Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τλκ τι εχεις xiaomi, sammy ή huawei

Αχ αχ δεν παρακολουθείς...

Σε εκείνο το νήμα είχα γράψει ότι έχω P9 lite και ότι ήθελα να πάρω s7.

Πούλησα προχτές το p9 Lite και πήρα τελικά xiaomi redmi note 3 pro( European Με την 800 μέσα), πιάνει μια χαρά 4G έξω από το σπίτι, το πρόβλημα είναι μέσα στο σπίτι γιατί μένω σε σημείο που η Wind δεν δίνει ούτε καν 2G για σίγουρο σήμα, τωρα βλέπω έχω κανονικά 4G αλλά πριν δεν είχα το έχασε γενικώς το σήμα.

Θέλω μια εφαρμογή σε περίπτωση που χάσει ξανά γενικώς το σήμα να κάνει κάποιον ήχο η ότι οτιδήποτε για να καταλάβω ότι δεν έχω σήμα.

Δημοσ.

καλύτερο σήμα από το π9 lite δύσκολα θα έχεις, μήπως υπήρχε πρόβλημα γενικά στην περιοχή σου και έχασε εντελώς το σήμα?

Αχ αχ δεν παρακολουθείς...

Σε εκείνο το νήμα είχα γράψει ότι έχω P9 lite και ότι ήθελα να πάρω s7.

Πούλησα προχτές το p9 Lite και πήρα τελικά xiaomi redmi note 3 pro( European Με την 800 μέσα), πιάνει μια χαρά 4G έξω από το σπίτι, το πρόβλημα είναι μέσα στο σπίτι γιατί μένω σε σημείο που η Wind δεν δίνει ούτε καν 2G για σίγουρο σήμα, τωρα βλέπω έχω κανονικά 4G αλλά πριν δεν είχα το έχασε γενικώς το σήμα.

Θέλω μια εφαρμογή σε περίπτωση που χάσει ξανά γενικώς το σήμα να κάνει κάποιον ήχο η ότι οτιδήποτε για να καταλάβω ότι δεν έχω σήμα.

• Like 1
Δημοσ.

καλύτερο σήμα από το π9 lite δύσκολα θα έχεις, μήπως υπήρχε πρόβλημα γενικά στην περιοχή σου και έχασε εντελώς το σήμα?

Μόλις το έχασε πάλι...

Περίεργα πράγματα, υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η συσκευή;

Μια γραμμή σήμα έχω κ αυτό χάνεται... Θα τους πάρω ξανά τηλέφωνο, μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Από την άλλη δεν έχω ιδέα αν οι άλλες εταιρίες έχουν σήμα εδώ που μένω.

Προφανώς έχουν βάλει φθηνό μόντεμ μέσα γιατί το p9 Lite δεν είχε χάσει ποτέ το σήμα σπίτι μου.

Δημοσ.

Αρχικά δοκίμασε μήπως σε εξυπηρετήσει αυτή η εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartandroidapps.missedcall

Είσαι σίγουρος ότι έχεις 100% το Ευρωπαϊκό μοντέλο; Πολλά μαγαζιά κάνουν παγαποντιές.

Φίλε μου ασχολούμαι με Smartphone αρκετά χρόνια, από την επίσημη αντιπροσωπεία αγοράστηκε, το κουτί από έξω γράφει 2 χρόνια εγγύηση κανονικά.

Θα δοκιμάσω την εφαρμογή οκ.

Δημοσ.

Οκ, αφού έχεις την Kate έκδοση με τη σωστή ρομ από infoquest δεν παίζει θέμα. Δες μόνο την εφαρμογή, δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο.

Τώρα μόλις ήρθα σπίτι θα την δοκιμάσω σε ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...