nickvas19 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες πηρα ενα raspberry και θελω να το συνδεσω. Ομως επειδη το θελω για ιδιαιτερη περιπτωση μου ειπαν οτι καλυτερα θα ηταν να το βαλω σε Hub το οποιο να εχει εξωτερικη τροφοδοσια. εγω βρηκα σε ενα συρταρι μου ενα turbo x hub 500. το οποιο εχει το καλωδιο για να το συνδεσεις στον υπολογιστη και ενα αλλο καλωδιο που ειναι κυλινδρικο απο την μια και απο την αλλη usb. το κυλινδρικο μπαινει σε μια εισοδο πανω στο hub....Ειναι για να το βαλεις σε φορτιστη usb να παιρνει ρευμα; ή οχι; Εαν οντως ειναι αυτο τοτε ποσα amper θα χρειαστει να βαλω ωστε να ειναι ενταξει; ευχαριστω
nickvas19 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 το καλωδιο ειναι USB απο την μια και εκει που συνδεεται με το Hub ειναι βαρελι βυσμα 3,5χιλιοστων ειναι για τροφοδοσια;
dpolal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τα καλώδιο που βρήκες το έδιναν παλιά συνήθως με usb hubs ή το είχαν usb θήκες δίσκων 2,5". Ουσιαστικά καταλάμβανε μία επιπλέον θύρα στο μπόρντ προκειμένου να τροφοδοτεί με έξτρα ρεύμα το hub ή την θήκη. Για την περίπτωση σου νομίζω ότι δεν κάνει εκτός μόνο αν βρείς φορτιστή κινητού στον οποίο να συνδέσεις το εν λόγο καλώδιο. Το θέμα είναι ότι θέλει προσοχή ως προς το ρεύμα που θα τροφοδοτήσεις το hub μην γίνει καμμιά ζημιά. Διαφορετικά αγόρασε άλλο hub με δική του τροφοδοσία.
nickvas19 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 ωραια και τι φορτιστη πρεπει να συνδεσω; αλλιως ενα φθηνο με εξωτερικη τροφοδοσια μπορεις να μου προτεινεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα