pantsovilla Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα έχω το mls novel http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/159416-mls-iqtab-novel-8-3g και πρόσφατα μου έσπασε το τζαμι ρώτησα σε μαγαζιά δεν το αναλαμβάνει κανενας γιατι δεν έχουν ανταλλακτικά για mls.ετσι πηγα και στο σερβις της mls οπού η απάντηση τους ήταν οτι το τζάμι κανει 55 ευρό αλλά θα μας το αφήσετε για τουλάχιστον 15 με 20 μέρες για δουλειά μισής ώρας όποτε την εκανα με ελαφρα αποφάσισα να το παλέψω μόνος αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι για το συγκεκριμένο μοντέλο αν και έμαθα οτι φτιαχνονται κινα τα mls. μηπως ξερει καποιος κατι σχετικο π.χ σαιτ που μπορώ να βρω ,sirial number oθονης και οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να με βοηθήσει? ευχαριστώ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) To digitizer έχει σπάσει;;επάνω(στα περισσότερα) στην καλωδιοταινία αναφέρουν κάποια στοιχεία(P/n) αν υπάρχουν,γράψε τα εδώ Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2017 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantsovilla Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 To digitizer έχει σπάσει;;επάνω(στα περισσότερα) στην καλωδιοταινία αναφέρουν κάποια στοιχεία(P/n) αν υπάρχουν,γράψε τα εδώ To digitizer εχει σπασει αλλα δεν ξερω πως να το ανοιξω και να βρω την καλωδιοταινια αν εχει καποιο βιντεακι η να μου πεις πως γινετε ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει κάποιος(η εσύ) να το ανοίξει,και να δει εσωτερικά ΑΝ έχει p/n number!Μου έχει τύχει σε Mls(αλλαγή οθόνης & digitizer) να έχουν σβήσει με μπλέ μαρκαδόρο τους κωδικούς..mls βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios_30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει κάποιος(η εσύ) να το ανοίξει,και να δει εσωτερικά ΑΝ έχει p/n number!Μου έχει τύχει σε Mls(αλλαγή οθόνης & digitizer) να έχουν σβήσει με μπλέ μαρκαδόρο τους κωδικούς..mls βλέπεις ο κωδικος στην καλωδιοταινια ειναι DXP2-0316-089B ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ο κωδικος στην καλωδιοταινια ειναι DXP2-0316-089B ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ? Μάλλον έχεις κάνει λάθος , ο κωδικός είναι αυτός DXP2-0316-089B ή DXP2-0316-080B , για δες λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev1l Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) ο κωδικος στην καλωδιοταινια ειναι DXP2-0316-089B ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ? Με μεγάλη επιφύλαξη είσαι εδώ: Site: Digiter Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2017 από Dev1l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Με μεγάλη επιφύλαξη είσαι εδώ: Site: Digiter Αυτό το digitizer είναι από tablet ZTE,το πέρασα προσφάτως σε έναν πελάτη στο μαγαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα