Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός είναι υπεύθυνος για της ανατινάξεις των μπαταριών

Δημοσ.

Υπάρχει ιστορικό φοροδιαφυγής και εύνοιας σε ανώτατα στελέχη της Samsung, ειδικά στην οικογένεια του συλληφθέντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το 95% των πολιτών να τα έχουν με την κυβέρνηση που τους κάνει πλάτες. Το ότι τον συνέλαβαν είναι ενδεικτικό του πόσο έχει αλλάξει το κλίμα.

Δημοσ.

Ελπίζω να φάει ισόβια. Λεφτά χωρίς απατεωνιές δεν γίνονται και κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουν αυτοί που πραγματικά φταίνε για την κατάντια αυτού του κόσμου.

Δημοσ.

Όσο Samsung=Κορέα οικονομικά, τεχνολογικά και πολεμικά δε θα ανοίξει μύτη. Μιλάμε για μία εταιρία που κατασκευάζει το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της χώρας, από οθόνες ως τανκ και από χέστρες ως την καρέκλα του πρωθυπουργού.

Δημοσ.

Ενώ στον σοσιαλισμό που έχουμε τον μεγαλύτερο μαζικό παρασιτισμό στην ανθρώπινη ιστορία, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην παράγεται τίποτα από κανέναν και να έχουμε μαζική φτωχοποίηση είναι καλύτερα ε;

Αν εννοείς ότι 8 παράσιτα ,τα οποία έχουν περιουσία αντίστοιχη των 3,5 δις ανθρώπων δεν είναι μαζική φτωχοποίηση ,είσαι θερμός υποστηρικτής του κυρίου Lee και των υπόλοιπων λαμογιών που κάνουν κουμάντο στις ζωές μας.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ στη βόρειο Κορέα μένεις μέσα έγκλειστος ή πηγαίνεις ταξιδάκι στον άλλο κόσμο ευγενικά και χωρίς να κάνεις κάτι της προκοπής.

Υποτίθεται η Βόρειος Κορέα δεν είναι καπιταλιστική...

Δημοσ.

Δεδομενης της περιουσιας του, εχει αρκετα για να μπορεσει να ταξιδεψει και να χτισει αποικια στον Αρη. Δεν νομιζω οτι μπορουν να τον κρατησουν 2 καγκελα.

Εδω ζαμπλουτοι δινουν κανα εκατομμυριο για αμαξακι με 1000 αλογα. Αυτος τα εδωσε για ενα! (αλογο! Οχι αμαξακι!) Απο εκει να καταλαβεις!

Αν εννοείς ότι 8 παράσιτα ,τα οποία έχουν περιουσία αντίστοιχη των 3,5 δις ανθρώπων δεν είναι μαζική φτωχοποίηση ,είσαι θερμός υποστηρικτής του κυρίου Lee και των υπόλοιπων λαμογιών που κάνουν κουμάντο στις ζωές μας.

Θα το ελεγες αυτο αν ησουν ο ενας απο τους 8 εχοντες? Μου την δινουν οι ανθρωποι που βριζουν αυτους που εχουν μονο και μονο επειδη δεν εχουν τα ιδια. Βγαζει κομπλεξισμο και ζηλια.

Σιγουρα αν εχεις τοσσα λεφτα δεν πας με τον σταυρο στο χερι αλλα οπως ειπε και ενας αρχαιος φιλοσοφος που μου διαφευγει τωρα το ονομα του "Τα πολλα πλουτη δυστυχως δεν ειναι προιον σκληρης εργασιας"

Δημοσ.

Εδω ζαμπλουτοι δινουν κανα εκατομμυριο για αμαξακι με 1000 αλογα. Αυτος τα εδωσε για ενα! (αλογο! Οχι αμαξακι!) Απο εκει να καταλαβεις!

Φίλε μου, νομίζω δεν έχεις πολύ φαντασία. Από ότι φαίνεται δεν το έκανε για την πλάκα του, μια επένδυση ήταν. Όταν κάνεις τέτοιες επενδύσεις, δεν έχει τόσο σημασία πόσα πραγματικά αξίζει αυτό που παίρνεις αλλά πόσα παραπάνω περιμένεις ότι θα πάρεις πίσω...

• Like 1
Δημοσ.

Ασχέτως με το topic και με τον κύριο της Samsung όπου ούτε τον ξέρω αλλά ούτε την περιουσία του γνωρίζω γράφω μόνο και μόνο για να σχολιάσω αυτά που ειπώθηκαν περί σοσιαλισμού και καπιταλισμού, ζούμε σε ένα κόσμο που πλέον τουλάχιστον τα τρόφιμα φτάνουν για όλους, παρόλα αυτά μεγάλα ποσοστά ανθρώπων πεινάνε, έχουμε διαστρεβλώσει τόσο την αντίληψη μας που μας φαντάζει φυσικό μερικοί άνθρωποι να ανταμείβονται με ποσά που μπορούν να χορτάσουν εκατομμύρια πεινασμένους ανθρώπους και όλα αυτά "τρέχουν" την ώρα που φαινομενικά υπάρχει αφθονία. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει όταν θα υπάρχει έλλειψη. Δεν είμαι κομουνιστής, ούτε καπιταλιστής, ρεαλιστής είμαι. Συμφωνώ ότι ένας ταλαντούχος άνθρωπος που εργάζεται θα πρέπει να ανταμείβεται περισσότερο από κάποιον τεμπέλη αλλά κάπου θα πρέπει να μπουν "φρένα", ο πλούτος θα πρέπει να φορολογείται με τρόπο που να μην του επιτρέπει να δημιουργηθεί. Να υπάρχουν κίνητρα για τους "εργασιομανής" αλλά να μπορούν να ζήσουν και οι υπόλοιποι.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, νομίζω δεν έχεις πολύ φαντασία. Από ότι φαίνεται δεν το έκανε για την πλάκα του, μια επένδυση ήταν. Όταν κάνεις τέτοιες επενδύσεις, δεν έχει τόσο σημασία πόσα πραγματικά αξίζει αυτό που παίρνεις αλλά πόσα παραπάνω περιμένεις ότι θα πάρεις πίσω...

Ποιο παλια ειχα διαβασει πως η περιουσια του ανερχεται σε μερικα δις δολλαρια. Δεν εχω εγω φαντασια. Αυτος κολυμπαει στο χρημα.

Ναι. Οκ. Συμφωνω σε αυτο που λες. Ποιο πολυ για το fun της υποθεσης το ειπα

Δημοσ.

Η Apple δεν ευθύνεται για τίποτα στο συγκεκριμένο σκηνικό της σύλληψης;

Δεν ξέρει - δεν είδε τίποτα.... designed in California....   οπότε απαλλάσεται  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...