Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε παρομοια φαση ειχε θεμα η καρτα Sim μου καθως είχα κάρτα ιστορικη που ελεγε πανω τελεστ :P.Αλλιώς πάρε τηλ στην εξυπηρετιση και πες ότι πρωτα επιανε στο ταδε σημειο τωρα οχι μπας και εχει θεμα η περιοχη

• Like 1
Δημοσ.

Σε παρομοια φαση ειχε θεμα η καρτα Sim μου καθως είχα κάρτα ιστορικη που ελεγε πανω τελεστ :P.Αλλιώς πάρε τηλ στην εξυπηρετιση και πες ότι πρωτα επιανε στο ταδε σημειο τωρα οχι μπας και εχει θεμα η περιοχη

Καινούρια κάρτα έχω 4G...το θέμα είναι ότι έχασε το 4G μόνο, το γύρισα σε 3G και έπιασε. Το πρόβλημα είναι μην χάσω κάποια σημαντική κλήση.

Δημοσ.

Εεε λογικά γίνετε γιατί το κίνητο προσπαθει να πιασει το μεγιστο σημα το 4γ και αφου δεν βρισκει γυρναει σε 3γ και χανει το σημα για λιγο το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι αστο χειροκινητα να παιζει σε 3γ

Δημοσ.

Εεε λογικά γίνετε γιατί το κίνητο προσπαθει να πιασει το μεγιστο σημα το 4γ και αφου δεν βρισκει γυρναει σε 3γ και χανει το σημα για λιγο το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι αστο χειροκινητα να παιζει σε 3γ

Δνε κατάλαβες.. Δεν είχα σήμα για μισή ώρα τουλάχιστον, έχασα κάποιες κλήσεις, τέτοια εφαρμογή θέλω όταν χάνεται το σήμα να μου κάνει κάποιον ήχο.

Δημοσ.

Αν θυμάμε έχεις Κινεζο ,με την Wind ξέχασε το.

Redmi note 3 ευρωπαϊκό έχω... Τι εννοείς ξέχασε το; μια χαρά πιάνει έως 50mbs έχω πιάσει, αλλά στο σπίτι δεν έχω καλό σήμα και σήμερα το έχασε.

Δημοσ.

Redmi note 3 ευρωπαϊκό έχω... Τι εννοείς ξέχασε το; μια χαρά πιάνει έως 50mbs έχω πιάσει, αλλά στο σπίτι δεν έχω καλό σήμα και σήμερα το έχασε.

δεν έχει καλή κεραία ο κινέζος αυτό εννοεί

Δημοσ.

Εε αυτό λέω είναι θέμα της Wind όχι του κινητού
Δημοσ.

Α μάλιστα... Είναι εξακριβωμένο αυτό; γιατι όλα κινέζικα είναι στην ουσία.. Και το p9 Lite που είχα και το s5.

Δημοσ.

Το Redmi note 3 special edition εχει

Α μάλιστα... Είναι εξακριβωμένο αυτό; γιατι όλα κινέζικα είναι στην ουσία.. Και το p9 Lite που είχα και το s5.

Στα Xiaomi Υπάρχει θέμα γενικά με την μπάντα 800 ειδικά στην Wind,εξαιρούνται τα special edition
  • Like 1
Δημοσ.

Το Redmi note 3 special edition εχει

Στα Xiaomi Υπάρχει θέμα γενικά με την μπάντα 800 ειδικά στην Wind,εξαιρούνται τα special edition

Ηρεμία να συνεννοηθούμε σωστά... Έχω το ευρωπαϊκό, δεν είχα κανένα πρόβλημα 4 ημέρες, απλά σήμερα στο σπίτι είδα ξαφνικά έχασε το σήμα, την 800 την έχει ναι το σπίτι μου όμως ακόμα και με 2G χάνει το σήμα, οπότε λέω υπάρχει κάποια εφαρμογή μόλις χάνεται γενικά το σήμα να χτυπάει σαν ειδοποίηση για να μην χάνω κλήσεις; τωρα γράφω από το κινητό έχω σήμα κανονικά. Έκανα και μέτρηση μέσα στο σπίτι και βγάζει 10mbs, έξω έχω πιάσει έως 49mbs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...