Lioner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, επειδή ψάχνω για δουλειά καθημερινά για την καλοκαιρινή σεζόν από διάφορες δημοφιλές ιστοσελίδες εύρεσης εργασίας (jobfind karriera κτλ) ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να κάνω έτσι που θα μου έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό αν τυχόν υπάρχει νέα αγγελία σε κάποια απ τις ιστοσελίδες. Μέσω RSS από 7-8 σάιτ που ψάχνω μόνη το 1 δέχεται και αυτό μόνο στον υπολογιστή, στο κινητό δεν μπορώ να το κάνω μου βγάζει σφάλμα.. Υπάρχουν κάποιο άλλοι τρόποι για κινητό ; Ευχαριστώ πολύ.
Lioner Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έβγαλα άκρη μ' αυτό το προγράμμα. Έκανα αναζήτησή τις σελίδες στην μπάρα αναζήτησης στο προγραμα μέσα και δεν έβρισκε τίποτα. Μήπως κάνω κάτι λάθος ;
vasilisvasilikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Να με συνχωρεις θα γινω λιγο κακος.επισης ανεργος και ψαχνω καθε μερα οπουδηποτε.ξυπναω πρωι πρωι και τρεχω οπου βρω.απλα εχω μια ηλικεια και ειναι ολα πιο δυσκολα.Εχεις χρονο.πολυ χρονο για τρεξιμο και ψαξιμο.φιλικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα