Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Πρόκειται σύντομα να προβώ σε πώληση μητρικής-επεξεργαστή-μνήμης λόγω αναβάθμισης σε νέο socket και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει τι γίνεται με τα Windows 10 που έχω ήδη εγκατεστημένα στο σύστημα, επειδή θέλω να κρατήσω το key για εμένα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσω μόνιμα το κλειδί από το σύστημα ώστε τα Windows να μην ενεργοποιηθούν αυτόματα στον νέο κάτοχο;

Δημοσ.

Η παραπανω δεν ειναι λυση .

Επειδη το δεινεις ετοιμο το "πακετο"  για να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι ΟΚ πρεπει πρωτα να στησεις το νεο συστημα , να περασεις το παλιο σου κλειδι και να ενεργοποιησεις τα windows στο νεο συστημα .

Μετα πουλας το πακετακι σου κανονικα .

Τα 10αρια πως τα εχεις παρει ? αγορα σαν 10 ή αναβθμιση απο καποια αλλη version ?

Εαν ειναι αναβαθμιση πρεπει να εχεις το κλειδι των αρχικων windows .

Επισης πρεπει το κλειδι των 10 να μην ειναι "κλειδωμενο" μεσα στο bios της μητρικης .

Γιαυτο πες μας πως εχεις αποκτησει τα 10αρια

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λοιπόν τα windows 10 τα πέρασα με αναβάθμιση από τα 7. Έχω το αρχικό κλειδί των windows 7 οπότε αυτό να χρησιμοποιήσω για ενεργοποίηση στο νέο μου σύστημα; 

Βασικά και εγώ αυτό σκεφτόμουν, να στηθεί πρώτα το καινούργιο σύστημα και αφού ενεργοποιηθούν τα windows μετά να πουλήσω το παλιό σετάκι... έτσι θα είμαι σίγουρα καλυμμένος; Δηλαδή να μην ενεργοποιούνται τα 10άρια στον νέο κάτοχο της παλιάς μου μητρικής.

Δημοσ.

Σωστα .

Φτιαχνεις το νεο συστημα .

Περνας το κλειδι των 7 ( ισως χρειαστει και επικοινωνια με M$oft εαν δεν το παιρνει ) .

Αφου ενεργοποιηθεις κανονικα πουλας το παλαιο Set

Δημοσ.

Η παραπανω δεν ειναι λυση .

Επειδη το δεινεις ετοιμο το "πακετο" για να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι ΟΚ πρεπει πρωτα να στησεις το νεο συστημα , να περασεις το παλιο σου κλειδι και να ενεργοποιησεις τα windows στο νεο συστημα .

Μετα πουλας το πακετακι σου κανονικα .

Τα 10αρια πως τα εχεις παρει ? αγορα σαν 10 ή αναβθμιση απο καποια αλλη version ?

Εαν ειναι αναβαθμιση πρεπει να εχεις το κλειδι των αρχικων windows .

Επισης πρεπει το κλειδι των 10 να μην ειναι "κλειδωμενο" μεσα στο bios της μητρικης .

Γιαυτο πες μας πως εχεις αποκτησει τα 10αρια

Και που ακριβώς ειδες το λαθος σε αυτο που έγραψα;

Δημοσ.

Και που ακριβώς ειδες το λαθος σε αυτο που έγραψα;

Στο οτι εαν δωσει το σετ πριν στησει το "φρεσκο" και προλαβει να το στησει ο αγωραστης θα ενεργοποιηθει αυτοματα στον νεο ιδιοκτητη μολις μπει νετ

Δημοσ.

Στο οτι εαν δωσει το σετ πριν στησει το "φρεσκο" και προλαβει να το στησει ο αγωραστης θα ενεργοποιηθει αυτοματα στον νεο ιδιοκτητη μολις μπει νετ

.

Νομίζω οτι το το μήνυμα ήταν αρκετά μικρό για να κανεις τον κόπο να το διαβάσεις Όλο.

Ίσως να μην το έγραψα καλα.

Θα το ξανα γράψω μήπως και γίνει πιο κατανοητό.

Η πρώτη παραγράφων γράφει πως να βγάλει το κλειδί από το πρωτο σύστημα μαζι με ένα λινκ για το πως θα το αφαιρέσει και η δεύτερη παράγραφος λεει πως πρέπει να ενεργοποιήσει το κλειδί στο νέο σύστημα πριν πουλήσει το παλιό.

Δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το δεύτερο σύστημα αν δεν το βγάλεις από το πρωτο γιατί αν καποια στιγμη γίνει μαλακια και ειναι και τα δυο ανοιχτά το κλειδί μπορεί να μπει σε μαύρη λίστα.

Μη ξεροντας τις γνώσεις του παιδιού θεώρησα οτι πρέπει να του γράψω όλο τα βήματα που πρέπει να γίνουν, γι αυτο εβαλα και το λινκ.

Τέλος πάντων. Καλη σου μερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...