niksor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ελα να βγει ενα λειτουργικό λινουξ να είναι και ποιο ελαφρύ
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ελα να βγει ενα λειτουργικό λινουξ να είναι και ποιο ελαφρύΑndroid? Ubuntu?Το λινουξ σε ορισμένες κατηγορίες συσκευών παίζει μπάλα μόνο του. Μια από αυτές τις κατηγορίες είναι και τα κινητά τηλέφωνα,tablets κτλ. https://www.ubuntu.com/mobile/devices
pavlikas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 παιδια εγω σαν τεχνικος συστηματων ασφαλειας αντιμετωπιζω προβλημα στα υπολοιπα λειτουργικα π.χ. ενας πελατης μου ειχε ενα ακριβο κινητο της νοκια και το προγραμμα απο το καταργαφικο καμερων υποστηριζε μονο ανδροιντ και ιος οπωτε αναγκαστικα βρεθηκα σε δυσκολη κατασταση να του πω οτι πρεπει να αλλαξεις κινητο. τα περισσοτερα καταγραφικα υποστηριζουν μονο ανδροιντ και ιος
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 παιδια εγω σαν τεχνικος συστηματων ασφαλειας αντιμετωπιζω προβλημα στα υπολοιπα λειτουργικα π.χ. ενας πελατης μου ειχε ενα ακριβο κινητο της νοκια και το προγραμμα απο το καταργαφικο καμερων υποστηριζε μονο ανδροιντ και ιος οπωτε αναγκαστικα βρεθηκα σε δυσκολη κατασταση να του πω οτι πρεπει να αλλαξεις κινητο. τα περισσοτερα καταγραφικα υποστηριζουν μονο ανδροιντ και ιος Κανένα καταγραφικό δεν δούλευε με την χρήση ενός απλού browser? Για δες τι σου είναι η τεχνολογια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα