ChrisAttart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πηρα προχτες ενα K70 LUX RGB απο Πλαισιο στα 130 ... Οποτε του ερθει , σταματαει να αναβει το κοκκινο led στο δεξι κουμπακι για τα windows ... Πηρα τηλ και μου ειπαν να το ελενξουν και να μου δοσουν αλλο , αλλα αν δεν το κανει εκεινη την ωρα τι κανω ? να βγαλω καμμια φωτο να εχω μαζι μου για αποδειξη ?
shadowmann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 καλημέρα άμα το κάνει σπανια βγάλε ναι μια φωτό και αν μπορείς να έχεις ανοιχτό και το cue τις corsair για να φαίνεται ότι έχεις επιλεγμένο χρώμα εκεί. εγώ μετά από 4 αλλαγές το έστειλα πίσω για refund. 1
Shyn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Παντως και εμενα εβγαλε προβλημα το συγκεκριμενο πληκτρολογιο. στο Key "7" απο τo Numpad.. Αναβει σε συγκεκριμενα χρωματα. Θα το παω πισω να δω τι θα μου πουν. Ειχε βγαλει και στο "E" προβλημα με το LED αλλα εστρωσε οταν του περασα καινουργιο firmware.
ChrisAttart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Θα δοκιμασω άλλη μία φορά το Κ70 και αν παρουσιαστεί πάλι πρόβλημα θα δοκιμάσω το strafe ...
K_Papagia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 γιατι με τρομαζετε; το παραγγειλα χτες με brown switches στα 150 και θα έρθει τρίτη..
Shyn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 γιατι με τρομαζετε; το παραγγειλα χτες με brown switches στα 150 και θα έρθει τρίτη.. Δεν σημαινει οτι θα βγαλει καποιο προβλημα και το δικο σου, απλα ετυχε σε μας. Εκανες μια πολυ καλη αγορα!
K_Papagia Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δεν σημαινει οτι θα βγαλει καποιο προβλημα και το δικο σου, απλα ετυχε σε μας. Εκανες μια πολυ καλη αγορα! θα αναφέρω κάτι περίεργο που μου συνέβει σήμερα. ηθελα το k70 rgb lux . και ρώτησα αν το έχουν σε brown switches και μου ειπαν οτι μενουν 2 στα 179 ευρώ . ζήτησα να μιλήσω με τν υπεύθυνο και μου το έριξε 29 ευρώ. ωστόσο δεν ξέρω αν αυτά τα παραπάνω 20 ευρώ θα κάνουν την διαφορα . ελπιζω να μου βγει καλο
hliastsek Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν βγει πάντως άκρη με το πλαισιο, εννοείτε οτι μιλάς κατευθείαν με corsair
ChrisAttart Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα ηταν software το προβλημα ... εκανα παλι install το Hue και εφτιαξε ... Παιζει και μια αλλη εφαρμογη για τα corsair ( δεν θυμαμαι τωρα ονομα ) απο χρηστες οχι επισημη που κανει λενε καλυτερη δουλεια απο το official software ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα