιχεία(P/n)

αν υπάρχουν,γράψε τα εδώ

To digitizer εχει σπασει αλλα δεν ξερω πως να το ανοιξω και να βρω την  καλωδιοταινια αν εχει καποιο βιντεακι η να μου πεις πως γινετε ευχαριστω παντως

Πρέπει κάποιος(η εσύ) να το ανοίξει,και να δει εσωτερικά ΑΝ έχει p/n number!Μου έχει τύχει σε Mls(αλλαγή οθόνης & digitizer)  να έχουν σβήσει με μπλέ μαρκαδόρο τους κωδικούς..mls βλέπεις ;)

Πρέπει κάποιος(η εσύ) να το ανοίξει,και να δει εσωτερικά ΑΝ έχει p/n number!Μου έχει τύχει σε Mls(αλλαγή οθόνης & digitizer)  να έχουν σβήσει με μπλέ μαρκαδόρο τους κωδικούς..mls βλέπεις ;)

ο κωδικος στην καλωδιοταινια ειναι DXP2-0316-089B ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?

Μάλλον έχεις κάνει λάθος , ο κωδικός είναι αυτός DXP2-0316-089B ή DXP2-0316-080B , για δες λίγο B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μεγάλη επιφύλαξη είσαι εδώ: Link.png Site: Digiter

Επεξ/σία από Dev1l

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...