Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Φιλος ψαχνει τηλεοραση εως 1300 και του προτεινε ενας γνωστος του πωλητης αυτες τις τρεις μιας και μπορει να του τις δωσει με ενα 20% κατω.Ποια προτεινετε απο αυτες τις 3 και αν υπαρχει καποια αλλη μεσα σε αυτα τα λεφτα που θα του προτεινατε.Να τονισω οτι τη θελει για ταινιες και αγωνες ποδοσφαιρου.

Samsung UE55KU6500

Samsung UE55KS7500

Samsung UE55KU6100W

Δημοσ.

Βλέπω ότι έχεις curve στις επιλογές σου. Θα σου πρότεινα να πας να την δεις από κοντά και να δεις τις γωνίες θέασης αν σου αρέσουν. Σου το λέω γιατί δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες ή μόνο σε κάποιες σειρές.

Εγώ που έχω την UE48JS9000 που είναι σειρά SUHD, ενώ έχει φανταστικά χρώματα και μαύρο σε ευθεία, λίγο πλάγια να καθίσεις αρχίζει να το χάνει ΑΙΣΘΗΤΑ! Και δεν μιλάμε για πολύ πλάγια αλλά σε 30 μοίρες και πάνω απόκλιση από την ευθεία. Αν είναι κάτι που σε "καίει" θα σου πρότεινα να το δεις με τα μάτια σου καλύτερα. Κατά τα άλλα λειτουργικά όσο ανεβαίνεις σειρά τόσο καλύτερα τα πράγματα (άρα 7500)

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστω αδερφε για την απαντηση.Η τηλεοραση ειναι για φιλο και θελει curved.Γενικα αξιζει η 7500?Εχει hdr και τα σχετικα απ'οτι ειδα οπως και το οτι ειναι 120 hz νομιζω.Αν κανω καπου λαθος διορθωσε με.

Δημοσ.

Είναι η mid level σειρά της Samsung! Αξιοπρεπέστατη για εμένα και για "σοβαρή χρήση", πολύ δυνατή για απλή χρήση.

γενικά πολλά από τα χαρακτηριστικά που δίνουν οι κορυφαίες σειρές δεν ξέρω το κατά πόσο χρησιμοποιούνται (ή τα βλέπει και το μάτι) από έναν μεσο χρήστη.

• Like 1
Δημοσ.

Η 7500 δεν ειναι mid, ανηκει στην premium σειρα οπως ολες οι KS. Και η διαφορα απο τις αλλες που διαλεξες ειναι μεγαλη και κατα πολυ  εμφανης. Ακομα και σε καναλια Digea σχεδον σε ολα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...