ChrisAttart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια λιγη βοηθεια με τα settings στον 6700Κ , κατι που να εχω ως βαση και απο εκει και περα συνεχιζω μονος μου ... Τον εχω 2 μηνες περιπου αλλα δεν ειχα ασχοληθει με oc μεχρι τωρα .... Το παλιο τσιπακι ( Ε5649 Χeon ) ηξερα να του πινω το αιμα , αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με multipliers , το παλιο cpu ανεβαζες bulk μονο ... Η μομπο και το υπολοιπο συστημα ειναι στην υπογραφη μου . Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 ειναι ενας πολυ γρηγορος επεξεργαστης γιατι να τον υπερχρονισεις ? Αληθεια με την 212 τι θερμοκρασεις εχεις σε φουλ δραστηριοτητα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Σε burn test κανα μισαωρο βλεπω 50 σε 2 threads ( λογικα σε 1 core , ειναι τα thread 2και3 ) και στα υπολοιπα 38 με 43 , με θερμοκρασια δωματιου γυρω στα 23 ... idle ειναι στα 26 ... Στοκ settings τα παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά με την 212 θα μπορείς να παίξεις μέχρι 1.35 vcore και όπου σε βγάλει από συχνότητα. Αν και πάλι νομίζω σε στρες θα χτυπήσει 90ρι ειδικά καλοκαίρι. Στο 1.3vcore θα είσαι μια χαρά. Δες το και πες μας. Edit : πάντως οι 50 βαθμοί σε burn test, έστω και στοκ μου ακούγεται λίγο απίθανο σενάριο, και το βλέπεις μόνο σε delidded. Ποιο πρόγραμμα τρέχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχουν μέγιστες προτεινόμενες. Βγάλε για αρχή το auto vcore στο 1,3 και τη συχνότητα στο 4,2 και κάνε stress. Πριν ανεβάσεις ρεύμα, ανέβασε συχνότητα μέχρι να κρασάρει. Μετά ανέβα 0.5v και παίξε με τη συχνότητα πάλι. Μην ανέβεις απότομα σε 1.35. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά με την 212 θα μπορείς να παίξεις μέχρι 1.35 vcore και όπου σε βγάλει από συχνότητα. Αν και πάλι νομίζω σε στρες θα χτυπήσει 90ρι ειδικά καλοκαίρι. Στο 1.3vcore θα είσαι μια χαρά. Δες το και πες μας. Edit : πάντως οι 50 βαθμοί σε burn test, έστω και στοκ μου ακούγεται λίγο απίθανο σενάριο, και το βλέπεις μόνο σε delidded. Ποιο πρόγραμμα τρέχεις; Ενα burn test της passmark και μετραω με realtemp ... 55 εφτασαν μετα απο μισαωρο οι 2 και μεχρι 48 οι αλλοι 6 (threads) Δεν υπάρχουν μέγιστες προτεινόμενες. Βγάλε για αρχή το auto vcore στο 1,3 και τη συχνότητα στο 4,2 και κάνε stress. Πριν ανεβάσεις ρεύμα, ανέβασε συχνότητα μέχρι να κρασάρει. Μετά ανέβα 0.5v και παίξε με τη συχνότητα πάλι. Μην ανέβεις απότομα σε 1.35. Nα τσεκαρω δλδ με 1.3 ποσο θα παει και μετα σιγα σιγα ανεβαζω ρευμα > συχνοτητα>τεστ και παλι απο την αρχη ? 4.4 που το κανει αυτοματα η mobo δινει 1.32 αυτοματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ενα burn test της passmark και μετραω με realtemp ... 55 εφτασαν μετα απο μισαωρο οι 2 και μεχρι 48 οι αλλοι 6 (threads) Nα τσεκαρω δλδ με 1.3 ποσο θα παει και μετα σιγα σιγα ανεβαζω ρευμα > συχνοτητα>τεστ και παλι απο την αρχη ? 4.4 που το κανει αυτοματα η mobo δινει 1.32 αυτοματα Το boost είναι 4,2. Ξεκίνα σαν βάση το turbo με νορμάλ ρεύμα και μετά άρχισε να δίνεις. Αν είχες νερό, θα σου έλεγα ξεκίνα από 1,4 στα 4,5 και από εκεί δες. Αλλά τώρα να δώσεις πολύ ρεύμα, μην φτάσεις σε μεγάλες θερμοκρασίες απότομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Σαν στόχο θέσε το 1.3vcore για daily καταστάσεις και ανέβασε mhz αν θέλεις να μην υπάρξει degredation γρήγορα στο cpu σου.....από εκεί και πέρα βλέπεις που είσαι stable με stress test aida64 & realbench ! Εννοείται να προσέχεις και τα temps στα cores! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα